Хляб...

• 7 111
  • 174
  •   1
Отговори
Искам да Ви попитам, хляб ядете ли, и по колко? В нашето семейство (3 души) се купува всеки ден, по 1 или 2. Аз искам да го откажа, доста кг качих, ама някак си все си мисля, че ще ми липсва. От малка го ям, никога не съм спирала. Някой, може ли да сподели опит, а и меню, без хляб.

# 1
Едно твърдение,което ми е абсурдно. Да се каже,че от хляба се пълнее. Сланина,пържоли, кебапчета,кюфтета. ... не влияят на килограмите

# 2
Вие щом цял живот си ядете по много хляб, а пък сега сте качили килограми, значи не е от хляба.

# 3
Едно твърдение,което ми е абсурдно. Да се каже,че от хляба се пълнее. Сланина,пържоли, кебапчета,кюфтета. ... не влияят на килограмите

Аз примерно съм на кето диета - при мен сланината и пържолите с ребрата ми помагат да отслабна, за сметка на хляба, от който пълнея, защото имам инсулинова резистентност Rolling Eyes

# 4
И аз съм на това мнение, някак от бременноста неможах да смъкна. Но, все от някъде трябва да започна..

# 5

Не е абсурдно. От изброените сланина, пържоли, кебапчета, кюфтета не се пълнее. То това си е Кето диета. Виж, ако вече ги съчетаеш с хляб, което е въглехидрати, се пълнее.
И аз не мога да откажа хляба. Но може да го заместваш с черен, ръжен.

# 6
  • София/Севлиево
У дома не се яде бял хляб и доста често аз си го приготвям с домашната хлебопекарна.На седмица изкарваме максимум с 3 хляба от по 550 гр.Но освен хляб похапваме и тестени закуски сутрин -банички,кифли,мекички и т.н.Е аз не всяка сутрин , понякога си правя мляко с овесени ядки и боровинки.
Кето диета съм опитвала,но ми се отрази много зле,а и не обичам много месо(има хора на които не понася).

# 7
ахааа,сега ми стана ясно за вица "една добре ухранена дама си поръчва пържени картофки,шишчета,пържоли и една Диетична кола" кино диета е значи

# 8
Ям, обикновено по една филия на ядене, ако яденето не е с картофи или ориз, тогава не ям хляб. Децата ми рядко ядат хляб, предимно на сандвич, с основното най-често отказват.

# 9
  • София
Ям съвсем малко хляб. Купувам си един малък, със зърна и подобни и седи цяла седмица, понякога и повече.

# 10
Много обичам хляб, но ям по малко. Само бял хляб обичам, на 2- 3 дни по една филийки. Други тестени изделия още по- рядко.

# 11
Никак. От хляба се пълнее и гледам да го избягвам

# 12
  • София
Аз също не ям хляб. Всички ме питат как се наяждам. Може би 7-8 години не бях яла. Сега последните 2-3 месеца си позволявам по един два сандвича да хапна  и то не всеки ден.
Веднага се усети в килограмите.

# 13
  • Fairbanks, Alaska
Направо трябва да се срамувам-минимум половин хляб на едно ядене, а понякога и целия. Но аз се занимавам и със спорт и го изгарям и съответно не качвам кг. Но и аз ям само вечер обикновено, много рядко по 2 пъти на ден. А понякога съм изпускал дори и вечерното ядене. Тогава на другия ден ще хапна 4 пици и докато си легна може и да не огладнея.

# 14
Ям хляб, но рядко. Старая се въглехидратите да са ми от други източници.
Несериозна, хвърли едно  око на Зоната. Там се яде всичко, включително и хляб, и се отслабва. Досадно е, в началото, докато свикнеш с мерки и теглилки, но ако си достатъчно мотивирана, ще се справиш, не е висша математика.

Общи условия

Активация на акаунт