Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 061
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 655
Никога в животя си не съм правила крем-карамел. И миксер мразя да ползвам. Бе напрау моичкият как е жив...

Ре, тоз час 19:55... хм...

# 2 656
  • София
И аз го забелязах. Никога не сме я настройвали печката. Разчитам, че като запуши, все някой ще изкрещи.
И аз до днес, ако стане, на ръце трябва да ме носят, а аз вас 😆.

# 2 657
  • Fairbanks, Alaska
А къде е водната баня? Доколкото помня, крем карамел се прави на водна баня и трябва да внимаваш водата да не заври. В противен случай ставаше с тричава структура.

# 2 658
  • София
Е в тавата от долу е. И не ври, но пак нямам очаквания кой знае какви. Около два пръста вода има ще го пека 2 часа.

# 2 659
  • Fairbanks, Alaska
Тя като камуфлаж. Нищо чудно, че съм недоскив Simple Smile .

# 2 660
Ре,не че нещо,но това са формички за мъфини 😂. Как ще го ядете този крем-карамел?!

# 2 661
  • София
Аре сега, ритай ме под кръста. Аз си го представям, като изстине, красиво да го пльокна в чиния и да го украся с някакъв буреняк.

# 2 662
  • Fairbanks, Alaska
Има ли значение каква форма е ползвана? Важен е крайният резултат. Сигурен съм, че ще е много вкусен.

# 2 663
Хм, доста голяма чиния ще ти трябва да изсипеш всички заедно 😁

# 2 664
  • София
Има ли значение каква форма е ползвана? Важен е крайният резултат. Сигурен съм, че ще е много вкусен.
Оптимист 🤣.  Квот такова, все пак е яйца, мляко и захар, ако не стане, утре могат да си натиснат бисквити. После да ходят при свеки.

# 2 665
  • Mediterraneo
Никога не правя крем- карамел на водна баня. Бухам всичко в тавата и във фурната. Някоя шупла става понякога, но не е драма, не е и играчка.

# 2 666
  • София
Никога не правя крем- карамел на водна баня. Бухам всичко в тавата и във фурната. Някоя шупла става понякога, но не е драма, не е и играчка.
А къде беше два часа по-рано?

# 2 667
Аре сега, ритай ме под кръста. Аз си го представям, като изстине, красиво да го пльокна в чиния и да го украся с някакъв буреняк.
До тук с фантазиите! SmileSmileSmile

# 2 668
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Когато бяхме малки, майка ми го правеше в тавата, отгоре така прегаряше, че белехме и махахме кората Grinning, вземахме по една лъжица със сестра ми, и почваше ударно гребане.
 Мъжа ми, като се взехме, изпадна в див ужас, като му казах, че ще правя крем карамел в тава. Купихме шоли, и почнах да ги правя културно.

# 2 669
  • София
До тук с фантазиите! SmileSmileSmile
Еми и аз осъзнах, че няма да е красиво изсипването, но пък добре изглежда. Може би като изстине....

Общи условия

Активация на акаунт