Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Юни 2021 (Тема 11)

• 87 084
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 75
За подарък - луксозен албум - дали на кулинарна тема, градина, дом, или творчество на художник, фотографии... каквото харесва дамата. Или някое луксозно издание с твърди корици на непреходна художествена литература.
П.П. Нищо против сарказма, когато е уместен, но ако само е пълнеж - еееей тъй да пишем нещо, без никаква полезност... не е съвместимо нито със стил на живот, нито с възпитание. Нищо лично Simple Smile

# 76
Нищо не каза ...

# 77
  • Sofia
Малко със закъснение се включвам, но тези дни съм домашна учителка по математика за 11 клас. Head Band
Излиза,  че страстта ми към червени лачени обувки се корени в детството.  Grinning

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 21:59 от Karen

# 78
  • В градината...
И аз щях да предложа книга, свързана с хоби
Всичко готвя по рецепти от 24 Kitchen или интернет, но една красива книга, спешъл едишън никога не бих отказала.
A иначе има една тема тук - Препоръчайте ми книга.
Художествената литература минава и заминава някак си, колкото и да си фен на една книга.
На дъщеря ми подариха за РД "Дивите лебеди" с картинки от нашето детство, сега ги преиздават, много се впечатлих.

# 79
Привет!
Да върна една тема за четенето и книгите, ако позволите?
Дайте идеи за книга за подарък на дама ставаща на 50г.
50 нюанса сиво Joy
Това е най-тъпата книга, която съм чела. След кански мъки, на третата се отказах.
Няма никакво значение на колко става дамата, а какви стилове харесва.
Стопанката за мен е в същата графа - съжалявам ако обиждам някой фен Simple Smile
Леле ако на мен ми подарят готварска книга, ще съм меко казано потресена. Simple Smile

# 80
  • В полите на Пирин планина
Стопанката на Господ е абсолютна пародия...
Може да се вземе ваучер за някоя, вкл. и онлайн книжарница.

# 81
А аз искам да попитам защо на 50 годишна дама трябва да се подарява точно книга? Все едно няма нищо друго по-вълнуващо в живота ти от четенето. Заявявам го като жена, която чете във всяка свободна минута и както знаете съм даже над 50. Аз се радвам когато ми подаряват бижута (малки, не скъпи, но красиви - обеци, часовници, гривни, колиета), парфюми, обичам дребни декорации за дома, бельо - от близките ми, разбира се не очаквам познати да ми избират сутиен или бикини - шоколад във всичките му форми, цветя - в саксия, рамки, козметика - нищо че не ползвам твърде и изобщо всичко което ме е радвало и на 30. Обичам също хубави покривки, сервизи, прибори - тук вече възрастта май си личи и всякаква читава кухненска посуда.

# 82
Давам идея за подаръка - един хубав шал, чанта, портфейл има в различни ценови диапазони.

# 83
Днес се сдобих с два чифта сандали на Каприз, страшно удобни за моите широки лопатки. Едните сасъс сребърни токчета.

# 84
Гифт карта е най-хубавият подарък за мен.Отива човек и си взима откъдето,каквото иска.

# 85
Е как книга за подарък...голяма грешка ,аз не бих се зарадвал на никаква книга ,не че не чета,даже напротив ,но книгите си ги свалям и купувам онлайн и не ми трябват да не говорим ,че да уцелиш някой на книга е по трудно отколкото да го нацелиш на парфюм.Ако ми подарят стопанката ,скалите или нюансите -директно в кофата! 😐
Ваучер за спа,бельо, кутия с козметика ,на 50 жената си е в разцвета на силите ,то скоро ок аз ще съм на толкова хахааа😂

# 86
МагниМ, напълно подкрепям! Сякаш живота свършва на 50 и единственото което може да прави жена на тази възраст е да шие гоблени и да бърка манджи.

Ако ви е неудобно да и дадете ваучер или гифт карта, то поне можете да и купите луксозна кутия бонбони и бутилка питие там каквото обича.
Аз бих се зарадвала примерно на бутилка Бейлис и шоколад Милка Simple Smile.
Харесва ми и английския вариант където близките или приятелите на рожденичката я водят на вечеря и и плащат сметката. Един вид да я поглезят малко, а не както при нас рожденика да плаща за другите.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 20:52 от G.Savova

# 87
И банЦкия ми дойде, за първи път по хубав от на снимката, плата е страхотен, цвета също. Благодаря на съфорумката, която ми каза за сайта на Етам. Hug

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 15:39 от mimi.7299

# 88
Харесва ми и английския вариант където близките или приятелите на рожденичката я водят на вечеря и и плащат сметката. Един вид да я поглезят малко, а не както при нас рожденика да плаща за другите.
И тук е така, но влиянието на кралството е безспорен факт като започнем от смесителите - по точно липсата на такива  Joy
Скрит текст:

Мацки, току що попаднах на едно сабо и въпреки че идея си нямам с какво бих комбинирала мисля да ида утре да пробвам. Понякога ужасно ме привличат такива шантави модели.

А за подобни наскоро си говорихме ако помните, показвам само защото ми стана забавно като ги видях.

# 89
  • В градината...
Магни, значи си много лесна за подаръци. Аз не бих харесала от тези категории, които изброи, защото няма да ми уцелят какво харесвам. Ако ми подарят ваучер пък, ще кажа - ее, че толкова ли не можаха нещо да изберат. Напоследък все пари в плик подаряват около мен, което най-не ми харесва. Винаги отиват в общия кюп и нищо специално не се купува с тях. Няма угодия.

Общи условия

Активация на акаунт