Какво повече НЯМА да купя - 19

• 100 019
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Вкус другар няма. Не съм майстор  на баниците. бях сложила и адски много сирене, което ги направи твърде напоени и меки
Взех си едни одрински кори, нагласих си добре реотаните и резултатите бяха доста по добри, опечена баница, не толкова мека и пихтиеста.

# 706
  • Sofia
От сместа  е станала пихтиеста.
Одринските са доста плътни и са ок за къпана баница.

# 707
  • Sofia
Бамя буркан от Кауфланд на Мисота. Толкова твърда, че не става за ядене.

# 708
  • Бургас
КФМ Смядовска луканка - лично за нашето семейство е отвратителна .

# 709
  • Сф
Корите трябва да са тънки.
Мерси за споделянето,не съм ги ползвала,но ще взема ,ако видя.
Все попадам на слепнали или накъсани/Белла,Фамилия.../
В Кауфланд виж, може би ги има.Защото бутер тесто имат, аз от него взимам оттам редовно. Другаде го няма по веригите.

# 710
Бамята на Мисота и аз повече никога няма да купя. На вкус ми хареса, нооо в едно парче, се показваше бяло червейче, естесвено мариновано... Ужасих се направо.

# 711
  • Sofia
Значи е био,еко и т.н. 😁

Мухлясали,а срока е до 25.12. Бях ги взела за празниците 🤨

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 10:40 от Doli

# 712
Толкова съм ядосана на ретро фурна Горение, че и за подарък не я искам. Още първата година дъното стана на "дунавски вълни" и защо не я рекламирах отговор нямам. Сигурно от инертност.  И сега ме е яд. Много.

# 713
  • Sofia
Бях решила същата да взимам 😁

Не исках изобщо пак Горение,но Мм напук ми взе пак такава 😤
Предишната след 10-та год.започнаха да горят често реотани,вентилатор,дъното на фурната стана на дупки...Не харесвам тази марка 😤 пералнята също е такава и е със странни програми...

В Т маркет/Лагера/пак си продължават със заблуждаващите етикети..ест.на касата по-скъпата цена излиза..днес с масло и захар го забелязах 🤨

# 714
За Тмаркет явно е нещо обичайно, без значение градът. В Казанлък ми се е случвало многократно.

# 715
  • Sofia
Тази кухненска хартия е много рехава и тънка,преди съм взимала за миене на прозорци и беше по-плътна...и е поскъпнала с 1лв 🤨

# 716
Да, горение сега не струва. Иначе навремето беше бетон. Но то сега масово са така - на късмет и с кратък живот.

# 717
  • Sofia
Трудно се разресвам и повече пърхот ми се появи 😤

# 718
  • Бургас

На мен ми излезе пърхот и от шампоан Здраве .

# 719

Не съм пробвала продукта и не отричам, че може да не е добър. Но също така е възможно да не сте имала пърхот преди ползването му.
Скалпът изглежда и се лющи по един и същ начин при пърхот и когато е сух. Разликата е, че при пърхота скалпът е мазен и косата се омазнява по-бързо. Съответно продуктите против пърхот изсушават скалпа. Което, ако всъщност нямате пърхот, а сух скалп, само задълбочава проблема. И създава точно впечатлението, че "пърхотът" е станал повече.

Общи условия

Активация на акаунт