Какво повече НЯМА да купя - 19

• 100 311
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • София
По-шокиращо ще им се види на хората, че дори био продукцията бива пръскана (съвсем регламентирано)

# 391
Тук се изкривяват нещата. Негативи коментари имаше защото се пръскат стеблата на картофи непосредствено преди вадене и стеблата на пшеницата с цел да изсъхне бързо, непосредствено преди събирането й.
Иначе е ясно, че се пръска цялата земеделска продукция.

# 392
Яжте си спокойно, защо се палите. 🤔
Защото се твърдят неверни неща.

# 393
На мен невярното не ми смущава храносмилането. Smiley Чета, преценявам и продължавам. Примерно, непръскащите с тежка химия нищо не изкарвали. Майтап голям. Да нямахме наше малко стопанство, да повярвам. Ама имаме. Simple Smile

# 394
За кебапчетата /готовите/ личното ми мнение е, че вече няма добри. Има един утвърден стандарт "Стара планина" в Кауфланд, вече и те не ми харесват - разкашкани са. Масово са сланини, хрущяли, вода,  и пр. Наскоро реших да купя отвън пред един от веригата /сравнително новооткрит за града ни/ - бройката по левче без 2ст., ами то това няма нищо общо с вкус на кебапче /само външно малко прилича на такова, недоопечено/ - отвратителен вкус на соя, и набухватели.
Няма да повторя.  Ще си правя по домашни от мл. месо.

# 395
  • софия
Спирала на Loreal paradise, като ми се насълзят очите или като ги мия вечер с почистващ продукт ми пари, само с тази спирала ми става така.

# 396
  • Пловдив
Този уж 60 сек.изсушител за лак...нищо такова няма, дори по-зле става.

# 397
Този уж 60 сек.изсушител за лак...нищо такова няма, дори по-зле става.

абсолютно потвърждавам.

# 398
Спирала на Loreal paradise, като ми се насълзят очите или като ги мия вечер с почистващ продукт ми пари, само с тази спирала ми става така.

Може да имаш алергия от някоя съставка. Моите очи много се дразнят от спирала, по едно време само лореалските ми дразнеха по-малко. Сега открих Маскара мед, не ми дразнят очите.

# 399
  • до най-прекрасния мъж
Всички препарати за растителна защита са отровни при вдишване. Дори в домашната ни градина пръскаме с маска с филтър, очила, ръкавици и дрехи, покриващи изцяло кожата. А огромните пръскачки вадят такива количества в минута, че надали някой разумен тракторист би стоял на отворена врата и без филтър на кабината. Май трябва да си направите някоя разходка на село по полето, да се позапознаете с практиките, за да не се стряскате от такива елементарни неща като мерките за здраве и безопасност при работа. На работещите с препарати даже им се правят кръвни изследвания преди и след пръскане. Това сигурно още повече би втрещило някого. Но това са си изисквания и нормални мерки за тези, които се занимават с тази работа.

# 400
  • София
И дори баба и дядо пръскаха, само да се знае. Ако някой живее с щастливата представа за саморасли, едри и вкусни домати, да каже кой му е дилърът Simple Smile

# 401
  • София
И дори баба и дядо пръскаха, само да се знае. Ако някой живее с щастливата представа за саморасли, едри и вкусни домати, да каже кой му е дилърът Simple Smile
Не е нужен дилър, достатъчна е липса на критично мислене и оттам - папагалско повтаряне на клишета и силни думи.

# 402
Не е задължително да се пръска с отровна химия, както не е задължително да се прави колбас с нитрит. Ама не знаех, че сме в темата за агробизнес и наркомани.

# 403
  • София

Отврат на вкус. Нетърпима отврат.

# 404
  • софия
Ама то и като състав не звучи добре. Вероятно е много здравословно, но звучи като бъркоч.

Общи условия

Активация на акаунт