Септемврийчетата тичкат, по всички шкафове ровичкат

• 10 070
  • 278
  •   1
Отговори
# 195
Maris, Тео също спи изключително по корем. И не само той - баща му също спи САМО по корем, а си има възглавница и то каква  Joy 
Абе въобще не е ясно на кой да вярваш. Ама кой щеше да купува възглавници ако нямаше някой лекар, който да каже  Joy
Алекс, и вие сте напред с материала, ние си кретаме на 8 още Simple Smile

ХАЙДЕ КРАТКО НАПОМНЯНЕ

СРЕЩА НА 2.11. ЧЕТВЪРТЪК. РЕСТОРАНТ АТЛЕТИК  http://www.athletic-bg.com/index.php?p=16&l=1 , 20-20.30ч.
Потвърдили: Пипи, Пипи67, Марис, АниК, Ради, Асеим, Еци, Тайги, Лулу, Дани, Оля, Евичка
Под въпрос: Мама Роси, Съни

Все забравям да кажа, че ресторанта не се вижда от тротоара, има само табела, защото се минав апърво през градината. Намира се срещу Библиотека, в тази част на Оборище Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 09:19 от Maris

# 196
  • София, в полите на Витоша

ХАЙДЕ КРАТКО НАПОМНЯНЕ

СРЕЩА НА 2.11. ЧЕТВЪРТЪК. РЕСТОРАНТ АТЛЕТИК   , 20-20.30ч.
Потвърдили: Пипи, Пипи67, Марис, АниК, Ради, Асеим, Еци, Тайги, Лулу, Дани, Оля, Евичка, Съни
Под въпрос: Мама Роси

Все забравям да кажа, че ресторанта не се вижда от тротоара, има само табела, защото се минав апърво през градината. Намира се срещу Библиотека, в тази част на Оборище Simple Smile

МарисHug, златна си!! А аз доколкото схванах от написаното от Съни, тя идва със сигуртност!!!Слагам я в потвърдилите!

Мисля си, че не е лошо някой, който й има телефона,  да звънне на Рукси, защото тя не влиза често и моеж да не е прочела!

Deysi хайде, идвай, ще се справиш с времето !!!

Роси, много ме кефят илюстрираните ти постинги! Joy И аз го правех преди ама сега само прелитам през компа! #Cussing out

# 197
Мацки аз няма да дойда довечера защото Ронката нещо е кисела и има Т.38.5 и даже сега се бута в мене да я гуша
ето това е от нея
гжгшакктиешщкнкгжщшяежокщсщскш081210965-7ш8нтйо тггжвитгажянгощктоащщк
едва я откъсна.Оставям ви.Ако заспи ще пиша пак

# 198
  • Остров Приятелство
Е, хайде ставайте деее Hug
то бива бива спане, ама чак пък толкова - оляхте се направо деца нямате ли си  Mr. Green

Май тъжно време е навън, аз съм се разхвърляла тук у нас ще чистя като за пролетно newsm75 wash hang 1ironing 1dishes
А ние какво да кажем, имаме си само 6 и то излизат всеки един за по 100 века Tired

mama Rosi
ето го адреса, той е в Красна поляна - не знам дали без прословутите връзки, ако искаш да я запишеш ще стане - № 40 " Жар птица ". 1330. ул . " Сирма войвода " № 21
Е, хайде да се надяваме, че довечера ще пийнем по едно, две, три или..........кой колкото може да носи Joy
Прекрасен ден!

За Рукси аз ли да го сторя или....
Pipi67, правилно си разбрала Peace

# 199
Аз писха на Руски на Лични още като се уговорихме, но още не е отговорила. Мога да й звънна Simple Smile все пак

# 200
Марис, Мони се въртеше спейки из цялото легло, не по корем, но откакто й сложих възглавничка миряса  Blush. Сложих 2 бебешки една до друга в стандартна бебешка калъфка. Сега купих нова, с подходящия размер, но е по-дебела, и й изпада главата, махнах я  Peace. Остава за по-нататък.

