Какво повече НЯМА да купя - 19

• 101 745
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • София
И аз купих този Bref. Да видим, дали и аз ще бъда разочарована.

# 451
И аз съм разочарована от тоя Bref. Единствено стои красиво в тоалетната чиния, както каза една от вас.

# 452
Аз съм фен на гела и от години не съм помисляла да взема друго, освен тоалетно пате. Сравнително траен, различни аромати, няма кошнички и други развъдници на микроорганизми.

# 453
  • в сърцата на децата <3
Аз съм фен на гела и от години не съм помисляла да взема друго, освен тоалетно пате. Сравнително траен, различни аромати, няма кошнички и други развъдници на микроорганизми.
Дисковете, които се залепят ли? А патето имат (не знам още ли ги има де) едни ленти за тоалетна, на принципа на дисковете - пълен фъш. На второ-трето пускане на водата се отлепят и щастливо отиват да убиват микроби по канализацията.

# 454
Ползвам дисковете. На ленти не съм попадала. Общо взето около десетина дни издържа единия, при условие на ХО и ДО, тоест всички в къщи и експлоатацията нон-стоп.

# 455
Лентите и цветенцата за тоалетна чиния ги ползвам и от тях съм най доволна! За да се задържат докато свършат и да не отплуват в канализацията, трябва да е суха повърхността, на която се залепят. Мисля, че го пише на опаковката. Затова забърсвам с тоалетна хартия мястото, където ще поставя лентата/цветенцето и тогава го правя. А тоя Bref го взех, защото изглежда красив и помислих, че ще е уаууу 🤪

# 456
  • Пловдив
А като го лепнеш тоя диск как миеш тоалетната?

# 457
  • в сърцата на децата <3
Да, знам аз. Бъсах, суших - тц. Бягат моите и това е 😂 Дисковете обикновено благоверния ги забира с четката по някое време, та май също не доживяват пълна експлоатация, ама здраве да е, там не е виновен производителя.
Мистик, те свършват курса за макс седмица, до тогава - около него. То е колкото монета двулевка, хайде малко по-голям може да е.

А на Фери-то от таблетките недоволните от какво не сте доволни? На предишната съдомиялна ползвах таблетките на Лидл и миеше супер, но беше 9-ка. Тази е 14-ка - една ѝ е малка, две явно са много. Все не мие добре с тях. Но с Феери-то мие перфектно, тъкмо вчера взех от промо опаковките на Метро. Ползвам автоматична програма, 2:45, като температурата си я настройва според замърсеността на съдовете вътре. Нищо не съм изваждала да има нужда от премиване...

# 458
  • София

Особен вкус, не се хареса у нас. Така си седи пълна. Буквално вкусахме по глътка и никой не поглежда към шишето, което за мен е показателно.
Moже би трябваше да погледнете състава първо и тогава да си отговорите защо вкуса е такъв! А и лично аз не бих имала доверие на напитка, опакована в бутилка за антифриз.
Една бутилка може да се използва за много неща, стига да не я разтварят. Точно този довод е безумен.
Според мен непривичния вкус идва от кантариона, но той се пие за здравословни проблеми, не за кеф.
Аз бих я изпила лека-полека с нагласата, че гълтам лекарство.

# 459
  • София
Скрит текст:

Особен вкус, не се хареса у нас. Така си седи пълна. Буквално вкусахме по глътка и никой не поглежда към шишето, което за мен е показателно.
Moже би трябваше да погледнете състава първо и тогава да си отговорите защо вкуса е такъв! А и лично аз не бих имала доверие на напитка, опакована в бутилка за антифриз.
Една бутилка може да се използва за много неща, стига да не я разтварят. Точно този довод е безумен.
Според мен непривичния вкус идва от кантариона, но той се пие за здравословни проблеми, не за кеф.
Опитвам, без особен успех засега, но ще бъда упорита. Hands Plus1

# 460
Скрит текст:

Според мен не схванахте какво исках да кажа с бутилката за антифриз! Щом този производител е решил да ползва възможно най-евтината бутилка на пазара, то от продукта му не може да се очаква нещо добро!
Колкото до вкуса, повярвайте ми- отвратителният вкус идва от коктейла от долнопробни съставки, който са забъркали! И кой нормален човек би пил негазирана напитка с натриев бензоат и калиев сорбат в състава си? С достатъчно консерванти си тровим тялото всекидневно, та нужно ли е да ги поемаме и от тази уж "здравословна" напитка?

# 461
  • София
Биоразградимите опаковки например чето са грознички и това изобщо не ги прави евтини. Ако бяха евтини, всички производители щяха да ползат биоразградими опаковки вместо замърсяващите пластмаси.. Да съдиш за здравословно съдържание  по опаковката според мен не е логично - предпочитам да вярвам, че произодителят е вложил в качеството вместо в търговския вид на продукта си. Натриев бензоат бабите ни ползваха за консервиране и за продукцията им още лелеем като за "на баба". Да кажем, че ако веднъж седмично пиеш напитка  с натриев бензоат в състава, едва ли точно от него ще умреш. Калиеият сорбат не разбирам защо и той е низвергнат - даже не се натрупва в организма.
Но така де, всеки да пие каквото иска, само, ако може, да не си натрапваме разбиранията една на друга - супер ще е.

# 462
Така де - да не натрапваме, че щом бабите са го правили, значи е чудесно. Защото бабите имаха и диабет, и кръвно..някои рак, недоказуемо защо, разбира се. 😏 Дано внучките да са по-умни, на база достъпна информация и акъл да направят по-добър избор.

Чудесно включване на съфорумката по темата защо НЯМА да купя продукта, благодаря й. ✌

# 463
  • София
Колкото до вкуса, повярвайте ми- отвратителният вкус идва от коктейла от долнопробни съставки, който са забъркали! И кой нормален човек би пил негазирана напитка с натриев бензоат и калиев сорбат в състава си? С достатъчно консерванти си тровим тялото всекидневно, та нужно ли е да ги поемаме и от тази уж "здравословна" напитка?
Само като чуя/видя "тровят ни", "тровим се"...  личи капацитета на отсрещната страна
Явно вие всекиднево си забърквате свежа смес от кантарион, лимон и бъз или имате прислужници за целта. Но за по-заетите от нас е необходимо да има консерванти, защото според елементарната биология нещата се окисляват, вкисват и т.н.

# 464
Това последното как е по темата? Ако така ще дискутираме, повечето семейства успяват да си сварят чай, колкото и да са заети, вместо да си го купуват консервиран. 😂

Общи условия

Активация на акаунт