Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 342
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 190
Мързелота, още вчера щях те анкетирам- защо не плащаш онлайн? Мн ми е удобно. Вече пет години ползвам ипей.. за секунди, от диваня.
Герата, за св. Влас не мога нищо да се изкажа, за съжаление. Не са се наслаждавале тамЕ на мойта прелеС и светлина 😂
Иначе за бакалията- свикнах, мн бърз ми е вече неврОзният метаболизъм за подобни изпълнения. И ако тази госпожа нямаше претенциите, че е безгрешна и, че винаги е права като клиент.. щях, както обикн. да си и покажа грешката и дотам. В такъв случай- мн рядко се извиняват някои, повечето са с репликата- аааа върнете ми парите, взимат си ги и се врътват. Номера е, да не наглеят. Стане ли това, ме изкарват извън равновесие..
Взе малко да захлажда. Ще отворя всичкото джам и ще пекна нещо на грил тиганя.

# 2 191
Аз напраих таратор на дребната,после ММ ще пече кюфтаци на скарата,аз ще нарежа салатка. Ако не ме домързи може и картофи да пръжна. 😁
Имам пак биричка.
Тука сме на климатик,ама ся се подадох да хвърля боклука... 🥵 Няма да се покажа още поне 2 часа. 🙈
Затреска ме празната глава. Май ще посягам на аналгина. 🤕

# 2 192
  • София
Аз напраих таратор на дребната,после ММ ще пече кюфтаци на скарата,аз ще нарежа салатка. Ако не ме домързи може и картофи да пръжна. 😁
Имам пак биричка.
Тука сме на климатик,ама ся се подадох да хвърля боклука... 🥵 Няма да се покажа още поне 2 часа. 🙈
Затреска ме празната глава. Май ще посягам на аналгина. 🤕
Аз пръжнах сладки картофи днес. Много са вкусни. Напоследък тях предпочитаме, макар че рядко им угаждам да пържа.

# 2 193
Сладките картофи ги обожаваме. Поне два пъти седмично ги правя. Печа ги в тавата със зехтин, сол, червен пипер и стават много вкусни. Пържени такива поръчвам винаги по заведения.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 20:55 от Анонимен

# 2 194
Весе, разсмя ме. То и без това на пълнолуние не може да се спи, естествено, че ще налазиш мъжа си.
13, имаш железни нерви. Тази клиентка си мисли, че е ударила голямата промоция, какъв хляб иска за 9 стотинки не ми е ясно? Хората съвсем полудяха.
Свърши работния ден за мен, време е за разкрасителни процедури. Сега ще се боядисвам /сама/ и дано не се направя като петниста хиена на кичури. Ето с тази боя:

# 2 195
  • Пловдив
Не отварям никъв джам!
И аз пих аналгин.
Пръжнах яйца и таратор за дятето, имах тиквички от оная вечер, пекох в тавата и фурната.

Неизвестен, при вас в Канада се ядва лятото, нъл? Simple Smile

# 2 196
  • France
Току що разбрах как стават белите. Отиваме с двата Дзвера на площадката. Има една малка, спокойна уличка, която трябва да пресечем. На ъгъла на тротоара има пешеходна, но аз никога не пресичам от там, а малко по надолу, защото моят тротоар е по-широк. И Монстърчето с тротинетката се е засилило и вместо да завие с мен, почва да пресича. Аз само чувам как един келеш се е засилил с мобилетка. И крещя НЕ, НЕ, НЕ. Монстито се спря, но вече беше стъпило на зебрата. Та си викам, този хлапак, нямаше да има никакво време за реакция. Искам да си сипя нещичко.

# 2 197
Ийф, Фил... ще пия и аз едно 🤕
Подсети ме за щерката и как разбрах, че не тя мен трябва да държи за ръка, а обратното. И да стискам.
Аз нея я родих на 22... лапешки мозък 🥴😁 Да е била към 2/3 годишна. И сме на спирка. Държи ме за ръка. В един момент тя самосиндикално се пуска и хуква право през улицата... щото видяла пеперуда..
Оттогава започнаха първите ми бели косми да се появяват. И вече знам - силна захватка за ръката. Аз, не те.
Хубу, че всичко е наред с вас, но очите на щеС и ръце като клещи..
Слънчевата, дано не влоши детет и е временно.
Мисте, ами то тамЕ и да отвориш джам.. файда тцЪ. Тук на полази бриза вече.. движи се въздуха, бива.

# 2 198
Леле, Фил, настръхнах!
Неизвестен от Канада ли е? Неизвестен, слизай по-често от балкона Hug
13, искам при бриза, може и при теб, ама не в бакалията 😋
Тук е жежко като в Ада. Не можех да пипна волана, таблото показваше 41°, навън със сигурност беше 39. Отивам на водни процедури в банята.

# 2 199
Повече ви чета, отколкото пиша. Нямам от какео да се оплаквам. Освен от глава днес, но с хапче ще мине.

# 2 200
  • France
По принцип винаги пресичаме заедно. Той си знае, че се слиза от колело/тротинетка и не се тича. Но - ето, че се случва. А улицата празна. Просто лапето е в забранената посока на еднопосочна улица и бърза. И моето бърза да стигне на площадката. Стават такива работи.

# 2 201
Какво ще прави кака ви след малкооо - ще пържи тиквичкиииии...
А след тиквичките какво ще правиии - ми ще пържи чушкиииии...
Иде ми да се метна от терасатааааа... затова се преднаграждавам със сладолед.

Търтийн, туй Ипей хич не съм запозната с него. Ще го огледам...  как действа?

Фил, така си е, як захват и вяра да им нямаш, защото...
Аз от това лято спирам на булеварда пред офиса, под едни големи дървенца. И в колата е поносимо. Преди спирах на паркинга, на слънце, колата черна, климатик нъцки - наобед, като си тръгвам, ни волан можеш да пипнеш, ни табло... седалките парят даже.

# 2 202
Не мога да карам..Не ставам..Това е.Сдухах се Sad

# 2 203
Уми, да не съм чула 'не мога'!
Ще стане, но полека. Вярвай в себе си! Hug

# 2 204
Уми, не се самонавивай! Ако докато шофираш, пред колата притича  куче, а ти намалиш скоростта, вместо да викаш от купето ( при затворени прозорци) - кученце, отивай си вкъщи, бързо, моля тееее, начи ставаш!
Филоменче, изтръпнах, като те прочетох! Тринайсетица е дала добър съвет, стискане за ръчичката!
Наглеждам ви, но ми е смотано, а и вчера толкова работа, че нямах време да си избърша носа. Утре- коренна промяна в живота ми, щото ще си боядисвам корените на косата. А след това вместо да съм генерал, пак на тръстиката.

Общи условия

Активация на акаунт