Какво повече НЯМА да купя - 19

• 101 728
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Две липи имаме, купуваме си чай на пакетчета.
Доста хора купуваме готови неща. И да си гледаш нещо пак не е гаранция какво е, защото и въздухът и подпочвените води на са еко/био и т.н., през страница-две и тук и в другата тема се водят тези дискусии.

# 466
  • София
Е, и аз не съм фенка на такива готови неща, без да съм фанатик, сама си правя лимонада и не само това. Всъщност пия предимно вода (и вино, но то е стабилизирано, т.е. тровят ме)
Обаче да се очаква липса на консерванти в продукт, който не се знае кога ще се продаде...

# 467
Сигурно защото много хора изпитват трудност да осмислят, че има неща, които могат да бъдат изолирани и неща, които не могат да бъдат изолирани. Затова започва дискусия колко е замърсен въздухът.

# 468
  • sofia
Винаги ме развеселяват описания като "с аромат на бъз и лимон"... поне не лъжат,че са сложири ароматизатори.
Натриев бензоат се ползва за пресичане на ферментационни процеси, но има един специфичен остатъчен вкус, който аз усещам и ми е отвратителен.

# 469
Много се отклонихте от темата.

# 470
Не ми се отваря специална тема за магазини Кенвело/Тайм аут, затова пиша тук - вимавайте за дефектна стока! От 5 артикула, които купихме 3 са дефектни. Още докато бяхме в магазина ни направи впечатление, че в пробните стояха запечатани кашони с надписи Defect, както и това, че имаше скъсани мъжки дънки (на гайките за колан) по закачалките. Освен това размерите са им умалени и не отговарят. Дамските суитчъри са с обратно закопчаване, дънките въпреки че ги огледахме, вкъщи устновихме че са скъсани, мъжки анцуг, който взехме за детето е умален и усукан. Дано успеем да ги върнем! Пазарувала съм и преди от тях, но това беше за последно. А цените хич не са им ниски! Лъжат и с 50%-тте процента намаление за черен петък !!!

# 471
В Кенвело почти половин година висят тия надписи за намаление 50%.Нито е намаление,нито са им читави нещата,поне последните 7-8 години.Доста си занижиха качеството според мен
Да ,размерите им са като китайски и нищо общо нямат ,Том Тейлър са в пъти по-качествени за горе -долу същите цени.

# 472
А гайките се късат,като се хванат дънките за тях и се дърпат,за да се облекат.Всъщност влязох,за да споделя мнение за едни корнишончета,бебенца,нелюти и люти с марката на Кауфланд,миналата година бяха трепач,вкусни,хрупкави,вчера взех набързо,че ги бяха отперили на основната пътека в магазина,но нямат общо,маринатата неприятно кисела, нищо пикантно нямаше в уж "лютия" модел,а и стояха като варени....

# 473
  • София
- never ever! Такава поразия направи на кожата около нокъта, че не мога да опиша. И самият нокът пожълтя.

# 474
Ако пиете мляко с нес кафе, не си купувайте новото на Верея - Бариста. По-ужасно нещо никога не бях пила. Сега ще опитам да направя палачинки с него, дано стават за ядене. Навярно, ако добавяте по 10-15 милилитра в кафето, може и да става.
Скрит текст:

# 475
Те UHT млеката са си такива, аз много рядко само  за капване в кафето взимам. Иначе вкус няма никакъв.

# 476
Може ли повече информация, какво му е? Взимам всякакви Бариста, това не съм. Трябват ми за фротера. Приятно се изненадах от едно бадемово - водно и гадно на вкус, за разпенване е чудесно и придава бадемов аромат на кафето.

# 477
soul81, кажи го това дето придава бадемов аромат. Ако не тук, може в темата за доволните 🙂
https://m.bg-mamma.com/?topic=1339778.345

# 478
  • Sofia
Гъби кладница от Т-маркет 🤨
....дебелите жилави пънчета,добре прикрити под крехката горна част

# 479
За Вереята, уж е 3.5%, но оставя един ужасен, мазен привкус. Не мога да го опиша точно. Винаги съм ползвала UHT млека, основно Мегле и Фибела, последната е марка също на ОМК, но ми беше неприятна Бариста. За палачинки стана, но добавих и вода.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 12:04 от 💙 Clo 💙

Общи условия

Активация на акаунт