Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 004
  • 2 908
  •   2
Отговори
# 2 790
Добра ви вечер. Поздрави от мен с чаша розе с бучка лед, купичка семки и книга. ММ замина за село, работа имал, супер, няяяяяяяма да пържа тиквички тази вечеееерррр... Оплаквам се, че коремът ми е много видим, подут и стърчащ и се питам това на какво се дължи - на гостите от Червен бряг или на пакетът семки, който прилежно изчоплих.
Сирос, да ни покажеш чантата после.
И аз имам неизползвани. Как ли - ами... видя я, удари ме съчмата, купя я, а после не се харесам и виси в гардероба. Две бежови имам тамън такива, чисто нови... Уж знам точно какво искам, а все не го намирам и купувам примирения някакви.

Мистик, още помня как февруари чаках един час с детето пред Здравна Каса на тротоара за заверка на протокол. И няма вътре, защото гишето беше преустроен прозорец.

# 2 791
Чантите много не ме вълнуват... гледам за семпли и малки... да не ми тежат... Joy И без това често се налага да нося чанта с документи, каквото трябва, пъхам там.

# 2 792
Сиросче, и аз да питам откъде поръча чантесата. Най ми се свидят парите похарчени за чанти, идея нямам защо, иначе имам доволно количество и ги менкам всеки ден според аутфита, но всички са бюджетни, бъбрек за чанта не давам. Но ежедневното  местене на портмонета, документи и джунджурийки си е досадно, а понякога и отговорно. Stuck Out Tongue Winking Eye
Тръгваме веднъж за Гърция, сутринта в последната минута смених концепцията за фустана и съответно смених чантата. Да уточня, че документи, карти и кеш са моя грижа. Та, наближаваме границата, аз отварям чантата да приготвя личните карти  иииии личните картите съм взела, но другите карти и кеша тц... Върнахме се. Joy Карамелов издивя, имал само 15 лв в джоба, а отиваме на майна си Райна, добре че се усетих преди да нахлуем в Елада.
Тринайсетице, жестока си и в двата смисъла! Green Heart
Пандичке, кулинар си ти, получават ти се нещата! Но си права, на мама манджите винаги са най! Hug

# 2 793
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз пък съм установила, че всичко е до настроение.
когато съм на кеф от нищо правя страхотни вечери и красиви и вкусни.
когато не съм в настроение никак не ми се получават, ако ще златни продукти да завирам вътре. 
Sad

# 2 794
  • София
Това местене от чанта в чанта е много досадно наистина. И по тази причина имам една основна чанта, рядко според случая и тоалета я сменям. Но покрай водене и прибиране на/от училище на първокласничката и мъкнене на тежката й раница стигнах до мъдрото решение да си купя едно мини чанте, в което да слагам само ключове, портмоне и телефон. Иначе с раница + дамската чанта си беше хамалогия. Обаче с това чанте редовно се случва ключовете да останат ту в едната чанта, ту в другата  и за втори клас съм планувала да си извадя втори комплект ключове, който да стои в малкото чанте.

# 2 795
  • Пловдив
Добре, ам то така, ама почти всяка вечер ни се налага и не ни е кеф Stuck Out Tongue Winking Eye  Е, поне на мен.

Панде, ам на мама винаги е Фкусно! Simple Smile

Мързелче, ам тъй е...институции и то в Бг Head Band  Май тва ше го играем на 6мес.

# 2 796
точно това, че все пак се налага кара моите хора да ядат понякога гурме, а понякога - шумере. Wink

# 2 797
Добре,  какво е шумере?

# 2 798
Simple Smile татко така наричаше ястията на майка ми, когато беше трудно да се разбере какво е сготвила.
Simple Smile може би бъркоч е най-точния превод Simple Smile, но той никога не го каза.

# 2 799
Благодаря, другарки за хубавите думи 🤗
Ам така си е, Елиф... в провинцията е кофти... лятото 😉

За чантите. Аз обичам голЯмите чанти. Свикнах с тях, откакто децата бяха малки. Всичко вътре. Тва резервна тениска, водата им, солети... абе каквото трябва. И моите нещица вътре. И чадър 😂 И чантата иначе дамска 🤪 Оттогава ми е ловето към големи чанти. Малки не са ми удобни. Нищо не побират 👀 Малки мадамски имам една, две за някоя пиано- бар вечер. Иначе си ходя с “ куфара”, както казва щерката. Ама като сме някъде из центъра и иска нещо да и нося в моята чанта, тогава не е “ куфар” 😃 Тя с нейните въшки- ама толкова мънички си ги взима, то една фиба като пъхнеш и... край 🤔

Килеша е добре. Леко го наболява мястото на иглата. Нищо друго. Засега. И дано така си остане.
Наспорт с малка биричка!

# 2 800
За мен готвене е синоним на мъчение, особено през лятото. Прежалих се преди малко да направя на децата по един омлет с картофи и плота блокира, хем го бях пуснала на 7-ма от 9 степени, такава жега е! А не е куча марка, една от най-добрите на пазара е, обаче то не се трае. В следващите дни го дават да се качи с още 5 градуса температурата, ще се умирга, то се е видяло.

13, страхотна си! И сравнението с Рейчъл ти приляга, тя ми е много голяма любимка Heart

# 2 801
  • Пловдив
Скания, ам как без климатик караш?

# 2 802
Климатик има само в спалнята и от година в двете детски. Така тъпо е направена тази къща, че кухня, хол, едно стайче и всичко към горния етаж е преходно, нито може да го стоплиш като хората зимата, нито да го охладиш лятото, то трябва да набуча 4 климатика и да работят нон стоп, а аз и сега се затруднявам с тока, че за разлика от България, всеки месец има едни педесетина евро само такси. Ама живи и здрави да сме, няма да сме тук вечно. Търся начин да се изнеса.Сега преоритет са ми курсовете, а те гълтат много финанси.

# 2 803
точно това, че все пак се налага кара моите хора да ядат понякога гурме, а понякога - шумере. Wink
Хахаха, Добриии, извор неподражаем си Simple Smile))

# 2 804
  • Пловдив
Скания, ясно мий...ще намериш начин.

Общи условия

Активация на акаунт