Какво повече НЯМА да купя - 19

• 101 782
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Куркумата има противовъзпалителен ефект. И аз не бих го хвърлила.Бих го добавила към греяно червено вино при   настинка,грип.

# 421
  • София
Хора, да има как да ви черпя по една лъжица, да видите що за отврат е тази отвара.

# 422
  • София
Хора, да има как да ви черпя по една лъжица, да видите що за отврат е тази отвара.
Вкусовете за храна са толкова различни, че току-виж някому се харесало. Като зная колко хора не търпят синьо сирене, а аз обожавам от малка
Норвежците в миналото са си правели една риба, дето започва да гние или нещо подобно...вярно, че младите в голямата си част не я ядат, но все пак

# 423
хора, за какво говорите, че не ми се визуализира снимката?

# 424
  • София
хора, за какво говорите, че не ми се визуализира снимката?
Ето линк https://apteka.framar.bg/30075680/%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B5 … D0%BE%D0%B2%D0%BE
Смес от кокосов крем, куркума, мед, джинджифил.

# 425
тю, не ми дава да го отворя. на мен ми звучи много добре смеската Joy

# 426
  • Sofia

Аз ще си го направя 😋
Миналата зима постоянно забърквах подобни илачи и никой не се разболя.

# 427
супер звучи!

# 428
Има ли джинджифил, не ми го хвали 😄Може да лекува, ама вкусът ще да е ужасен! Гледала съм доста рецепти за вкусни индийски ястия. И като добавят джинджифил, се чудя защо развалят храната с това нещо.
Ей това кафе днес купих от турския магазин. Знаех, че ще е гадно 😄 Ама викам може да ми хареса. Кафе с аромат на дъвка.  Естествена дъвка, сакъз. Засега няма да го изхвърлям, може утре сутрин да ми хареса 😁

# 429
Няма да повторя от руската салата с колбас на фирма Шарено.../не знам какво беше/ от Билла. Няма такъв отвратителен вкус. Аз по принцип не съм капризна за храна, но това нещо не става за ядене, дори и котките пред блока не я ядат.

# 430
  • софия
Аз пък не останах доволна от руска салата с колбас мисля че шунка беше с името "Веселина", беше в срок а такъв ужасен вкус...бляк.. виж тази на Денито обаче е супер.

# 431
  • София
Разочарована съм от кашкавал Маджаров- Златна селекция. Ужасно мирише. И друг път съм купувала, но такава смрад не е било.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 14:16 от Не се сърди, човече

# 432
  • Бургас

Ужасни са,изобщо не мият добре .

# 433
Но са идеални за почистване на тоалетни. Wink

# 434
  • Бургас
Но са идеални за почистване на тоалетни. Wink

Как по -точно се разтварят за почистване?

Общи условия

Активация на акаунт