Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 75 807
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 835
Не, разбира се, ама нямал кола. Доколкото разбрах е слязъл на пристанище в Америка, от там, та чак до наше село е имал предостатъчно време да предупреди и да се разберем, защо пази в тайна, че се прибира, идея си нямам. И накрая 'аз съм тук, не съм виждал децата с месеци и нямам кола'. Нормален човек още вчера можеше да го сподели, не съм някое чудовище, щях да ги закарам да се видят, просто щях да си наместя програмата по друг начин. А така излизам като лошата майка, която ограничава децата да видят баща си след толкова голяма раздяла. Готвя се за нова война на нерви, то се е видяло. Само дето печеливши тука няма.

# 2 836
  • Пловдив
Е, то хубу ам един ден надали е толкоз от значение...нали утре ще ги заведеш?
Уф...не е лесно, да...някои хора са си просто трудни за комуникация и изнервят само с поглед.
Той там ли живее? Аз останах с впечатлението, че е нейде по-далеч.

# 2 837
Той си е свободен електрон, през всичките тези години никога не е имал проблем къде и за колко време ще стои, нали има кой да се грижи за деца и битовизми. Сега е наел гарсониера близо до техните. На мен не ми е проблем и никога да не ги види, но просто обожава манипулациите и е маниак на тема контрол, така остави грешно впечатление в децата. Аз седнах и си поговорих с тях за да го замажа, но това е само началото. Сега в най-добрия случай ще е тук половин година. В най-лошия ще слезе от корабите и ще стане постоянен кошмар.

# 2 838
  • Пловдив
М не...не е ок за теб, ни за децата така. Не можеш ли да преразгледш това дело и да се преместите както го умуваше?

# 2 839
Мога разбира се, веднага щом намеря 2-3 хилядарки в евро за адвокат. Което ще отнеме известно време. Но поне ми дава кураж да стискам зъби.

# 2 840
  • Пловдив
Мога разбира се, веднага щом намеря 2-3 хилядарки в евро за адвокат. Което ще отнеме известно време. Но поне ми дава кураж да стискам зъби.
ако можех бих ти помогнала... Kissing Face

# 2 841
Не, разбира се, ама нямал кола.

При толкова претенции, които има, да Фане, па да си купи!
Или е толкова велик, че не може да се хване на шофьорската седалка? Таксита там няма ли?
Не си лошата майка и даже не си пускай в главата тази мисъл!
Дано децата ти скоро разберат, че в добро и лошо ти си винаги до тях. А великият им "създател" обикновено е липсвал. Не му позволявай да те комплексира. Ти си стойностна и силна - я виж как изкара курса за камион!!! Той дали има курс да кара кораб, а? Значи си по-добра!

Кло, бъди щастлива!

# 2 842
  • Пловдив
Нещо за жегата...?

И реалността... Simple Smile

# 2 843
  • София
Кло, честит рожден ден.
Скания, много гадно положение. Нямаш ли достъп до безплатна адвокатска помощ?

# 2 844
Едва ли, а и той има достатъчно финанси за да си наеме най-добрите, не бих рискувала да ми вземат децата заради немотивиран адвокат. Може да кара, може и да си купи нова кола без никакъв проблем, просто е свикнал да получава всичко наготово. Сега бил намерил с какво да ги вземе, но не знаел в колко часа, това е другото задължително условие, никога не знае кога точно, а и да знае, не си спазва часа. Приема по презумция, че ние тук нямаме друга работа освен да го чакаме да му дойде кефа... Ом и дзен съм. Искам да ги върне най-рано в неделя, аз утре сутринта ще отскоча за втора доза на ваксината и отпрашвам на гости на кандидат свекърите за няколко дена да си наместя чакрите.

# 2 845
Ха, не знаел кога точно!
Ами вземете идете на плаж/пазар/да платиш сметка по времето, когато горе-долу се предполага, че ще цъфне. Нека виси като сопол и да чака.

п.п. не съм бясна феминистка. Но и не понсям някой да ме кара да се съобразявам с неща, които не са в мой интерес.

# 2 846
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не ме питаш, но не рискувай.
ще дойде преди уговореното врме, ще дойде със свидетели, че те е нямало и децата са щели да стоят сами, и ще има доказателства за пред съда за твоята вина.
Sad и това хоро сме го играли. Sad

# 2 847
Скания, писах, писах, па го изтрих, че съм много крайна  и нецензурна в такива казуси! Ще ти кажа само -гуш! Боклукът не си ти, а някой друг... Ти си слънчево момиче, с книжка за голям камион,  понесло на раменете си извънгабаритен товар. Hug
Сиси, говори детенце, мълчанието е коварно понякога и увлича... Heart

# 2 848
Добри, идеята е да отидат - мн.число. Няма как децата да са сами, ако са зедно.

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 14:46 от gerata

# 2 849
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
май идеята е докато децата са с баща си, тя да отиде при кандидат свеки.
Wink

Общи условия

Активация на акаунт