Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 072
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 520
  • France
В момента никое от двете, Ре. Просто умората ни идва в повече.

# 2 521
  • Пловдив
Не, Сис, не е само твой проблем. Детето е и на двама ви, грижите по него също...
И аз пак казвам-дайте си време.

Децата нямат вина за нашите несгоди...не го приемам това като оправдание.

# 2 522
  • France
Сис, аз съм на мястото на ТМ. Не искам да разказвам публично какво ми коства да съм майка и съпруга. Но не съм абдикирала. Стискам зъби. Само не съм убедена, че ММ наистина разбира какво преживявам.

# 2 523
  • София
Сис, пак ти казвам, моментно е. Детето ще е винаги с теб, но и баща му ще участва в живота и. Натрупва се стрес и умора, а в такова състояние решения не се взимат.
Ще напиша нещо и ще го изтрия.

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 13:51 от Reunion

# 2 524
Фил, надявам се не обвиняваш ТМ за това,че не си ок в професионалното си развитие?

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 23:02 от Sissy

# 2 525
Добър ви ден, писали писали...връщам се да чета.
Сиси, ще си дам и моите две стотинки мнение. Детето може да промени приоритети, но не бива да води до стискане на зъби. Не е само твой проблем, тук съм съгласна с Ре и Мистик. Умората покрай детето е катализатор, отварянето на очите също... Казвам го от моя опит поне, аз бях и съм тази която не искаше да стиска зъби заради детето и не исках да правя компромиси със себе си.
На мнение съм, че детето не го интересува колко и какви дрехи има и в какво пространство живее, или каква му е стаята и количката... Важното му е качественото време с родителите, което ако стискаш зъби няма как да се случи.
Ени, радвай се че имаш възможност да бъдеш до детето си, синеочка е прекрасна Heart

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 16:08 от Анонимен

# 2 526
  • France
Не го обвивявам. Това беше И мой избор. Просто тогава не знаех колко точно ще ми струва. Но аз съм стоик. Стискам зъби и мъкна теглото като муле.

# 2 527
Бабълс, прекрасен е 🥰! Колко много е пораснал!
Четох те през сълзи, не знам дали съм те разбрала правилно, но аз съм на мнение,че трябва да подсигуря нещо в живота на детето ми и за съжаление парите са важна част от бъдещето й!

# 2 528
  • София
Бабълс, прекрасен е 🥰! Колко много е пораснал!
Четох те през сълзи, не знам дали съм те разбрала правилно, но аз съм на мнение,че трябва да подсигуря нещо в живота на детето ми и за съжаление парите са важна част от бъдещето й!
Единственото, което трябва да и подсигуриш сега е храна и смях. Цял живот оцелявам с мантрата, че утрото е по-мъдро от вечерта. Като преспиш и някак по-бели са облаците.

# 2 529
  • Пловдив
Права е Ре...тя е малка, Сис...кво и трябва сега? Просто я обичайте!

# 2 530
Влизам с идеята да попиша малко глупости, а постовете ме сграбчват за гърлото един след друг. Прегръщам ви, момичета, защото друго не мога да направя.

Сис, може би не е било редно да се врътва и напуска, при условие, че ви трябват две заплати. А може би обстановката е била наистина непоносима - не знам... Обаче ако си намери нова работа, угодна само на него, може да се наложи ти пак да си останеш вкъщи - и пак стигаме до едната заплата... малко патова ситуация...

Аз... знаете, казвала съм, че работя само до обяд, защото после сме по терапии с баткото и на всичкото отгоре някой ден и това ще спра да правя.  Ми не това ми бяха плановете и мечтите, ама няма как и няма кой, освен мен. Приехме, че само мъжът ми ще се развива. Естествено, нашето е специфична ситуация...

# 2 531
Момичета,прави сте 🤗!

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 22:58 от Sissy

# 2 532
  • Somewhere in the World
Сис, мила, периода ви е зверски труден!
Търпението е злато в момента, помисли, премисли и не е нужно да се разделяте…
Просто поредното изпитание, през което трабва да минете заедно.
Прегръщам те и се наслаждавай на съкровището ти ❤

# 2 533
  • София
Сисун, колко пъти съм искала да умра тук и сега, не се получава. Докато не изяде кофа пясък, не счупи нещо скъпо, не вдигне температура, не се окаля в локва, не се разплаче, заради приятелка, гадже, и докато не ти даде внуче, въздържай се да умираш.   Съжалявам, но толкова лесно не се измъква човек 😘

# 2 534
Абсолютно съм съгласна с Рен и Мистик. Сисуне, дайте си време. Надявам се, че тия приказки на ТМ са от натрупана умора.
Мързелче, Hug точно като ти се падне късата клечка, то едни мечти, едно развитие. Падаш жертва, независимо какво искаш. Нямаш избор.

Общи условия

Активация на акаунт