Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 076
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 535
Много мъчно ми стана.Сисун,последното ти изречение не ми харесва.Звучиш,сякаш си взела решение,а хем не е решение.
С новата работа може да се наместят нещата.Ти си го познаваш човека,но може и да е един вид защитна реакция,като децата,ти ще ми кажеш,не ми пука.
Всички сме спирали на тази гара.
Прегръдка!

Балонит,много коса има в тази купа.

# 2 536
Забравих.
Балонит, балончето е само за мачкане Heart Eyes

# 2 537
  • София
Като го видях с купата и се сетих, че вчера говорихме с МУ. И децата и животните предпочитат опаковките на подаръците 🤣

# 2 538
Кроте,хвана ме! Пропастта между нас е огромна! Не мисля,че можем да я прескочим.

# 2 539
На Балонитко ще изям пуФкавите крачета1 Heart
Сис, много съжалявам. Нищо позитивно не мога да измисля да ти напиша, а ми се иска.

# 2 540
Балонче,🤗 бадженца за мачкане! 😍
Прави сте за материалното. Съгласна съм. В никакъв случай не съм привърженик на купуване до припадък или зариване с ненужни и излишни неща. Но има и един минимум,който дори него трудно покриваме и това ми тежи. Ще мине и това,просто трябва да стискаме зъби.
Сис,не знам какво да напиша. Хубаво да не прибързваш,да си дадете време,да стискаш зъби и т.н. ,но ако Той е решил,че не може повече и иска да е ерген,не виждам как ще го спреш и върнеш. Не знам как бих могла да помогна,но да знаеш,че съм насреща,ако имаш нужда. Прегръщам те и не унивай! Ще се наредят нещата,по един или друг начин. Гледай да сте добре с малечка,пък другото... една майна! 🤗

# 2 541
  • София
Сисун, каза, че се обичате, останалото са битовизми. Спри да се самонавиваш. Ревинси тук на нас, но не взимай решение, когато си афектирана, освен ако нямаш голяма кола и лопата.

# 2 542
Сисун,не е нужно да се скача,може просто да се направи мост.

# 2 543
Мостът се гради от двете страни!

# 2 544
  • София
Понякога един го поправя. Стига, сипи си едно, помисли и утре прецени какво искаш. Искам да те гушна и малката кукла.

# 2 545
  • Somewhere in the World
А на Балонита малкия е само за мачкане и целуване 😍

# 2 546
  • Пловдив
Ре, даже по-често единият е майсторът и поправя...

# 2 547
  • София
Като мъжът ми превключи и ми казва, че обич не е достатъчна, а аз тропам с краче и твърдя, че е. Прегръдката успокоява.

# 2 548
Хм, дано не бъда разбрана погрешно, но...
Първо, Сис, не бързай. В състояние на умора и афект всичко изглежда много по-голямо и страшно отколкото е в действителност.
Второ, все пак, ако нещата между двама не се случват с лекота, значи двойка няма. Да уточня, това се отнася за мен. В никакъв случай не съветвам Сис да си бие камшика. Особено с тодлър. Но, давам тема за размисъл.

# 2 549
Кроте, коса и характер ....и двете ги има в изобилие това дете.
Сиси, не казвам че материалното не е важно, казвам че аз лично бих направила стъпка две назад в материалното, за да имам качествено време с малкия.
За мен детето е огромен стимул да си прецизирам приоритетите всеки ден. Но това съм аз и моето мнение, и за мен мост се гради с разбиране към потребностите на партньора.

Общи условия

Активация на акаунт