Какво повече НЯМА да купя - 19

• 101 697
  • 737
  •   2
Отговори
# 495
Потвърждавам за Лакрима - кашкавала и той е с абсолютно гумено изкуствен вкус.

# 496
Е, Лакрима не е супернеизвестна фирма, от времето на социализма/комунизма съществува като предприятие. Плюс това не са ѝ от най-евтините продуктите. Сирене не съм взимала скоро, но кашкавалът бива.

# 497
  • Далечният изток
Те доста млекопреработвателни предприятия са от времето на социализма, но изкупени от разни фирми, които си произвеждат по някакви собствени измислени рецепти. Дори продукти, които уж се произвеждат по БДС, нямат нищо общо с едновремешните стандарти. Същото и с бившите Родопа.

# 498
  • Сф
Аз взимах Лакрима преди ,бяха ок. Сега явно ще продължават да ни изненадват и големите.

# 499
Не знам как взимате   обаче продукти на някакви супер неизвестни фирми!
Aз пък се чудя обратното- кой купува продукти на известните фирми, особено важи за месните и млечните? Сред малките и незивестните има голяма вероятност да попаднеш на читав продукт, но сред големите този шанс е сведен до нулев.
Видите ли, че един продукт се продава масово във всички вериги, то той няма как да става за ядене! Гарантирано!

# 500
Луканки,салами ,филета и т.н. почти не купуваме ,много рядко от малък цех във Варна .И от никъде другаде

# 501
  • София
Лакрима сирене не купувам за първи път, и кашкавала им харесвах, добре че писахте по-горе, и той минава в графата НЕ. Нямах проблем с качеството до сега, над средното, прилично да кажем. Не е уау, не е уникално, но като нямам време да ходя по млекарници и да купя нещо дето по-става, купувам масовки тип Лакрима, и след като цената не е 5 лв килото за сирене примерно, очаквам нещо което става за ядене, без да се чудя кое по точно от менделеевата таблица консумирам.

# 502
Аз съм експериментатор - признавам си без бой😁 и пробвам нови продукти с идеята да открия добрият вкус.Уви всичко ново е добро до макс 1/2 - 1година ... Не мога да я схвана тази мениджърска политика. Наводняваш пазара, добиваш клиенти и ги губиш...какъв е смисъла?!

# 503
Засега от луканките и колбасите само на Рони Харманли са хубави и стават за ядене.И то шпек Бургас,не малотрайните

# 504
Аз взех за проба козе сирене Лакрима миналата седмица, беше на промоция в Кауфланд. Не е лош вкусът, но според мен е минало покрай козето сирене - меко, мазно... Или е смесвано с краве мляко, или има добавяни мазнини. Козето мляко е с ниска масленост, няма как сиренето да стане меко и мазно.

# 505
На Лакрима ми беше харесало кравето сирене. Взех след време няколко на промоция. Годно е до средата на януари и вече има мирис на вкиснало. Приключих с тях.

# 506
  • софия
Има една марка - "от долапа" , техните неща са хубави.

# 507
Къде се предлагат.

# 508
Не съм Mama Blue Bear, но аз съм взимала грах и зелен боб буркан от  ебаг и бяха много хубави, за колбасите обаче не съм пробвала. Мисля, че ги продават и във farmhopping

# 509
  • софия
Къде се предлагат.
В месарница съм ги виждала, мисля че и във Фантастико, за второто не съм сигурна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт