Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 007
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 775
Гледам снимки на хотела. В банята има кантар. Абе, що не ме оставят да карам спокойна и безметежна отпуска?! Flushed

# 2 776
🤗

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 20:39 от Thirteen#

# 2 777
Сирос, прибрахме се. Даже успях и да дремна, хапнах сега един домат със сирене и един резен пъпеш и светът вече не е черен.

Кучето си носило гумената топка, моля ви се и то я било изпуснало. Joy

# 2 778
По - добре звучиш, когато не си гладен Laughing

Търте, Purple Heart

# 2 779
Ааа, загриза ме завист, Търти! Smile

# 2 780
Ааа, загриза ме завист, Търти! Smile
Да цитирам Лори, та да не я повтарям.
Ей за това деяние на Тортийн, искам наказание, възмездие и к'вото още там се полага на онзи, който дразни нас, провинциалистите.
Скрит текст:
Нали знаете, всичко що е далеч от морето, е провинция Wink

# 2 781
Аз имах предвид фигурата. Sunglasses

# 2 782
13,дай Боже всекиму таквоз тяло,дух,плаж... 😁🤪🤗
Ма ся слушам в новините некви луди с ножове из Бургас. 😳😓 Народа изтрещя!
Ние с дребосъчка ще излизаме малко.

# 2 783
  • Пловдив
Ееех морето, ех морето!
13, релакс и заради нас Wink

Ся чакаме и Кро да се фотне от другото море Simple Smile

Сиросче, от де изнамери чанте? Тъй да съм и информирана Wink

Дойде решението от НЗОК и протокола за  лекарството на мм. Утре па при лл...ужас от чакане и разходки. Ам нъл сте едно звено? Ами действайте без да карате болните да дремят по каси и пред врати Close
Карай...дано е неговото нещо, че го мисля.
Чакаме принца от плуване и вечеря.
Вчера имат съобщение от класната да не ходят днес и утре, та чао 8ми клас Simple Smile
Аз доволен от резултата, той двойно от ваканцията.

# 2 784
Аз имах предвид фигурата. Sunglasses
Joy а аз плажа
За фигура не завиждам, харесвам се, ако мога подобрявам това, което ми е дадено, ако не - радвам се на живота Simple Smile))

Сиросче, каква чанта си избра? Скърбя за две мои прекрасни чанти, нови-новенички. Купих ги, а няма къде да ги нося, понеже са по-мадамски, пък за работата ми е удобна раница.

# 2 785
  • Пловдив
И аз имам една чанта не ползвана още...ам кат кръщаваме мисля да я сефтосам.

# 2 786
Една черна обикновена. Нещо нямам ищах за пазаруване.
Как така имате неползвани чанти? Бравос!  Аз нали съм антижена, трудно мога да съчетая цветово, та все на черно карам. Поне да не се излагам Joy

# 2 787
  • France
Пффф, толкова въглехидрат изядох днес... и на всичкото отгоре Тьорт размахва кльощав баджак, та съвсем да ми стане гузно.
Чанти имам много и ще си ги износвам докато дойдат по-добри във финансов аспект времена.

# 2 788
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Гледам снимки на хотела. В банята има кантар. Абе, що не ме оставят да карам спокойна и безметежна отпуска?! Flushed
Това не е твоя хотел!

# 2 789
  • София
Ееее, Тринайсетичке, изби рибата! И плаж, и тяло! Hands Plus1

Донси, изтървала съм, че твоят младеж е бил рожденик. Да ти е жив и здрав и да му спори във всичко!

С чантите и аз имам драма. Когато нямам пари за чанта, навсякъде ги виждам и все са хубави. Щом дойд еред да си купувам, никъде няма каквото ми трябва.

Карамелче, благодаря, че така мило ме нареди в редиците на кулинарките, но съм много далеч от тях в действителност. Майка ми преди кризата, която получи в началото на този месец готвеше. Аз рядко правех по нещо, защото тя не обича да се готви по друг начин, освен нейния. Бяхме се разпределили - тя готви, а аз чистя, защото на нея й беше трудно по здравословни причини.
И сега рязко ми се наложи да започна да готвя. С ужас установих, че са ми закърнели и малкото кулинарни умения, които имах от семейния живот с БНД. Започнах вече да влизам в час малко по малко, но на мама манджите са по-вкусни от моите.

Общи условия

Активация на акаунт