Хляб...

• 8 026
  • 174
  •   1
Отговори
# 15
Mного обичам хляб, особено с готвени манджи и супи. Но определено от него се пълнее (след определена възраст). И затова понякога му отпускам края, понякога се стягам и го махам от менюто. Но ми липсва определено когато не ям.

# 16
  • София
Хляб ядем обикновено сутрин на принцеса или много рядко, когато за обяд ядем само салата или по-бистра супа. С готвено не ядем хляб.
За седмица ни стигат 1-2 хляба. Правим си домашен, защото предпочитаме да знаем какво има в него, а и да не е бял.
Единствено лидълските замразени багети с чесън и с билки купуваме отвън, но това е 1-2 пъти в месеца и 1 пакетче (2 хлебчета) си делим двама възрастни, абитуриентка и третокласник (на малкия не давам от тях).

# 17
  • България
Искам да Ви попитам, хляб ядете ли, и по колко? В нашето семейство (3 души) се купува всеки ден, по 1 или 2. Аз искам да го откажа, доста кг качих, ама някак си все си мисля, че ще ми липсва. От малка го ям, никога не съм спирала. Някой, може ли да сподели опит, а и меню, без хляб.
От 20 години не ям хляб и тестени.
Но от няколко години се ограничавам и в другите храни.

# 18
Купуван хляб не ядем, не ни харесва, в моя град е с много ниско качество. От повече от 10 г.имаме хлебопекарна, правя почти през ден и много ни харесва, с апетит си го хапваме. Слаби сме.

# 19
Хляб не ям от 4 години, но ям пица и други тестени, макар и по-рядко. ММ и детето не могат без хляб и то бял. Много опити съм правила да им го заменя с пълнозърнест, ядков и др., но греда. Нямат излишни килограми, обаче ме притеснява редовната консумация и то в не малки количества.

# 20
Избягвам хляба. Когато съм на диета, не ям с месеци не само хляб, но и картофи, ориз и тестени. Иначе обичам, но... такава съм се случила. Мъжът ми муа хляб като за световно и изобщо не пълнее.

# 21
Хляб вкъщи купуваме много рядко. Никой не го яде дори и сандвичи. Правим обаче почти всеки ден макарони или спагети, така че въглехидратите си ги поемаме. Единият ми син обича много и ориз. На мен лично хлябът като такъв не ми липсва, защото още от дете ненавиждах да ям супа или манджа с хляб.

# 22
Само дъщеря ми яде хляб. Купуваме по един седмично, остатъка отива на селските кучета..

# 23
От 2010 не ям хляб. Нито тестени, никакви. Също ориз и картофи.
Хлябът за мен е напълно излишен.

# 24
Харесвам предимно черен хляб, но рядко ям.Старая се да ограничавам пица, дюнер, паста много обичам.Лепи ми се, трудно е.ММ яде много хляб, няма излишни кг.

# 25
Ям рядко. Зимата по-често, но като цяло го ограничавам.
Примерно замествам с картофи (не че е по-полезно), ориз за гарнитура, грах. Винаги салата, месо. Тренирам от няколко месеца и не качвам ако ям, но ако спра тренировките качвам бързо от него.

# 26
Да, ям хляб, в умерени количества. Явно всичко е много относително при различните организми, защото аз примерно не пълнея от него. Ако искате да свалите килограми, пробвайте с повече движение, мисля че и разделното хранене помага.

# 27
Първо зависи от хляба, изобщо от тестените изделия как са правени, с какви съставки. Едната рода винаги са яли много такива, там дебели хора не е имало. Аз също обичам много всякакво тесто, особено сладко. Сега рядко попадам на хубави тестени изделия и съответно ги ям по-рядко, и хляб също.
Общо взето качването на кг. ми е от газирани, алкохол, малко хубав хляб а пък повече меса ( и то не много качествени,принудително ). Иначе много обичам и картофи, ориз, и бобови, но пак са малко представени в диетата ми за съжаление.

# 28
Не ям хляб от 6 години - никакъв (и тесто и зърнени). Мислех си, че ще ми липсва, но не. За мен това не е храна, освен ако не съм изправена пред гладна смърт. Махнах го по здравословни причини.

# 29
  • out of space
Ям хляб само на кандвич и то рядко.
Не обичам баници, кексове, макарони и всякакво сладко.
Обаче пък се наливам с била и определено не съм фиданка.

Общи условия

Активация на акаунт