Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 082
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 685
  • София
Grinning
Начи цял епизод станА с на Рена карамела Stuck Out Tongue Winking Eye Все едно висш десерт, а е фасулска работа Wink
На колко градуса го пече, че препече? Simple Smile
Аз си имам шолички.

ОпнАх се...в крайна сметка не отидОх в офисът. Наложи се да тръгна по другата магистрала, та...задръстването било 29км. Реших да пообиколя леко.
На чужд гръб, нали знаеш 🤣 иначе мога да правя и не лоши неща Simple Smile.

Ей на, успях и почти цял да го извадя. Завиждаииите

А иначе се извинявам на Мисти и Мързеланчето, че съм ги оттекчила,  но то реално никой друг не пишеше. Пропускайте бе хора. Аз лично смятам, че по-приятно се живее без да нагрубяваш и да премисляш по 100 пъти кой, какво и защо е направил.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 17:21 от Reunion

# 2 686
Искам да поздравя другарката Рен за страхотния крем- карамел. Ся, за някои този десерт може  да не е висша кулинАрия, но за такива като мен е. А как обичамммм! Но никога не съм правила. Бившия не го искаше, децата и те. Така и не ми се наложи. За мен пък само да си правя, тц.
Майка ми, лека и пръст като ми се приядеше, заръчвах и гостувах на заръчано меню. Но вече няма. Та, Рен, метнИ едничко само.. отворила съм всичко из нас 😀
Фил, поздравления за ваксината.
Утре ще замъкна килеша за такава. Дано и при него мине леко.
Чакат моите деца да им наготвя, та след малко ще пуфтя покрай печката.

# 2 687
  • София
Искам да поздравя другарката Рен за страхотния крем- карамел. Ся, за някои този десерт може  да не е висша кулинАрия, но за такива като мен е. А как обичамммм! Но никога не съм правила. Бившия не го искаше, децата и те. Така и не ми се наложи. За мен пък само да си правя, тц.
Майка ми, лека и пръст като ми се приядеше, заръчвах и гостувах на заръчано меню. Но вече няма. Та, Рен, метнИ едничко само.. отворила съм всичко из нас 😀
Фил, поздравления за ваксината.
Утре ще замъкна килеша за такава. Дано и при него мине леко.
Чакат моите деца да им наготвя, та след малко ще пуфтя покрай печката.
Мятам, дръж се. Да де, не е връх, ама като не си правил се иска нещо. Тъпо ми стана от коментарите на девойките. Аз се шегувах почти през цялото време.
Прекалих със захарта, но конякът беше добър избор.

# 2 688
Край! Рено,вземам те!

# 2 689
Reunion, искам да ти се извиня, ако си се почувствала зле от мой  коментар. Не съм имала задни мисли и определено не съм искала да звучи така. Просто... несполучлива и неуместна шега. Съжалявам.

# 2 690
  • France
Аз пък се радвам, че се оплакваме само от такива дреболии. Означава, че всичко е ОК.

# 2 691
Реюнинън, у нас мм го прави крем карамела и го прави в голяма тава, с много яйца Simple Smile и на водна баня.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 22:36 от Анонимен

# 2 692
  • Пловдив
Рен, не съм се отегчула, бе...шегувам се Grinning  ам вий сте свикнали само с на Кротето мохабетите май Joy
Супер е!
Отивам на бира.

# 2 693
Мистик,така е щото никой не ме взема на сериозно! Smiley

# 2 694
Стрейндж,понеже за мен се отнасяше коментара ти,да ти отговоря аз как виждам нещата! Без комуникация не ми идва от вътре другото. Това пък е женската гледна точка. Правенето на любов при жените се случва в мозъка първо,за разлика от мъжете!
В такъв случай съвета ми е невалиден. Извинявам се.

# 2 695
Reunion, да не ти дреме. Важното е, че си го направила.
Мама правеше най-хубавият крем карамел, откакто я няма, колкото и да опитвам все на шупли ми става.
Само аз го обичам, и само за  мен се мъча да го правя, ама не става и не става.

# 2 696
Рено,  измисли си наказание! Така да ми се дояде карамел,  а уж не съм по сладкото.  Лоша жена! Сега, заради тебе се сврях да готвя.
А и госпожата с тавата по - горе! И тя срама няма.
Донс, честит да е!
Фил, + 100. Много си права.

# 2 697
Аз пък се радвам, че Ре показа крем-карамел, защото не обичам. Stuck Out Tongue Winking Eye А след почивката трябва да мина на разтоварващ режим, защото се отядох на любимата ми портокалопита. И открих нов вид сладолед - пуричка от баклава пълна със сладолед… Вярно всеки ден минавах по 10 км.+, съчетано с плуване чат-пат, ама сиропираните сладкиши на никого не прощават.

Иначе карамелчето изглежда супер в чинията. Дори на мен като нелюбител, ми изглежда апетитно.

# 2 698
  • София
И аз не обичам крем карамел.

# 2 699
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не обичам, но наш приятел каза, че много обича, а няма кой да му направи.
и аз нали съм самата доброта, стегнах се, купих продуктите, омайвах ги ,баех им... средна фурна, без завиране на водата...
абе стана крем карамел за чудо и приказ.
носим го, връчваме го, човека само дето не се разплака от умиление.
на другия ден се срещаме и той обяснява как си го хапнал с голямата лъица, как като останал малко сменил лъжицата с лъжичка и само близал...
прекрасен карамел, само един кусур имал - нямал шупли. навремето майка му като правила бил целия на шупли, пълни със сладък карамелен сироп...
а познайте дали правих след това. Wink

Общи условия

Активация на акаунт