Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 75 676
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 850
Не може, защото реално нямаме уговорка за да ги вземе, той си лафи с децата. Аз съм им настойник и може да ги взима без ограничение но само и единствено след наша уговорка. Не ме е уведомил по никакъв начин за плановете си. Последното му съобщение до мен е отпреди 6 месеца и съдържа единствено обиди към настоящия ми партньор, не сме разговаряли от преди това.

Децата няма да ги оставя сами, разбира се, ако ми кипне, просто ще ги взема с мен.

ПП: Може да управлява кораб. Но истината е, че вече няколко години отказва повишение защото не иска да поема отговорност.

# 2 851
Добри, ама ходенето при кандидат свекървата е СЛЕД като вземе децата, а аз /щото съм гадна/ ѝ казвам да ги заведе някъде ПРЕДИ "величеството" да вземе децата. Простичко е, ама пък няма все неговото да е.

п.п. можел кораб да кара? Ами не искам да се возя с него! Ама пък на тебе бих ти се доверила Simple Smile

# 2 852
  • София
Кло, честита да си! От хубаво да не се отървеш! Лошото да си плюе на петите и да бяга далеч!

Скан, голямо гуш от мен!

Добри, до коя цифра си с обратното броене? Ден последен ли е днес? Къде ще отпускарстваш? Извинявай, ако вече си казала.

# 2 853
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вярно бе! днес е ден 1 и край. Simple Smile
засега ще събирам багаж Simple Smile отпускарстването ще е по-късно. Simple Smile
но първо една седмица само ще спя.

# 2 854
  • Пловдив
Добри, ти не каза дали в чужбина се местите? Изоставяш ли ни?
Записа ли детето, кво стана там?

# 2 855
да, не и да. Simple Smile
записан е, отиваме, няма да ви изоставя. Simple Smile
аз и от там мога да се оплаквам. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 2 856
  • Пловдив
Щом детето ще учи тук начи няма избягаш ти Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 16:05 от mystic woman

# 2 857
не тук. там Wink

# 2 858
  • Пловдив
мнооого объркано стана Smiley

# 2 859
Добри, на добър час!
Оплаквам се, че дойде сезона на избелването на тениски и на динените кори. Моите и двамата са като прасета, но се носят в бяло, а от динените кори ме е гнус. Тъкмо бях забравила кошмара от хилядите килограми портокалови кори и ме връхлетяха динените, няма празно...

# 2 860

просто е - записан е там. местим се там. пак ще ви навестявам в темата. Simple Smile
няма отърване от мен, да си знаете.

# 2 861
Добри,леко да ви е адаптирането там!Ще се радвам,ако наистина продължиш да ни навестяваш!
Здрава да си,Кло,грижи и проблеми да бягат далеч от теб!
Да ѝ минава на Синеочка!Аман и амин!

# 2 862
  • Mediterraneo
Добри, успешен нов старт!

# 2 863
  • France
Нищо не разбрах. В чужбина ли ще се мести Добри?

# 2 864
  • София
Добри, да ви е успешно новото начало където и да е това там! Радвам се, че не изоставяш темата! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт