Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 338
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 205
Уми,недей да се отказваш!Разбирам те прекрасно,само ако знаеш колко пъти съм си го мислила!И може би донякъде е така,но няма как да го знам,защото така и не започнах активно да шофирам. Всеки ден съжалявам,че не съм по-упорита,специално в това отношение.Не се отказвай,не се отказвай! Hug
Мързелче,недей да пържиш.Аз пържих тиквички и себе си пържих в собствен сос. Grinning
Предвидливо съм си сложила сутиен,за да ида до магазина за тютюн,но пък няма кой да гледа беб. Оплаквала ли съм се,че в "наште" магазини не мога да вляза с количката?! Confused

# 2 206
За Влас, била съм преди 5 години. Красиво е с много върли улици, подредено, но плажа е хм..малък и недостатъчен. Някак липсва атмосфера. Скъпичко е също, но се ядва. Тогава бяхме с малко хлапе и залагахме на разходките повече.
За жегата, малко ми е множко, ама обичам и не ми пречи.
Оплаквам се от кофти, кофти работа..ама дано е период.
Молим най - сърдечно някоя добричка фея да ми напържи малко тиквички и чушчици:)

# 2 207
Уми, домъчня ми душо!
Аз пък винаги съм знаела, че ще мога да карам. Вътрешно го усещах.
Иначе за теб, ако можеш.. дай си малко пауза и пак. Не знам точно какъв е проблема, наблегни там.
Оги, ако намериш тази фея, прати я и при мен.
Лейла, кенгуру му казвахме едно време.. сега може да има и по- модерно наименование. Мяташ беб вътре и ти си човека 👌
Карамел, убиваш ме от мисли 😂
Аз съм на студено Бургаско.. не ме мислете.

# 2 208
Шви дам аз едни добри феи...Rage

Лейла, ми паркираш количката пред магазина, вадиш бебо и така влизаш, като го държиш... даже предварително си приготви пари или карта за плащане и готово...
Уми, грешиш. Ставаш за шофьор. Успокой се. Инструкторът ли ти се накара или на теб не ти харесва как се справяш?

# 2 209
И аз да мина на отчет. Днес едвам изтраях "концерта" на дребна в училище, който започна в 9.30 и продължи до 11.10. Мъкааа. Още съм ошашавена и не мога да се съвзема. Вятър излезе, но сякаш иде от Сахара.

# 2 210
При нас няма вятър.Някой разбра ли къде е и какво прави като не духа? Е,аз разбрах,мигрирал е в Бургас.Що па не...Бургас! Sunglasses
Уми,споко ще стане.Мисля,че трябва да смениш инструктора. Аз съм карала опреснителен,след произшествие,треперех и умирах от страх.Ела,сега да те повозя да видиш,че става.Хаха и ще те науча да псуваш.
Но е много важен човека до теб.

Панде,как си?

# 2 211
Леле, Фил, изправи ми се косата. Слава богу, че всичко е приключило благополучно.
Ох, 13, браво за здравите нерви. Аз изобщо не съм съгласна с приказката "клиентът винаги е прав". Ми не, не е. Всеки може да се обърка и да сгреши, но най-нормалното е в такава ситуация да се извиниш, не да правиш циркове.
Уми, аз съм от оказалите се. Разбирам те прекрасно, но не допускай тази грешка. Наскоро се бях ентусиазирала, карах 2-3 пъти и бях до там. Като взех книжка преди 5-6 години, карах в града, сега изобщо не смея. Изпадам в някаква паника само при мисълта да се набутам в трафика. Знам, че този страх се преодолява само с шофиране, но засега не успявам да се справя с това.
Мързелче, искам и аз тиквички. Пращай феята.
Толкова ми е отпуснато, че даже не ми се излиза малко на хлад.

# 2 212
  • Пловдив
И аз да повикам Пандето...? Не ми е ок туй мълчание...

И аз на стари години изкарах книжка. До тогава не бях сядала дори на шофьорското място Simple Smile Само казвах - Не! ММ едва ме нави, де, ама грам не съжалявам. Вярно, иска се смелост и не от всеки става шофьор, но! Уми, опитай! Не се отказвай още от първия неуспех.

# 2 213
  • France
И аз за Пандето си мисля...

# 2 214
  • София
Кло, благодаря, че сподели. Показах на домашните, защото твърдят, че аз не съм наред и не се умилявам.

# 2 215
Изпържих тиквички, изпържих чушки... изпържих се и аз. Иде си ММ и вика - ох, сега ако ми направиш и една салата, че съм скапан...

# 2 216
Здравейте, момичета.
Чета ви, но нямам сили да пиша. Бърнаутнах в крайна сметка, много неприятна ситуация, почивах малко, че да събера сили, добре, че седмицата свършва.
Щях да пиша нещо и забравих какво беше. Пазете се в тези горещини и до скоро.
Едит, сетих се: Уми, ако чувстваш, че шофирането не е твоето нещо, не се надъхвай ненужно да караш. Тая работа не е като оная, според мен. Обикновено интуицията много може да ни помогне в такива моменти.
Мързелче, не знам как издържа са пържиш тиквички. И зима да е, пак ме хвщат лудите - тиквички правя на кюфтета и май до там.

# 2 217
Такааааа.... писали, писали.....
Уми, не се отказвай. Не е нужно да сдобиеш с увереност и умения от веднъж. Бавно и по - малко, ще стане.
Току що се прибирам от среднощен селски офроуд. 130 км в ч и опразних главата. Добре ми дойде. Преди това напълних търбуха де. Шантава работа.

# 2 218
22 градуса в 06.38 ч.
Чак на перушаните не им се кряка тая сутрин.Или ловят калинки.Satisfied

Добро утро! Хубав и спокоен да е деня!

# 2 219
Добро!
Сиросче, ти ли беше шофьора?

Спокоен петък и стойте на хладно.

Общи условия

Активация на акаунт