Хляб...

• 8 026
  • 174
  •   1
Отговори
# 165
Луканка и суджук само по празници. Но аз си правя домашна пастърма и си похапвам доволно от нея. Хляб правя домашен, изяждам по 1 филия на ден обикновено.

# 166
  • Между гори и планини
Аз правя домашен хляб, без хлебопекарна. Докато сготвя яденето и съм го изпекла. Вече съм тесен специалист 😂 От една доза правя 2 хляба, единият свършва още същата вечер, сина ми купен хляб не обича, но домашен може да яде по много. Другият свършва за около 2 дни. После пак правя. Купен обикновено застоява,  мухлясва и кокошките го ядат . Аз рядко ям хляб, само току що изпечен, крайшник. С картофи, ориз, въобще не ми идва да ям хляб. Обаче с бобец, току що изпечен хляб и туршия, олеле 😂

# 167
Ох, мислех, че само аз ям салата с лъжица. Blush
Вени! Hug

# 168
  • Между гори и планини
Това пекох вчера
Този вече свърши.
С 850 гр брашно, излизат два хляба с общо тегло 1300 гр. Излиза и по- евтино и по - вкусно от купен. Докато сготвя и хляба е готов.

# 169
Ние понякога печем на хлебопекарната и наистина става по-вкусен. Особено ми е любим този в който слагаме прясно мляко.

# 170
Точно този с прясното мляко ни бяха донесли за НГ. Обожавам го.

# 171
Помислих си, че темата е за това, как хлябът поскъпна, защото му върнаха ДДС-то, пък то било дали се дебелее от хляб.

# 172
Е тя върви отпреди поскъпването Simple Smile

# 173
Хлябът пак щяха да го вдигнат. ДДСто е добър буфер просто .. и актуална тема. Иначе щяха просто да обявят по няквото време, че хлябът бележи един какъв си ръст за не знам си кое тримесечие .. сега е по-драматично.
Тази седмица вкъщи са се изяли точно 6 филийки от малките зърнестите. Остатъкът ще го нося на едни кучовци утре на село, че много се втвърдьоса вече.
Толкова й е на дребната хлебоядната норма 😁 по филийка на закуска... Друг никой не пипа..

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 20:43 от duhi_puhi

# 174
Супер от 3 януари до сега сме на два хляба, две филии изяде и кучето. Единият от селския магазин на 2 лв, другия от Кауфланд за 1,4.

Общи условия

Активация на акаунт