Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 073
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 505
Сис, задръж, трудно ви е и на двамата и чувствата остават на заден фон. Ще изгрее слънце и на вашата улица и ще имате възможност да си припомните защо сте заедно. Извинявай, ако съм директна, била съм там.

# 2 506
  • France
Сис... мислили сте за терапевт? Понякога е полезно чужд и обективен човек да ви даде трета гледна точка.

# 2 507
Панде, прегръдки от мен! Разпитай за центъра първо, да не би да ограничават времето заради ковида. Ако този център не е добър, може би трябва да я преместите в друг, в къщи може би майка ти ще се чувства най-добре, но човека, който наемете да се грижи за нея дали ще се справя с рехабилитацията и раздвижването. Трудна ситуация и труден избор.
Днес с малкия бяхме на фризьор, свалих си половината грива, сега съм я намацала с къна. Имам и малко за шътане и пране, но първо ще се потъркалям. Снощи тук бе направо страшно. Ужасно силен вятър задуха от нищото, после валя, гърмя, би направо в прозорците. Сега слънце пече, да видим до кога.

# 2 508
Проблемите ни не са в чувствата! Проблемите ни са в това,че отказваме да направим някои компромиси заради детето.

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 23:00 от Sissy

# 2 509
Туй мъжете не са хора, искат деца, а после искам си стария живот, искам си свободата и прочие простотии...
Сис прегръдки, не знам какво да кажа, какви са твоите варианти от тук нататък?

# 2 510
  • София
Сис, какви компромиси?  Децата са щастливи с родителите си и всъщност не изискват много.
Не избързвай с решения.
Уинд, децата не са пречка. На едно бебе му е все едно къде спи. Ако е нахранено и преобуто и на плажа ще заспи. Майките сме по-дрраматизиращи. Имаз съм го правила, но в интерес на истината децата са най-щазтливи с простички неща.

# 2 511
Ре, съгласна съм с теб. Децата не са пречка и повечето жени също мислят така, но се оказва доста често, че децата са пречка в живота на бащите си. Туй все още не ми го проумява главата, но го виждам все по-често.

# 2 512
  • France
Зависи и от децата.

# 2 513
Компромиси в работата ни. За да успеем да гледаме детето и двамата направихме компромиси с работата ни.

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 23:01 от Sissy

# 2 514
  • France
Много грубо изказване... но може би ако отидете при терапевт, той ще намери думи за да обясни ситуацията на мъжа ти от твоята гледна точка.
За съжаление в модерния свят да се гледат деца без помощ е много, много трудно. Ние с ММ уж ме много стабилна двойка, обичаме се, зрели сме, гледаме в една посока, но пак ни е много трудно. Не един път ме спохождат мисли дали не се надценихме с второто.

# 2 515
  • Пловдив
Еми нека намери, а ти ще си стоиш у дома и ще гледаш детето...нали това е варианта?

Фил, защо децата да са пречка?

# 2 516
Мисти,не е вариант! Не можем да се справим с една заплата. Трябваше да потърпим докато Беболина тръгне на детска градина, което ще стане чак когато навърши 3. Аз сега варианти не виждам!

# 2 517
  • Пловдив
Да, ама сега какъв е изходът от ситуацията? Пак няма решение...

# 2 518
  • София
Фил, монстърчо или вирославчо те ядоса.
Сис, мъжът ти ми се струва в депресия. Понякога подценяваме техните моменти, защото очакваме да са силни. Дайте си време. Кофти е да не работиш това, което ти харесва. И ти се разпъваш и ви е трудно. Ако си взела решение, ходи в СО и веднага ще ти кажат да се развеждаш. Истината е, че добър, лош, партньорът сами сме си избирали и аз искам да го подкрепям, когато е слаб, както очаквам от него да го прави за мен.
Само ти казвам да не избързвате. Има шанс да сте щастливи по отделно, но има и шанс да сте щастливи заедно.

# 2 519
Разбирам го,Ре! Не го обвинявам, затова и не се карахме.

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 23:01 от Sissy

Общи условия

Активация на акаунт