Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 003
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 805
  • France
Сканиа, днес като погледнах термометъра беше 17°. Но по-добре така отколкото жега.

# 2 806
Тук беше 33 градуса днес,утре с 2 повече. 🥵 В 19:30 още не се дишаше. Ходихме за сладолед и после на площадката,после с тротинетката,яко набиране,после кучето разходихме и няма умора терминаторчето. Сега сичко спи,а аз релаксирам,ама ми е жега и ме заболя главата нещо. Наливам се с вода.
13,дано няма друго на кИлеша и да е пушка!

# 2 807
Съни, некви момци си постнала в "Покажи се". Кой е гаджето? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 808
Днес май прикалих с кафето или окончателно съм станала караконджул.

# 2 809
Най накрая стигнах до терасата с джин с тоник.
Да се оплача смених си възглавницата след обяд. Вчера уж по хубава си купих, че шиповете във врата ще ме убият сигурна съм, изпрах си калъфа, днес сложих чинно калъф и калъфка както си трябва. Опнах после крак и се събудих цялата на пъпки по лицето и врата ама цялата и сърбят.Weary

# 2 810
Добро утро!

# 2 811
  • Пловдив
Добро!

# 2 812
  • София
Добро да е! 🙂🌼🍀

# 2 813
Хайде да ви подсладя сутринта, днес превъртам годинките. Heart

Балонитка, подготвих първи пост за публикуване за първи юли, да направим колективна работа, ако и ти си добавяла нещичко за първия пост? На ЛС.

# 2 814
  • Пловдив
Кло,

# 2 815
Честитооо!
Весел празник! Balloon Beers
Много щастие и късмет!

# 2 816
Кло, честит рожден ден! Усмихната и здрава бъди! Весел празник днес! Flowers Hibiscus Kissing Heart Flowers Tulip Flowers Rose Balloon

# 2 817
Честит рожден ден, Кло! Зло да те забрави, много поводи за радост и усмивки!

Аз най-после успях да спя непробудно цяла нощ, тази сутрин бях сравнително свежа. След малко се изстрелвам на зъболекар и после смятам да не си подавам носа навън.

Снощи видях светулки в парка - много им се зарадвах, от години не бях виждала в града Simple Smile

Хубав и според ден на всички!

# 2 818
Надуших торта и се довлякох секундално Simple Smile
Честит рожден ден, Кло! Бъди здрава и щастлива! Да имаш много поводи за усмивки.Весел празник!

# 2 819
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Хайде да ви подсладя сутринта, днес превъртам годинките. Heart

Simple Smile превод трябва ли?

Общи условия

Активация на акаунт