Пак не съм ви чела от дни. Извинявайте, че нахълтвам рязко с моите грижи, но имам нужда от мнения.
Изписаха майка ми в безпомощно състояние. На легло. Не може сама да седне в леглото дори. Преведохме я в център за рехабилитация (частен) по препоръка на лекуващия лекар за 15 дни. Но този център нещо не ми вдъхва доверие, независимо, че всички се държат мило. Например свиждания само по 10 минути . Персоналът отнася глоби, ако някой посетител остане по-дълго. Ама това да не е затвор! Също така не правят рехабилитация събота и неделя, защото нямат дежурен рехабилитатор. Но това са два загубени дни за възстановяване на майка ми и други пациенти. Според братята ми всявам излишна паника. Но аз не мисля така.
Моля ви за честно мнение, така описаната ситуация струва ли ви се нормална? Според мен нещо крият в този център, за да не позволяват нормално свиждане. Дори в болницата ни даваха да оставаме при нея по няколко часа , защото е важно за възстановяване на говора й.
Тъпото е, че договорът е подписан от брат ми и аз без него не мога нищо да направя, а той не вижда проблем. Но майка ми се чувства самотна там. Каза, че усеща, че губи сетивност в краката. Според лекарката няма промяна, но аз вече се съмнявам във всичко. 😕