Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Юни 2021 (Тема 11)

• 87 985
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 135
Кажи бе ,Калинче.Какво ще ни държиш така в напрежение,аз гадая и умувам вече .

# 136
Карен ме разсмя и припомни случка от миналото. Преди 23 години си купувам обувки за сватбата. Харесвам си едни в магазин на главната в Пловдив, питам продавачката има ли 40 номер, а тя се обръща, поглежда ме ужасена и пита :"Моля? Четирстииии?" Почувствах се като великан, при положение, че бях 57 кг. и си излязох от магазина. Жената беше възрастна, предполага се със стаж, ефва ли аз съм била първата търсеща 40 номер. Но тогава се натъжавах лесно, сега хич не ми дреме от нищо.

# 137
Ами просто се замислих дали и аз не бих се потресла от някой деформиран и грозен в моите представи мъжки атрибут и да ми изчезне желанието за близост. Реално е едно и също, но сякаш в единия случай го приемаме за нормално, а в другия за глупаво и смешно.

# 138
Хммм,да кажа или да не кажа 😂😂😂😂😂
Грозен и деформиран не знам,но размер колкото запалка ,може и по-малък ,ти убива желание за всичко,и за близост и за интимност и за кот се сетиш.

# 139
  • В полите на Пирин планина
А казват, че размерът (и формата) нямат значение, значи...
Хи-хи-хи... Ама май не е вярно.

# 140
Ааааа,тъй ли?Кой го казва,някой мъж сигур.Имат,как да нямат,поне за мен де.

# 141
Аз съм била в ситуация в която гадже ми е казвало, че би искал да си увелича бюста "поне двойно". Като спрях да се смея успях да му отвърна, че и аз бих искала да си увеличи органа "поне двойно", но на фона на готварските му способности това за мен не е приоритет Simple Smile)))))))))))))
(той готвеше много хубаво!)

Този остана в графата "един от малкото, с които съм била и с които не поддържам приятелска връзка и днес"
(аз много си харесвам малките цици!)

PS И въпреки претенциите му към циците ми много натискаше да се жени за мен... пръстени, срещи със семейството ми, пазарлък с баща ми. Голям майтап! Grinning

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 15:44 от Agent Provocateur

# 142
  • София
Естествено, че имат - трябва да ми е тамън.

# 143
Еми, то ако това не ти е тамън, какъв живот е това? Направо ми настръхва косата, като ги чета девойките по темите, и асексуалните им мъже.

# 144
Направо ми настръхва косата, като ги чета девойките по темите, и асексуалните им мъже.
Бре, и такива ли имало Wink
Ако слушаш мъжете на света съществуват само асексуални жени и кучки.

PS Не подозирах, че във форума има и и такива теми. Следващата ми безсънна нощ ще ги потърся да се попросветя, а сега ще си направя 2-то тройно еспресо, че съм спала 3 часа и денят ми ще е дълАг и курАв Grinning

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 16:02 от Agent Provocateur

# 145
Този остана в графата "един от малкото, с които съм била и с които не поддържам приятелска връзка и днес"
Същото! И аз много си ги харесвам. Цицомани не понасям. Smile

# 146
Имам приятелка, която е супер, но стъпалата... всички пръсти на краката са някак струпани един върху друг... дори аз се втрещих като я видях за пръв път със сандали. Всеки си има някакви естетски/естетически вкусове. Но е грозно да го кажеш. Особено мъж с претенции, който не вижда шкембенцето си.
Тихомълком си намираш друг обект на чувствата и толкоз.

# 147
Същото! И аз много си ги харесвам. Цицомани не понасям. Smile
И аз си ги харесвам, даже се гордея с тях! Flushed

# 148
Всеки си има някакви естетски/естетически вкусове. Но е грозно да го кажеш.
Е, те на мен го споделиха, не на друг.

# 149
  • София
И моите бяха малки преди, сега се чувствам като крава и ми е тъжно, че не мога да ходя без сутиен Sad
Преди две години се запознах с един мъж, който още от първата среща ме подканяше да се събуя боса. Бяхме седнали в един парк на тревата и, на всяка втора дума ме питаше не ми ли е топло и що не се събуя. След това излизахме няколко пъти, направо си имаше фетиш към стъпала. Телефонът му беше пълен със снимки на стъпалата ми, в който и момент да ме е хванал легнала някъде, клекнала, седнала - само стъпала.
Колкото до размера, винаги е имал значение!

Общи условия

Активация на акаунт