Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 026
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 715
  • Пловдив
Пих ми къ Stuck Out Tongue Winking Eye
С кумците, че се оказа днес годишнина от сватбата Grinning  ам аз нъл съм стара що да помня...убу, че ша широко скроени.
Ти що чак събота?

# 2 716
В събота ще ида, да си прибера детето и ще се видя с единствената ми приятелка. Разстояние. Кво да правиш? Та в събота, за това.

# 2 717
  • Пловдив
Супер! Хубави неща са това Simple Smile

# 2 718
  • София
Чироз, супер са патладжаните. Аз ги правя постни само. Сега пържени тиквички ми се ядат, но мразя да пържа.
Дайте рецепта за това суджу...

# 2 719
# 2 720
Добро утро!

Жежко ще е днес.
Хубав ден!

# 2 721
Добро да е! Днес е хубав празник, мама и Малечка са ми именници, да видим каква изненада ще ми сътвори въображението за довечера, когато "се качвам" при тях.

# 2 722
  • София
Мерси Чироз, ще го пробвам.
По подобен начин правя каймата за гръцката мусака. Малко се мръщеха в начало на канелата, но много се връзва с патладжана. 
Днес ще сменя Ена с компира. Едни пресни картофки с копър и чесън ще сглобя.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 08:05 от Reunion

# 2 723
  • Пловдив
Добро утро!

Честито на всички именници! Да са здрави!

След кафето на Кро май това следва... Simple Smile

Ре, сърдиш ли се?

# 2 724
Ооо... кафенце, закуска, море... Heart

# 2 725
Добро утро!
Честити да са именниците!
До като пихме кафе минаха трима именяка,та почнах ударно с 3 вида бонбони. 😁
В ДГ ме ядосаха. Вчера ми дадоха декларация да попълня за юли и август кога ще ходи Синеочка. Аз писах и двата месеца,ама си знам,че дали ще й се събере и седмица ходене. Обачеее днес давам декларацията,тръгвам си и госпожата ме гони,да съм била писала само един от двата месеца! Сакън да не се преуморят. 🙄 Писах август почивен,ама...
Хубав ден и внимавайте по слънцето. 😊

# 2 726
Добро утро!
От рано съм на климатик и така целия ден смятам.
Честит празник на именяците! Да са здрави и обичани!

# 2 727
  • София
Здравейте!

Кой казвате има имен ден днес? Аз съм неограмотена в това отношение. Да са живи и здрави празнуващите и тези покрай тях също, че да има с кого да празнуват дълги години!

Въх, пак манджи се размятат тук! Да не остана и аз по-назад. Едни пълнени тиквички показвам, но нещо омазах чинията, шъ мъ прощавате начи, че тъй просташки сервирам.
Скрит текст:

И един постен гювеч с пресни картофки. Той добре се получи, поне на вкус.
Скрит текст:

Оплаквам се, че нещо съм се повредила. Сутринта преди да дойда на работа бърсах прах и чистих пода. Луда жена!

Вчера баща ми доведе за малко щерката в офиса докато той отиде на свиждане при мама. Много ми беше кротка душичката и с голям интерес наблюдаваше как работя. Хареса си един батко от клиентите. И той си я хареса. Предложих да се вземат, но малка била. Ще го арестуват за педофилия. Прав е човека. Ще си въздишат един по друг тайно.

Ени, до миналата година и аз го играех това с летните декларации в ДГ. Голямо шоу е като вземат да ми обясняват как мога да я запиша за цялото лято, но после лекичко дават заден и вадят от ръкавите аргументи как за детето е по-добре да остане вкъщи. Laughing Разбирам ги, че не им се работи, но аз не съм ги вързала насила да работят това. И мен понякога ме мързи, но щом съм в офиса, работя на пълни обороти, защото клиентите вина нямат. Не им обяснявам как за тях е по-добре да не идват. Laughing

Цикълът ми дойде два пъти този месец. През 14 дни. От стрес може би, съчетано с рязката промяна във времето.

Хубав ден да имате! Flowers Sunflower

# 2 728
Панде,Петровден е днес. Петър,Павел,Павлина празнуват.
Ама много си права за ДГ. При все,че знаят колко е редовна моята... Подразних се. Така или иначе ще има учител. От цялата ДГ сформират само 1! група и пак са им много децата. Не съм ок.
Иначе вчера правили на Синеочка изходно ниво. 😳🤪 Втора група е,не знаех,че има такива неща. Ама тя се е справила отлично и всичко си казала,показала,написала... 🥰

# 2 729
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз съм на обратно броене до отпуска Simple Smile Simple Smile Simple Smile
3-2-1...

2-1 Wink

Общи условия

Активация на акаунт