Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 049
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 565
Че те не дават такива. Angry за съжаление опряхме до тях, защото на едни заможни хора им досвияха 3 лева за чистачка.  Булгаристан!

Фил, съчувствам. Една чиния не съм измила от 13 години.

# 2 566
Ние не можем да се разберем,големи разправии.Един не живее,няма да плаща,друг иска едно,трети друго.Стигнахме до гласуване за честен.Той може ли да принуди някого да си плаща?

# 2 567
Благодаря, че питаш, Кроталче Hug Зле е положението, като йерихонска тръба съм, не рабирам, как нещо което е запушено, може да тече.
Задремала съм двадесетина минути и сега ми е мега мършаво, а Карамелов ми дудне, какви задачи имам за утре...
И се сещм за една древна реклама, в която пееха- Ех, да имам чууук...

# 2 568
Той може ли да принуди някого да си плаща?
Не, не могат, въпреки че точно това обещават.

# 2 569
Изтървах всички деца. Пак 😳

Мърдам. След бара обаче, бях на работа 😁 Излишно е да казвам, че ходех като пет за три..

Иначе ви следя изкъсо 😎

Сиси, мъчно ми става като те чета. Съгласна с мненията на другарките. И тази спирка, за тази гари е много посещавана, ще знаеш..
И аз бях там. Преди много години с щерката, после пак там със сина. Ами какво да кажа... Не му ли идва отвътре на човек, друго няма. Има само едностранно теглене на каручката.. и Кольо Фичето женски вариант.. Ами не е работа.
Та! Познаваш си господина. Довери се на интуицията и когато си готова - действай. Не бързай, но и не отлагай дълго. Един живот ни е даден. Прегръдки!

Килеша си дойде 😍

Иначе бара беше много добре. Изкарахме си мн весело!
И ... от онази вечер да ви разправям. Решавам, че ще се правя на инфлОенсърка. Ще пратя снимката на щерковица, да се посмее с майка си.. Пращам това
Скрит текст:

Разбира се, че снимката е от тоалeтната на заведението. Всичко както си трябва 🤪

И след пет минути получавам това 😂😂🤕
Скрит текст:
[/ spoiler]
Е, те така се бъзикат с майце си моите..

Иначе бяхме в компанията на този младеж
Скрит текст:
]/spoiler]
Барчето е много красиво и с хубава музика.
Днес малко на плажа на Поморие и .. пирати
Скрит текст:
[/ spoiler]

# 2 570
Тьорти, изглеждаш прекрасно, хич не им се връзвай на децата! Аз лично нямам нищо против да ме сравняват с Рейчъл от "Приятели"... ама не ме сравняват. Sad

# 2 571
Тринайсетице, страхотна си, забавна и красива.

# 2 572
Карамел,ако нямаш слабост в ръцете от настинката,чук не ти трябва!

Тринки!
Писах,нета ми се скапа.

# 2 573
Изчетох ви и разбрах, че съм изпуснала Балонитчо и сладката Пипи на Лори. Дано следващия път ги хвана.
Сис, дали са ти добри съвети опитните и мъдри съфорумки. Аз ще кажа - не три, пет пъти мери семейното платно, един път режи.

Тук е имало ужасна буря. Паднали дървета, препречили пътищата, наводнени дворове и насаждения на хората, коли плуващи на паркинги, ужасно ...
Мисля я Панди и подкрепям мнението на Лори. Преди години майка ми имаше нужда от грижи. Баща ми пое основното, аз по-малко и пак не беше лесно, съчетавайки го с работа и семейство.

# 2 574
Сирос, къде ще да е, море да е!
Дано август ме пуснат 2 седмици  - мечтая!
Част от лудата ми работа е свързана с фирми ПУ, повечето за нищо не стават. Потвърждавам за " Вход мениджър " - не стават за нищо.
"Галус" са една идея по читави, но с едно но ум..Въобще с всички фирми решаването на тежки проблеми е дълго и протяжно със средна успеваемост.
Карамелче, не може ли да починеш няколко дни и да се възтановиш, много лошо болна и натоварена.

# 2 575
Къде сте всички? Легнахте ли? 🤔

# 2 576
13,по-готина си от Джен!
Дами, благодаря ви много за подкрепата днес! Без вас нямаше как да се изправя пред проблемите си. Вие сте милион пъти по-добри от психолог и сто пъти по-добре ме разбирате от най-близките ми хора 🤗🥰

# 2 577
Къде сте всички? Легнахте ли? 🤔
Чета ви и гледам видеа из тубата Wink

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 00:28 от Анонимен

# 2 578

Неизвестен,кажи сега ти онази ли си за която те мислят или не си?

# 2 579
🤣 Кротето с бутонките! 🤪
13 пак изби рибата!
Аз реанимирам! ММ е на работа,аз мих банята,готвих,мих чинии поне 5 пъти,къпах кучето,детето,сили не ми останаха да влезна и аз до банята. 😅
Черпя ви с едно стихче на моя любима поетеса,не е Деса.. 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт