Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 75 993
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 865
  • Пловдив
Фил, май да Simple Smile

Ся се размислих аз...на връщане от гръцко нъл пак тряя тест и до 24ч да се изпрати в РЗИ, та...кат гледам лаболаториите в Кърджали, все бачкат до 15ч. Това значе, че трябва да се дигнем ранна-ранина, че с чакането по границата  и т.н ще изпуснем лаба Head Band а трябва да се прати до 24ч и няма как тук в Пловдив.

# 2 866
Добре,  успешно начало! Харесвам такива промени в житието и битието.

И сега - 8!!! Това по Добрето. Sunglasses

# 2 867

Много, ама много искам да намеря начин да не рухвам психически всеки път, когато се налага да контактуваме. Искам да съм по-силна, по-смела и да сдържам нервите си, а той ме плаши и ме провокира. Не физически, само психически, успява да ме кара да се чувствам като боклук всеки път.
Ужас. И това ми било мъж Rage
Как се пръкват такива нищожества?!?
Скания, а към децата как се държи? Някак не го виждам като нормален и любящ баща.
Много сили ти пожелавам и все пак разводът да стане реална възможност скоро.

Не разбрах къде отива Добри, но пък важното е, че ще остане с нас Simple Smile Успех!

Гледах днес местенца по морето, как ми се ходи вече.

# 2 868
Ренко, 🤗 ще мине,а и като я оставям до септември вкъщи,няма да ви надувам главите два месеца с болести. 😁
Като я взех сега,проведох дълъг разговор с госпожата.
Скрит текст:
Казах й,че до септември трябва да измислим решение,тя е съгласна,зарадва се,защото явно и на тях им е дошло до гуша. Каза,че някои дори не идват да ги вземат като се обадят,други казват,че са алергични и за това кашлят... Половин час говорене,надявам се да има поне минимално подобрение. Разбрахме се като почнем септември,да направим родителска среща и да повдигнем въпроса. През това време ще говорят и с директорката. Едното дете,което го тъпчеха сутрин с капки и сиропи,сега е в болница,влошило се е. Ама като ги пращат там... Както и да е. Спирам по темата.
Добри,не съм разбрала,че ще заминавате,но желая късмет и лесна адаптация на новото място! А ако посмееш да ни оставиш,се вдигаме и при тебе. 😁🤣
Ад е навън! В колата двойно по-голям. 🥵

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 17:47 от Anyyyone

# 2 869
Добри, щях да кажа да минеш да събереш и моя багаж за малката отпуска, което значи да ми намериш розовата рокля, да подбереш какво друго да взема и да опаковаш, но - щом е за чужбина, доста си натоварена със задачи, няма да те ангажирам и аз. Innocent

# 2 870
Елиф, държи се манипулативно, обсебващо, хич не си поплюва с лъжите за мен и обкръжението ми, като се изразява доста нецензурно. Звъни им постоянно за разлика от преди, ако не вдигнат до второто позвъняване им прави проблеми. Това, което правеше с мен докато бяхме женени, да правят, харесват и обичат точно определени неща по точно определен начин. Иначе сме щастливо разведени и родителските права са мои, засега. Иска да води дело и да ми ги отнеме като ги подучва да лъжат дебело в съда. Големия дава отпор, малката се позалъгва по бляскавото бъдеще, което ѝ обещава.
Аз пред тях не коментирам, не обсъждам и не питам.

Искам да кажа, че докато бяхме женени, беше абсолютно незаинтересован от нас, дори раздялата ни можеше да се определи като доста приятелска и цивилизована. Тормозът започна след това.

Добри, весело приключение и бързо да се климатизирате!

# 2 871
  • София
Колко чисто е всичко в света на децата! ❤️ Запозна се преди минути с едни деца, играят и вече ги нарича приятели. Повече няма и да се видят. Тя го знае. А моите обяснения, че приятел се нарича човек, доказал се като такъв с постъпки във времето, не ги приема. Може би и по-добре, че не ги.

# 2 872
Мога разбира се, веднага щом намеря 2-3 хилядарки в евро за адвокат. Което ще отнеме известно време. Но поне ми дава кураж да стискам зъби.

Направи си една GoFundMe сметка и ще помогнем кой с колкото може.

ЧРД, Кло. Да си щастлива и обичана!

Ени, много мъчно ми става като те чета.
Страхотна майка си и детето е чудесно! Говори добре, творческо, с въображение, спокойно и здраво.
Добре си решила- смятам, че вкъщи ще й е по-добре през лятото и не само (докато тръгнат на у-ще), особено ако ходите по занимания, срещи с деца, фестивали и въобще занимавки.

Много се възхищавам на такива майки като теб и те приветствам за избора, който определено не е лесен, но си струва всичко, а и за детето е по-добре. Още малко остана и ще тръгне на у-ще Синеочка Two Hearts

Добри, наслука и да се похвалиш къде ще сте! Успех!
Ох, как чакам и ние да се преместим вече и да почвам да събирам багажите. Нямам търпение от миналото лято Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 23:52 от Анонимен

# 2 873
Добри, дано на новото място ви е по-добре.
Имам чувството, че някой хора бележки си водят кой какво е споделил.Rolling Eyes

# 2 874
Кло,жива и здрава!
Весел празник! Много щастлива да си!

# 2 875
Честит празник, Кло!

Кро, мн телеграфно...

Сканиа, това си е мъжка злоба, а тя смея да твърдя е по- гадна и от женската. Каквото можем да помогнем, казвай. Иначе аз на твое място нямаше да го “ пазя” много от децата. Нека се знае.

Днес свършихме задачките, които бяхме си планували с килеша. Той е добре. Ще видим втората игла как ще я приеме.

Аз сега ще намацотя косата.
Взехме диня с малко семки ... мале и мед! Много ядох.. сега тичам до едното място през пет минутен..
Съседа отгоре.... господ здраве да му дава 🤬

# 2 876
  • France
Тогава ти пожелавам попътен вятър, Добри. Супер изненадана съм, защото твоето Змейче ходеше на изпити и тн. Лек път и бързо аклиматизиране.

# 2 877
Благодаря ти, Неизвестен, но наистина няма нужда, планът беше до есента да са налични, обаче нали преди две седмици всичко отиде по дяволите. Сега пренареждам възможностите, ще се позабавя, но ще ги наместя.
Извинете, че така завзех ефира днес!

Време е за малко спорт Hug

# 2 878
Неизвестен,далеч съм от чудесна майка,но.. старая се. Наистина не е лесно,но ще стискам зъби още колкото трябва. Краен вариант ми е да я преместя в друга ДГ,но не ми се иска,защото съм доволна от тази,с изключение на болестите. Ще го мислим след два-три месеца.
Иначе есента май задължително трябва да посещава,че е така по закон вече за 5 годишните.
Поливах до сега. Разхладихме се малко.

# 2 879
Писах, писах и ко натиснах, ве, сичко се затри, айшамусеневиди!
Комшу, жива и здрава да си! И да почерпиш! ❤️❤️🌷🌷🌷
Добри, знаем, че си оправна жИна и ша сЪ справиш с всички възможни проблеми! Живи и здрави да сте!
От мен толкоз, ни  ми съ кълве от телефоня пак!
Хубава вечер, Шушани!

Общи условия

Активация на акаунт