# 201
Здравейте и аз позачезнах  Embarassed Аз съм все така със силно главоболие, постоянен световъртеж и гадна кашлица и вече почнах 3-та седмица Shocked Добре, че не е заразно и мога да излизам спокойно Mr. Green Елито слава Богу не е болничка мъчат я зъбките, тече и носа и се дави в храчки...чак се притесних и я водих на педиатър, но дори гърлото и не е червено...
Да ви се похваля намерих място, където с епровеждат занимания в малки групички с дечица на възрастта на нашите. Занимават ги с песнички, с ударни инструменти и други такива. В събота ще ходим да видим за какво става въпрос  Hug Толкова съм щастлива ... откога търсих нещо подобно... е намерих  Wink

Сега малко инфо за непросветените като мен  Crossing Arms Нещо като рубрика знаете ли че  hahaha
- имало такова животно наречено цветоулавящи кърпички, които се слагат в пералнята и ако някоя дреха пуска боя, те я улавят и прането не се оцветява. Така не се налага разделяне на прането и чакане на седмици, за да се пусне червената пералня
- ако се сложат противозачатъчни в пръстта на теменужките, цъфтели цяла година
- имало микрофибърни кърпи за почистване на огледала и стъкла, които вършели чудесна работа

# 202
  • Остров Приятелство
Тихо се сипе първия сняг,
весело щипе бузките пак.
Де е на двора стария пън,
снежко затрупа всичко на вън!
 Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman

Честит първи сняг!
А на мен, честити ми Имен ден  bouquet/казвам се Снежана и когато падне първия сняг имам имен ден Blush/

Ето почерпка от мен за Вас cheers Drunk Wine Glass

и една усмивка: http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=611

# 203
Хора какъв сняг  Shocked Аз се надявам на още топли есенни дни  Joy

Честит имен ден на именничката   bouquet

Ох, това беше гадно  hahaha

# 204
  • София, в полите на Витоша
Тихо се сипе първия сняг,
весело щипе бузките пак.
Де е на двора стария пън,
снежко затрупа всичко на вън!
 Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman

Честит първи сняг!
А на мен, честити ми Имен ден  bouquet/казвам се Снежана и когато падне първия сняг имам имен ден Blush/

Нас направо ни затрупа!!! Ха честит и от мен! Mr. Green

# 205
Честит първи сняг и от нас. Честит имен ден на Снежанка    bouquetEmbarassed
Май вече си идва зимата и все по често ще си седим в къщи на топло Confused и като стана на въпрос - Как се справяте с домакинската работа и ходещите вече дечица ? Питам , защото при мен е ад  #Crazy Ани пипа всичко навсякъде (пералня, печка,шкафове...) онзи ден бях пуснала пералнята (тя е със сушилня) по някое време отидох в кухнята и какво да видя - пералнята си върти заедно със сушилнята  #Crazy добре , че дрехите не бяха цветни.
Дне пък взех едно заключващо устройство за шкафа в който си държа препаратите - е то беше заключено точно 4 секунди  newsm78 на мен ми трябваше повече време за да го отключа ooooh! а на Ани само едно докосване Sick

# 206
  • Остров Приятелство
Цитат
Да ви се похваля намерих място, където с епровеждат занимания в малки групички с дечица на възрастта на нашите. Занимават ги с песнички, с ударни инструменти и други такива

И тук има такова чудо - зад х-л Родина.Всеки петък от 10 или 11 мисля, че беше.таксата е 5лв. ако нямаш абонамент, а ако си със е 12лв. на месец.
Ако искате адреса ще пускам.Аз много исках да отидем, ни нали записах Яни на ясла, та то не остана ред Rolling Eyes

# 207
ХАЙДЕ КРАТКО НАПОМНЯНЕ

СРЕЩА НА 2.11. ЧЕТВЪРТЪК. РЕСТОРАНТ АТЛЕТИК   , 20-20.30ч.
Потвърдили: Пипи, Пипи67, Марис, АниК, Ради, Асеим, Еци, Тайги, Лулу, Дани, Оля, Евичка, Съни, Рошко
Под въпрос: Руски

Ресторанта не се вижда от тротоара, има само табела, защото се минав апърво през градината. Намира се срещу Библиотека, в тази част на Оборище. Масата е запазена на името на Мариана, демек аз  Joy Масата е за 12, но мисля, че няма да е проблем да се сместим всички

# 208
Какъв сняг бе, момичета  Shocked До миналия уикенд чувах, че е над 20 градуса  Shocked Леле, какви резки температурни амплитуди има,  не е истина.

Ами, честит ви първи сняг и честит имане ден на нашата Снежанка    bouquet  bouquet  bouquet

# 209
 здравейте,
Снежи, честит иман ден   bouquet  на останалите честит първи сняг!
на купонджийките - весело изкарванена срещата  Party  искаше ми се и на мен,но с али сме сами, няма кой да я гледа. за щастие температурата й се оказа от зъбче и не е болна. 
Иви, скорошно оздравяване ти пожелавам. ти водила ли си Ели на тези занимания? ако да - беше ли й интересно?
засега това е от нас. приятна вечер на всички

Общи условия

Активация на акаунт