Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 067
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 550
Сиси, прегръщам те, много, много силно! Heart  Какво се случи от  миналия уикенд насам? Тогава дойде  обнадеждена, с добри новини и аз се зарадвах за теб. Понякога мъжете приемат за даденост съкровището до себе си. Ти си толкова красива и същевременно  толкова отговорна като майка и съпруга. Заслужаваш да те боготворят!  И все пак, съветът ми е - дайте си още малко време, след като чувствата не са изстинали. Може пък нещата да си дойдат на място, ако не се пришпорвате.
Съжалявам, че ти се налага да минаваш през това Hug

Разболявам се, носът ми е запушен, а същевременно тече, боли ме цялото тяло и главата ми е камбана. Едва си свърших служебните задължения. Утре пак на тръстиката и на никой не му дреме, че не съм в кондиция...

# 2 551
Сис, първо огромна прегръдка!
Ние пък се разделихме точно заради обратното, бившия вярваше, че да осигури финансово семейството е повече от достатъчно, не искаше да отделя време и внимание на децата и на мен. Та общо взето сериозно разминаване в базовите принципи, отдалечаване един от друг и невъзможност да намерим общ език. Сигурно децата бяха на възрастта на Беболина, когато започна всичко, все повече невинни премълчани неща, мир да има, все повече отказ да влезеш в обувките на другия, все по-малко споделяне, все по-различни възгледи и мечти, докато накрая се оказахме двама напълно непознати. Не знам дали е можело да направим нещо различно за да не стигаме до тук. И докато аз искам да продължа напред, той напълно откачи на тема контрол относно мен и децата. Та вероятно това е дремело в него, просто аз съм отказвала да видя знаците. И си мисля, или тогава изтървахме момента да намерим път, или е трябвало още тогава да си събера багажа и да си спестим толкова години влачене по течението.
Децата са отговорност и на двамата, но когато някой абдикира, не можеш насила да му вмениш да се чувства родител или да действа като отговорен такъв. Тогава започваш да запълваш липсите.

Чета ви момичета, просто съм на етап виждам приближаващ се огромен айсберг и чакам сблъсъка.

# 2 552
Да покажа и аз моето съкровище... Simple Smile Хич не се подвеждайте по кроткото и благо изражение... голяма беладжийка е.

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 16:50 от Lorelada

# 2 553
Aaa Лор,не ти вярвам! 🤪 Прекрасна бонбонка! 😍❤ Да са ни здравички,пък нека ни ядосват.😁
Уфф трябва да пека бутчета,а като знам каква жега ще стане от фурната... Пък и на котлона,ориз със зеленчуци съм запланувала за гарнитура. Ще се варя,няма как. 🥵

# 2 554
  • София
Никакво кротко изражение не виждам. На лицето и е изписано, че е пожар 😍

# 2 555
  • Пловдив
Нищо не видЕх, ама съм сигурна, че наше лошо няма Wink

Готвя..и умирам за баня и бира, вино кот такоа Simple Smile

# 2 556
  • София
Лоре не видях куклата пък,връц!

Сис,прегръдки.Трудно е много.А без помощ съвсем Важно е да не остане нищо недоизказано и да се изясни всичко

# 2 557
Сис, вярвам, че най- доброто от живота е пред теб момиче, каквото и да става. Дано преминеш леко и безпроблемно каквото и да решиш🤞.
Лор не видях, ама и аз вярвам, че наше лошо нема😄.
Тръгвам от село аз, а от утре пожарна ще го играя в работата, дано оцелея.

# 2 558
Нищо не видЕх, ама съм сигурна, че наше лошо няма Wink

и аз така.  Ще чакам повторение.
Върнах се от дъъъъъъъъълъг обяд. Колко е хубаво да почиваш!
Оги, ще оцелееш.  И аз не вярвах, ма на, жива съм, че и морето вече ми се привижда. Броени дни остават, а не съм решила на къде.

Сисун, дано подредиш нещата по най - добрия начин. Рен е мъдра жена, прочети й пак постовете.

# 2 559
Мисти,не е вариант! Не можем да се справим с една заплата. Трябваше да потърпим докато Беболина тръгне на детска градина, което ще стане чак когато навърши 3. Аз сега варианти не виждам!
Сисси, много е трудно в чужбина без помощ. Знам го от опит и двамата правихме и правим компромиси за да си гледаме детето сами, но мм искаше много дете и наистина не му пречеха промените.
Аз бих потърсила работа от вкъщи, с която да можеш да си гледате детето и той да е в нормална работа.

# 2 560
И аз нищо не видях.
Днес много грациозно се движа,пак. Smiley Готвя вече амнайсти час,щото съм смотана и вместо свинско съм измъкнала едно телешко.

Някой ползва ли частен домоуправител?

Карамело,как е носа?

# 2 561
Кроталова, нашата кооперация ползвахме "Вход мениджър", но се оказаха истинска катастрофа. Отказахме се. Разбрах, че и съседните кооперации са ги отсвирили. Не ги препоръчвам. Безобразно некоректни са.

# 2 562
Ти това кажи Уиш, от два месеца сме с тях, че 14 апартамента не може да се разберем заради два.

# 2 563
  • France
Миалката ни сдаде багажа Cry

# 2 564
Сирос, внимателно проверявайте финансовите им отчети. Ама, мнооого внимателно.

Общи условия

Активация на акаунт