Проектът Dove Self-esteem. Помогнете на подрастващите да повишат самочувствието си!

• 25 603
  • 821
  •   1
Отговори
# 60
1. Чувствате ли се уверени в кожата си? Кажете ни защо, както и кой има най-голям принос за това?
В тийн годините, та и допреди 5 години имах много тежко акне. Трудно го преживявах, но с времето се научих да живея в мир със себе си. Примирих се,че въпреки полаганите грижи ефекта беше минимален. Знаех,че все някога кожата ми ще се подобри. Е, това време дойде. Макар и на 41 години, макар и с поотпуснат контур си харесвам много повече кожата. Но тази увереност добих с годините.

# 61
Да,чувствам се добре. Използвам ежедневно кремове и лосиони,за да е мека и приятна на допир.

# 62
Чувствам се добре в кожата си,защото съм приела недостатъците си,вървя от правилната страна на живота,,полагам грижи за себе си Nature Sunny

# 63
  • Елхово
Не съм перфектна, но полагам грижи постоянно за кожата си! Залагам на качествена козметика, не пестя средства!

# 64
Чувствам се отлично в кожата си. Дължа го на грижите, които полагам за нея и на качествените козметични продукти и процедури.

# 65
Чувствате ли се уверени в кожата си? Кажете ни защо, както и кой има най-голям принос за това?
Не се чувствам уверена в кожата си, мисля, че най-голям принос за това усещане имам самата аз. Иска ми се аз да мога да вдъхна повече увереност на дъщеря си, за да може тя да се чувства добре в кожата си.

# 66
След дълъг и уморител ден определено не се чувствам добре в кожата си, а тези дни са все по-чести. За това се научих да се награждавам с хубави и отпускащи масла и добра козметика за цялото тяло.

# 67
  • Г. О.
Да, харесвам се, чувствам се много добре в собствената си кожа. Полагам грижи за кожата си от тийнейджърска възраст и вярвам, че ще ми се отплащат.

# 68
В момента се чувствам уверена в кожата си, защото моята майка ме подкрепя непрекъснато, като ми обяснява, че не е важно дали съм слаба или дебела, красива или грозновата, а е важно дали съм умна и разумна!

# 69
Чувствате ли се уверени в кожата си? Кажете ни защо, както и кой има най-голям принос за това?
Чувствам се добре и уверена в кожата си. Може би единствено , когато имам подкожна пъпка не се чувствам комфортно , но това ми се случва рядко, за щастие. Най- голям принос за това има козметиката и гримовете , които ползвам ежедневно.

# 70
Чувствам се добре в кожата си. На 30 години осъзнах, че не е важно да се гримирам, а да поддържам кожата си чиста. Ходя без грим и съм уверена в себе си.

# 71
Чувствам се прекрасно в кожата си. основният "виновник" за това е мъжът ми, който ме харесва такава каквато съм.

# 72
Да, чувствам се добре в кожата си. Но не винаги е било така. Тази увереност "дойде" с годините и помъдряването явно. В ученическите и студентските ми години от най-малкия недостатък у мен възникваше някакъв ужас, как ще се появя пред хората, не мога да изляза така... А сега вече осъзнах, че който ме харесва няма да спре, ако имам пъпчица или някое косъмче, килце, където не трябва. Старая се да ползвам подходящата козметика /не скъпа, а подходяща за моята кожа и коса/ и да харесвам ефекта след това.

# 73
  • Mediterraneo
НАучих се да се харесвам и да се приемам такава, каквато съм и това ме кара да се чувствам добре в кожата си.

# 74
Да, чувствам се уверена в кожата си, защото се старая да я поддържам с качествена козметика.

Общи условия

Активация на акаунт