Какво повече НЯМА да купя - 19

• 101 735
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Гъби кладница от Т-маркет 🤨
....дебелите жилави пънчета,добре прикрити под крехката горна част

Хубави наскоро взех от Лидл.

# 481
  • Mediterraneo
Те UHT млеката са си такива, аз много рядко само  за капване в кафето взимам. Иначе вкус няма никакъв.

Аз пък ползвам само такива млека и различавам на вкус  пълномаслено от обезмаслено, да не говорим за вкусовете на различните марки. Млеката, запечатани по тази технология, са си обикновени млека, не знам защо такава ненавист към УХТ.

# 482
Ох, Тарталета, не разбра ли вече, че има разлика между продуктите на вашия и на нашия пазар?
Даже на тези с една и съща марка, какво остава за другите, които ги има само на нашия пазар...
Проблемът не е в технологията – UHT – а в производителя и съдържанието в кутиите.

# 483
Те UHT млеката са си такива, аз много рядко само  за капване в кафето взимам. Иначе вкус няма никакъв.

Аз пък ползвам само такива млека и различавам на вкус  пълномаслено от обезмаслено, да не говорим за вкусовете на различните марки. Млеката, запечатани по тази технология, са си обикновени млека, не знам защо такава ненавист към УХТ.

Като промити са ми на вкус. Ти май пазаруваш извън БГ?

# 484
  • Mediterraneo
Ами не знам за разликата, аз не живея от 100 години навън, и в Бг винаги съм купувала такива млека.

# 485
Е коя марка ти е харесала в БГ?

# 486
Също така има голяма разлика между „купувала“ и „купувам“.
Доскоро и аз се кълнях във вкуса на киселото мляко  „Верея“ 3,6%, но от едно известно време, откакто смениха опаковките, на нищо не прилича. И се наложи да сменя марката.
Докато и сегашният ми фаворит не смени качеството.

# 487
  • София
Айрян Верея- безсолен,  един такъв никакъв.

# 488
  • Mediterraneo
Точно Вереята щях да посоча, май точно нея купуваХ последно.

# 489
Не мислех, че ще срещна продукт, толкова отвратителен, че да тръгна да пиша тук, но той ме намери. Колбаси Старият ловец някаква софийска фирма, има го в Кауфланд. Това определено бяха най отвратителните пастърми и луканки, които съм ял.

# 490
  • Стара Загора
И у дома имаше луканка Стария ловец, на мен не ми допадна как изглежда и така и не я опитах, но всички останали са на мнение, че е отвратителна.

# 491
Въобще, според мен, не остана хубава луканка на пазара. Миналата година купувах на Братя Къртеви и беше хубава. Купих преди няколко дни - абсолютна отврат. Имам чувството, че беше кисната във вода, обвивката не можеше да се махне и миришеше ужасно.

# 492
Ние купуваме луканка Кристоф. Харесва ми много, препоръчаха ми я познати.

# 493
  • София
Сирене Лакрима по бдс,  нищо общо със сирене, като парче пластелин, на вкус ужасно също, попрекалили са с химията.

# 494
  • Сф
Хем развалят качество, хем вдигат цени, хем се чудиш партидата дали е ок. Не знам как взимате   обаче продукти на някакви супер неизвестни фирми! Работила съм в хранителен бранш, още преди клиента е мазило от гадории. Имах списък на 30 фирми ,освен една, две , най- големите , качеството на другите беше отврат!

Общи условия

Активация на акаунт