Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 004
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 820
Аз нямам нужда от превод, Добри, "онова поколение" съм, дето руския го почвахме в трети клас, а в гимназията четяхме Пушкин, в оригинал.

# 2 821
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...я помню чудное видение
передо мной явилась tъi...

и Есенин и Блок... Simple Smile

# 2 822
Честита да си, Кло! Да минават всички болежки и всичко около теб да се случва толкова гладко, че чак да ти доскучава!

Прогнозата за утре на мястото, на което бяхме е 35 градуса в 15h, щяло да се усеща като 52. Joy Дали не се радвам, че сме си вкъщи…

# 2 823
...я помню чудное видение
передо мной явилась tъi...

и Есенин и Блок... Simple Smile
Шшшт, не издавай четата

# 2 824
Честит рожден ден, Кло!
Бъди здрава и толкова обичана, колкото може да понесе сърцето, че и отгоре Kissing Heart

# 2 825
  • France
ЧРД, Кло. Да си щастлива и обичана. Flowers HibiscusChampagneTada

# 2 826
К сожаленью, день рожденья
только раз в году.

Да си жива и здрава, Кло!

Аз реших да си изпия кафето на плажа, то пък заведението не работи. Сега хем се пържа, хем без кафе съм мила като съблезъбо тигърче в цикъл и на диета. Да видя колко ще намаже да плува дребната.

# 2 827
хахаха Simple Smile Simple Smile Скания е виновна Simple Smile Simple Smile Simple Smile
музикален поздрав от мен - Крокодила Гена

# 2 828
Кло,ЧРД! Да си здрава,щастлива,обичана и усмихната! Хубав празник! 🤗❤💐

Синеочка.. със сопол. 😓 Пратих я за последно днес,казах на госпожата да й съберат нещата и септември,живи и здрави,с нови сили. Нямам нерви вече. Поне лятото да си изкараме здрави.
Извинете,че пак мрънкам,ама...

# 2 829
Добри, винаги си в центъра на десетката. Hug
Много любима ми е крокодилската песничка, от друга страна, свидна на сърцето ми дружка, бе кръстила врагинята- съперница  крокодилката Гена, та я свързвам и с нея и се хиля кат олигофрен.
Освен течащ нос съм и.. хмм растроена един вид Stuck Out Tongue Winking Eye  аман от екстри.
Кроталче и Сиси ми се губят, да се разпишат, да не ги мисля.

# 2 830
погледни го от другата страна - прочистваш си организма и свалящ килца. Simple Smile

# 2 831
  • Somewhere in the World
Кло, Честит рожден ден Flowers Rose
Да си здрава, обичана и обичаща! Birthday Balloon Cocktail

# 2 832
Честит рожден ден,Кло!  Желая ти здраве, щастие, инстински приятели и незабравими мигове 🌹!

Аз съм тук , Карамел,чета ви. Не ми се пише!

# 2 833
Бившия се прибра, без предупреждение както очаквах и се опита с рогите напред да вземе децата, по-скоро да му ги закарам. Все за седмица път можеше по-отрано да го обсъдим. Отказах му, задочно чрез децата, както и той се опитва да комуникира. Или да намери кола и да ги вземе, или да чака до утре сутрин когато ще сляза в града по работа, или да се научи да комуникира овреме. То тамън се прибрахме от там, от плаж и пазаруване, сега се разтичам на канапето.

Много, ама много искам да намеря начин да не рухвам психически всеки път, когато се налага да контактуваме. Искам да съм по-силна, по-смела и да сдържам нервите си, а той ме плаши и ме провокира. Не физически, само психически, успява да ме кара да се чувствам като боклук всеки път.

# 2 834
Scania, а защо ти трябва да ги караш? Такава ли е уговорката по принцип (като изключим извънредното днес)?

Общи условия

Активация на акаунт