Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 037
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 580
Не бе,деликатно питах.Smiley
Аз така и периодично си питам новите две,щото не ги различавам,ама те отричат да са една.

# 2 581
Оги, иска ми се, но Карамелов е наблъскал понеделник и вторник с безброй задачи, после вика, ще си почиваш. Но на мен ми е зле, днес едва се справях. Той си мисли, че всички са като него, изкара онко заболяване на крак, а след операцията лежа вкъщи само ден и се върна на работа, но той по принцип само командори, а аз бачкам. Не че и друг път не съм  работила  болна, но сега и аз съм след тежка операция, дори не си изкарах болничния докрай, за да му помагам, но вече нямам сили както преди.
И все се отплесвам и не казвам нищо за прекрасните дечица. Малкото Балонче е разкош, на Лорелада госпожицата също, а Синеоката готвачка, ме засрами, готви по-добре от мен! Heart Eyes
Докато се натуткам да напиша, вие сте на друга тема Yum

# 2 582
Natael-1485 ,след като имаш време до копираш и не един, а два пъти едно и също нещо ще намериш такова да върнеш два поста назад и да прочетеш за какво иде реч.Нали?!

# 2 583
Кого питаш Кроталова? Контесата ли?

# 2 584
  • Fairbanks, Alaska
Natael-1485 ,след като имаш време до копираш и не един, а два пъти едно и също нещо ще намериш такова да върнеш два поста назад и да прочетеш за какво иде реч.Нали?!
Много добре прочетох за какво става въпрос. Едно е да си искала да напишеш "частен" , а друго е да напишеш " честен". В случая беше написано "честен" и се чудя какъв е този ЧЕСТЕН.

# 2 585
Положението е О’Рахал! 😁😂
Опитва се да ме боли зъб. 🥺Дано не!
Сис,🤗
Карамелче,пий Колдрекс или подобно,мен много ме вдигаше като трябваше да ходя на работа,жива-умряла,там нямаше 6-5. Само да не е Фервекс,че ще заспиш в движение. 😁
Айде лека от мен. 😴

# 2 586
Кого питаш Кроталова? Контесата ли?
Неизвестен.Yum Или да.

Natael-1485 ,може и да съм допуснала грешка,можеше и тук да попиташ,а не да копираш пост два пъти и да го изпратиш на лично съобщение.

# 2 587
Ах, Кроталова! Колко си деУикатна!

# 2 588
  • Fairbanks, Alaska
Предпочитам да не спамя излишно, защото и без това съм трън в очите с моите непрекъснати питания.
И не съм разбрал, че съм копирал поста ти два пъти, за което се извинявам.

# 2 589
Винаги! Smile

От чистота,събират боклука.Слушам и не вярвам на очите си! Като една София сме!

Предпочитам да не те намирам на лични. За въпросите сам си прави изводи.

# 2 590
Добро утро! Dizzy Face

# 2 591
  • София
Добро утро и от мен.

# 2 592
Честит понеделник! Smile

Айде скоро да си пием кафето така на брега! Flowers Hibiscus

# 2 593
  • Пловдив
Добро понеделнишко!
Днес ще съм на половин ден, че ще попътуваме пак малко с детето.

Хубава седмица!

# 2 594
Добро утро!
Карамелче, дано избуташ деня тогава, взимай хапове.
13, много си готина, радвам се на хора дето не им пука, че на другия ден са на работа след купон. Аз вече не мога така, трябва да реанимирам ден поне.
Лека седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт