Какво повече НЯМА да купя - 19

• 100 243
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
За житото не знаех, но разбрах от първо лице за картофите. Пръскат точно така преди ваденето Sad иначе комбайнът се задръствал.

# 361
Жалко, че кармата не е мигновенна.

# 362
Раундъп-ът е забранен от години. Ползването му е незаконно.

# 363
....и сякаш на някой ЗП му пука 😳

# 364
  • в сърцата на децата <3
Така ли? Виждала съм да се продава... НАСА също.

# 365
Раундъп не е забранен за ползване в България. Има го в производството на фирма Монсанто и Байер. НАСА е на Агрия. Във всяка една агроаптека ги има свободно достъпни. Друг е факта, че вече дозите за прилагане върху растенията са намалени с цел опазване на околната среда и води, но ЗП си знаят дозите от едно време и не се съобразяват с този факт.

# 366
Няма да си купя повече сирийски сапун. Кожата ставала мека и хубава, пък как ухаел!
Много гадно мирише и ми стана суха , опъната кожата на тялото и лицето. Това само от едно ползване.

# 367
Снимка нещо?

# 368
Заповядай! 🙂 Опакован е в прозрачно фолио. Няма картонена опаковка.

# 369
Че той като на баба ми сапуна, правен преди 20-30 години.

# 370
  • в сърцата на децата <3
Няма да си купя повече сирийски сапун. Кожата ставала мека и хубава, пък как ухаел!
Много гадно мирише и ми стана суха , опъната кожата на тялото и лицето. Това само от едно ползване.
Слагам в спойлер един добър, защото е за другата тема (с продуктите, от които сме доволни), но не знам дали я следиш

Скрит текст:

Мирише гадно 😂 Но пък ми успокоява атопичната кожа по-добре и от най-скъпите сапуни и миещи продукти. Купих го на майтап, що пари съм хвърлила за козметика, която не ми понася, та 3 лева ли ще жаля... Но се оказа топ!

# 371
А хляб ядете ли? Изобщо продукти с брашно? А знаете ли, че всички житни посеви се пръскат с глифозат? Това е тотален хербицид, по-известен с търговските си названия НАСА и Раундъп.
Ако напръскате посев с тотален хербицид от него няма нищо да остане. За това е тотален. Прочетете поне първо, тогава пишете.

Иначе съм съгласна с твърдението ви за всичко останало.
Много точно сте написали,Раундъп и Наса са за плевели кой идиот ще пръска с тези препарати посевите си.

# 372
Това масло е много гадно, съмнявам се че е чисто масло. Изхвърлих го.
Скрит текст:
Станах разногледа с тези немски масла. Вече не знам кое става и кое не. Те са един куп. Ще си купувам Лидл-ското, там поне е сигурно какво е.

И нали скоро се оплаках от продукт на SVR.
Скрит текст:
Да ги похваля сега за отношението им. Отдавна не бях случвала на такова. Казвам го без ирония, наистина ги хваля.

Аз пред иняколко години изхвърлих точно такова масло и вече не го купувам.

# 373
  • Далечният изток
А хляб ядете ли? Изобщо продукти с брашно? А знаете ли, че всички житни посеви се пръскат с глифозат? Това е тотален хербицид, по-известен с търговските си названия НАСА и Раундъп.
Ако напръскате посев с тотален хербицид от него няма нищо да остане. За това е тотален. Прочетете поне първо, тогава пишете.

Иначе съм съгласна с твърдението ви за всичко останало.
Много точно сте написали,Раундъп и Наса са за плевели кой идиот ще пръска с тези препарати посевите си.
Според мъжа ми, който не е производител, но се занимава със зърно, също не е вярно това за пръскането.

# 374
Това масло е много гадно, съмнявам се че е чисто масло. Изхвърлих го.
Скрит текст:
Станах разногледа с тези немски масла. Вече не знам кое става и кое не. Те са един куп. Ще си купувам Лидл-ското, там поне е сигурно какво е.

И нали скоро се оплаках от продукт на SVR.
Скрит текст:
Да ги похваля сега за отношението им. Отдавна не бях случвала на такова. Казвам го без ирония, наистина ги хваля.

Аз пред иняколко години изхвърлих точно такова масло и вече не го купувам.
И ние сме хвърляли - миришеше ужасно!

Общи условия

Активация на акаунт