Какво повече НЯМА да купя - 19

• 101 595
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
И защо да си правят целия този зор, който между другото ще им излезе бая скъпо, когато могат просто да пуснат бонбоните с изтичащ срок на промоция и да ги продадат.

# 601
  • до най-прекрасния мъж
А който е поне малко наясно с технологията на производство на крема сирене, никога няма да се върже на истории с влагане отново в готова продукция. Все едно да кажеш, че слагат бракувано кисело мляко в заготовката на новото. Крема сиренето се произвежда по подобна технология. Ако вложиш вече развалено, ще иде цялата нова партида.

# 602
И те точно това правят.
"Кръглите насипни" са Линдор. Те са с пълнежи. Не можеш да разтопиш бонбон с пълнеж и от това да направиш същия бонбон. Да не говорим, че някои са с ядки, други с различни вкусове. Значи трябва и по видове да ги събират.
Че има нелоялни практики на пазара, има. Обаче на какви невероятни неща вярват хората! Чак е страшно!

# 603
  • Бургас

Не бих повторила,доста мазни

# 604
Кисело мляко Елена 2%. Все едно е бъркано с лимонтозу и сода каустик.

# 605
Какъв е вкусът на сода каустик?

# 606
Да не са започнали да произвеждат сапун, вместо от сланина, от мляко?

# 607
  • София
Какъв е вкусът на сода каустик?

Ако дегустираш едва ли ще може да споделиш после.

# 608
  • в сърцата на децата <3
Не е точната тема, ама да си мрънна, че още съм ядосана: никога повече онлайн поръчки от Технополис! В понеделник направих грешката да поръчам пакет фотохартия, която платих с карта. Във вторник се оказа, че мъжа е пуснал поръчка на друго място и решавам тази да я откажа. Е да, ама не! Няколко телефона имат - никой не ги вдига! С часове!!! Няма опция анулиране в платформата им, въпреки, че поръчката стои необработена. Днес реших да звънна в банката, но явно закъснях с минути и плащането беше минало, до преди това виждах сумата само блокирана от сметката. КЗП ич не им дреме, директно ми казаха, че имали твърде много работа и не им се занимава (?!?) Накрая се свързах с оператор, но след 4 часа (!!!) слушане на музика в слушалката. Ако не я бях платила просто щяха да получат трипръстова комбинация с преобладаващ среден, ама... Прецаках се да им вися на телефоните.

# 609
  • София
Ходила съм до магазина им, за да питам защо никой не вдига на тези телефони, но явно от полускандала ми не е имало ефект. Никога няма да разбера каква е идеята зад това да имаш телефон за контакт само проформа. Една от мистериите на бизнеса по български.

# 610
Не е точната тема, ама да си мрънна, че още съм ядосана: никога повече онлайн поръчки от Технополис! В понеделник направих грешката да поръчам пакет фотохартия, която платих с карта. Във вторник се оказа, че мъжа е пуснал поръчка на друго място и решавам тази да я откажа. Е да, ама не! Няколко телефона имат - никой не ги вдига! С часове!!! Няма опция анулиране в платформата им, въпреки, че поръчката стои необработена. Днес реших да звънна в банката, но явно закъснях с минути и плащането беше минало, до преди това виждах сумата само блокирана от сметката. КЗП ич не им дреме, директно ми казаха, че имали твърде много работа и не им се занимава (?!?) Накрая се свързах с оператор, но след 4 часа (!!!) слушане на музика в слушалката. Ако не я бях платила просто щяха да получат трипръстова комбинация с преобладаващ среден, ама... Прецаках се да им вися на телефоните.
Стана ми интересно какво точно очакваше банката да направи?
И още по-интересно ми стана какво очакваш КЗП да направи? Коя точка/алинея са нарушили от ЗЗП, за да мислиш, че КЗП ще ти помогнат с нещо?

# 611
Това, че ти си се отказала от поръчката, не прави онлайн поръчките лоши. Имат общи условия за онлайн поръчки. Там си е описано кога и как можеш да откажеш поръчка. А банката какво точно си очаквала да направи, също не знам. Транзакцията е легитимна. Те не могат да я откажат.
Можеш да върнеш хартията.

# 612
Връщането в 14 дневен срок ти е опция. Ще ти върнат парите по банков път. Но няма да ги получиш на мига.

# 613
Прецаках се да им вися на телефоните.

Трябваше да им пишеш на мейла, че отказваш поръчката и номера ѝ.
Реагират и то бързо.
Лично изпробвано.

# 614
Аз съм връщала лаптоп преди много години. Казаха ми да го занеса във физически магазин, огледаха го, попитаха защо го връщам и ми върнаха парите.
Беше преди доста години, срокът за онлайн връщане беше 7 дни тогава.

Иначе за малка дребна покупка, която даваше дефект през 2-3 месеца, ми скъсаха нервите, но трансакцията не беше онлайн.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 19:13 от Дидичка

Общи условия

Активация на акаунт