Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 089
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 445
Предлагам Ре да оглави комитета по изпращането! Кротева се е размекнала нещо и само лае без да хапе 🤣😂
Мухаххх,даже и не лая в последно време.Курия е виновен! Все пак съм рак,всички ми действа на обратно.Smiley
Рена е гад! За миг да се разсея и ми отне титлата! Worried

# 2 446
Ся одих и аз да чета. Обаче тя таз ягодка е изтрила първия пост и не разбрах що я заяде Ре?! 🤔

# 2 447
  • София
Предлагам Ре да оглави комитета по изпращането! Кротева се е размекнала нещо и само лае без да хапе 🤣😂
Мухаххх,даже и не лая в последно време.Курия е виновен! Все пак съм рак,всички ми действа на обратно.Smiley
Рена е гад! За миг да се разсея и ми отне титлата!:worried:
🤣🤣🤣, нали твърдеше, че злото не спи 😂. Хак ти е сега.
Ени, аз рядко заяждам някой, но имам добра памет и си спомних предишните и теми. Може и да е ок жената, но пренапрегната ми се чини, а и злобничка та си изкарах ПМСто на нея. Не мрънкайте, можех вас да здъвча 🤣

# 2 448
Ник'ви приятелки не сте Sad Можеше един линк да фърлите.
Тук гръмна два пъти и сега сме без ток Frowning Освен да кибича докато имам батерия на телефона...

... видях един сладур. После се сетих, че сигурно ни делят 10ина годинки, а и аз съм женена с деца. Малко помръкнах.

Joy Joy Joy

# 2 449
# 2 450
Ре, не гледам, въобще не гледам, но други гледат 125 канала ЕДНОВРЕМЕННО.
Аз на тукашните сериали хвърлям по едно око, ама и те са еднотипни - Престрелка в чекмеджето 999 епизод,  Потънала гемия в чаша за чай, а понякога се натъквам и на психотрилъра Самоубийство  в кюнеца.

# 2 451
Хаха,пояснението ти към Ени ми развесели. Satisfied Рено,пробвай ме!

Много ми е интересна тази нет памет. Кой,какво,кога.

# 2 452
  • София
Хаха,пояснението ти към Ени ми развесели. Satisfied Рено,пробвай ме!

Много ми е интересна тази нет памет. Кой,какво,кога.
Да те дъвча ли?

# 2 453
# 2 454
  • София
Днес съм добра. Само разни елементи ме дразнят. Ти не се класираш в топ листата. С теб по-скоро бих пила.

# 2 455
Оййй да ви покажа Синеочка кви ги плещи... Готова е за инфлуенсър. 😂🤣🤪
https://www.instagram.com/tv/CQl7TrWjIoD/?utm_medium=copy_link

# 2 456
Зариби ме Heart Eyes

# 2 457
  • Пловдив
Много готино говори Kissing Heart
Ух, как искам и аз една синеочка Blush

# 2 458
  • София
Слънчице малко. Много е сладка. Ти понеже си пуснала нейни снимки и имам чувство, че пред мен порасна това дете. Не съжалявай, че не работиш. Всеки миг с детето ти е неповторим.

# 2 459
Синеочка Heart

Общи условия

Активация на акаунт