Какво повече НЯМА да купя - 19

• 101 719
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Къде е тази месарница в Сф?

# 511
  • софия
Къде е тази месарница в Сф?
Люлин, Шрек се казва.

# 512
Има една марка - "от долапа" , техните неща са хубави.
За мен, техните колбаси са ужасни. Даже преди време бях писала за тях точно в тази тема. Имат вкус на хартия и като консистенция са тричави. Винаги съм се чудила кой ги харесва.
Иначе, консервите им (грах, боб, леща) са хубави. Но колбасите - за мен не стават.

# 513
За нашето семейство най-добрите салами са на фирма Елко.Суджук,луканка,всичко е перфектно.

# 514
Аз взех за проба козе сирене Лакрима миналата седмица, беше на промоция в Кауфланд. Не е лош вкусът, но според мен е минало покрай козето сирене - меко, мазно... Или е смесвано с краве мляко, или има добавяни мазнини. Козето мляко е с ниска масленост, няма как сиренето да стане меко и мазно.
Аз съм яла фантастично козе сирене от френската седмица от Лидъл, точно като крема. Тъй че може да си имат някакви технологии, все пак. Събуди ми любопитството с това, на Лакрима.

# 515
Лакримата мисля я развалиха,преди хапвахме от него.Сега купуваме предимно домашно.

# 516
  • София
Аз съм яла фантастично козе сирене от френската седмица от Лидъл, точно като крема. Тъй че може да си имат някакви технологии, все пак. Събуди ми любопитството с това, на Лакрима.
Точно Лидъл да продават истински неща? Да, имат си технологии - бухат неясно какви мазнини и става мекичко и приятно на вкус. Козето мляко е най-близо по състав до човешкото, с по-малко мазнини е и вкусът не е за всекиго. А печено на филия - олеле мале, мирише....
Когато бях дете, мазничкото сирене "Дунавия" беше големият хит, после се чу, че я правят със свинска мас (която тогава беше низвергната).

# 517
Точно Лидъл да продават истински неща? Да, имат си технологии - бухат неясно какви мазнини и става мекичко и приятно на вкус. Козето мляко е най-близо по състав до човешкото, с по-малко мазнини е и вкусът не е за всекиго. А печено на филия - олеле мале, мирише....
Когато бях дете, мазничкото сирене "Дунавия" беше големият хит, после се чу, че я правят със свинска мас (която тогава беше низвергната).
Не предендирам за чистота. Чак скролнах да видя в коя тема съм.

# 518
  • София
За нашето семейство най-добрите салами са на фирма Елко.Суджук,луканка,всичко е перфектно.
+1, всичко им е като от едно време. Бабекът е превъзходен.

# 519
  • София
Не предендирам за чистота. Чак скролнах да видя в коя тема съм.
Само отбелязвам какво може да се очаква точно от Лидъл, който в родната си страна си има съответна репутация. Иначе всеки е свободен да си яде маргарин или друга хидрогенирана мазнина, включена във фантастично сирене.

# 520
Цените и те нали?

# 521
  • София
Цените и те нали?
Честно, наистина не съм смятала колко излизат на килограм. Купувам ги от малки магазинчета, които слагат цените на бройка - 5 и нещо - 6 лв. давам за парче луканка или суджук. Бабека малко повече.

# 522
  • София
Скрит текст:
Цените и те нали?
Честно, наистина не съм смятала колко излизат на килограм. Купувам ги от малки магазинчета, които слагат цените на бройка - 5 и нещо - 6 лв. давам за парче луканка или суджук. Бабека малко повече.
В София някой да ги е срещал Елко и къде?

# 523
Фантастико мисля ги има.

# 524
  • София
Елко взимам от пазара на "Димитър Петков" - в блока вляво от пица Макс има магазин за месо, имат и домашни яйца, сирене и кашкавал.
В млекарници Наслада също има техни неща, но не винаги.

Общи условия

Активация на акаунт