Седмокласници 2020/2021 - Тема 14

• 34 050
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
  • София
elpet, честито. Много хубаво, че детето е прието там където желаете най - много.
Katy, страхотно ви е пухчето. Само радости да ви носи.
Бебчо, бързо да се оправя малкия герой. Поздравления за медала.

# 241
Имам следното притеснение - записването в АК е преди класирането от НВО, поне според моите деца. Това така ли е наистина? Живеех с мисълта, че ще имат право на избор...

# 242
  • София
Досега винаги е било ден-два след първо класиране.

# 243
  • София
Имам следното притеснение - записването в АК е преди класирането от НВО, поне според моите деца. Това така ли е наистина? Живеех с мисълта, че ще имат право на избор...

Излизането на първо класиране е ДО 13.07, а записването за Колежа е ДО 14.7

# 244
  • София
Да, има ден за размисъл за АК.

бебчо, бързо да се оправя мъника.
elpet, честито първолаче в желаното училище. Да повлече крак и на наборчето, по първо желание!
katiABV, Чери е много сладинка, и на вас честито!

# 245
  • София
Ох, пак ви изпуснах!!!
Бебчо, малкият дявол, да минава бързо!!!
Домашните любимци са много сладки и за нула време стават членове на семейството.
Аз днес стигнах от София до Шабла... Уау... Станах в 4:30... Пътувахме от 6 до +безкрайност. От там веднага на полето, защото нямаше време по задачките и от 25 минути вече си имам хотелска стая с душ и легло. Днес съм само на кафе, вода и лекарства... Ужас просто... Но пък е красиво и се очертава динамично... Оставям ви и отивам да изям всичко рибно в ресторанта.

# 246
Благодаря, момичета! Значи пак нещо не са разбрали ...
Успокоих се:)

# 247
  • София
elpet, честито първолаче 🤗 (чудех се какво пропускам в предния си пост 😳)
При нас миналата година кандидатстването в първи клас не беше през система и нямахме проблем с приемането. Но пък си спомням август-септември как треперех, когато излизаха списъците при коя госпожа ще се паднем.
shimbite, имате един ден време да решите. Надявам се и моята девойка да има шанса да избира, ако я поканят от АК.

# 248
  • София
Благодаря на всички за моралната подкрепа - малкият е добре, малко го попридърпват шевовете. Сега трябва да го опазим от самия него - не го свърта на едно място Joy
elpet,  честито, сега можеш да дишаш една идея по-спокойно Kissing Heart
katiABV,  да ви е честито новото попълнение в семейството  - Нейно Величество Чери да ви носи радост и късмет.
magi_sveta, релаксирай на пълни обороти Kissing Heart

# 249
beb4o_fb, юнак без рана не може. Бързо да минава Hug
Синът ми, от малък е пълен с енергия, падал е откъдето и както може. Колкото хора му треперихме, той все успяваше да ни изненада. И сега си носи на челото един немалък белег. Това да е.

elpet, честито първолаче. Пожелавам да случи и на добър учител.

magi_sveta, кафе, вода, риба и динамика ми звучи тъкмо, като за мен Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 22:08 от vox

# 250
При нас се говореше за родителска среща, сега нищо. Надявам се да съм разбрала правилно, че училищата се подреждат от най-желано към по-малко желано и това е цялата философия

# 251
  • София
Аз да си похваля детето извън НВО.

На Кенгуру е с резултат в първите 20. То му е от любимите състезания и общо взето от трети клас, все там си седи.

На вчерашното състезание по програмиране е със 7ми резултат. Единствен седмокласник сред осмокласници в първите десет. В програмирането, освен задачите, които са общи за 7 и 8 клас и класирането е общо.
Това, което ми хареса, знаейки предварително, че не може да реши две от задачите, се е съсредоточил за тях да напише код, който да носи точки, за да е напред в класирането. Grinning

Е за това ми е тъпо, че БЕЛ ще му изяде главата, но факт е, че се старае.

# 252
  • София
Ура, настигнах ви. (пиша го, за втори път, ужасни са тия телефони)

Velina, съболезнования.

Бебчо, бързо да му минава на малчо.

magi_sveta, голям фен съм на вашата директорка, познавам я от едно друго училище, Гледах я (снощи) в стари, репортажи от края на кариерата там.... като за пред камера явно бе оставила змиите и гущерите в сградата.

Преди 3 години тръпнех да не се появи в някое от новите училища на децата - течаха конкурси за много директорски места в РУО.

mmm, браво на младежа.

Аз още тръпна какви ще са оценките ... при нас още не се говори за оформяне, продължават с изпитвания, контролни, домашни, проекти.

Пуснах 3+2 дни със заявление по домашни причини за дните преди и между НВО. Уморена е, за да успее да си направи нещата (не пренебрегва/претупва никакви задължения) ляга в 12-12:30 ч. и почнах сутрин да я будя 15-20 мин по-късно, за да й дам още малко време, съответно хвърчим към училище.
Аз също си взех дни, в работата е лудница, което допълнително ме изтощава и стресира, а не мога да изпия толкова.

Та за мнението как не се учили тази година не съм съгласна - и 3те години се учеше, единствената разлика бе начинът на "ходене на училище".

Желания продължаваме да не сме редили, въпреки че вече знам какво иска, не го и обсъждаме. Говорили сме само, че трябва да даде максималното при това желание.
И подаръци не сме обсъждали, но с удоволствие бих подарила не една екскурзия.

Кати, честит ви пухчо.

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 12:01 от Desem

# 253
  • София
Може ли някой да ми изпрати бланка на заявлението по домашни причини? Някой беше писал, че били готови бланки, публикувани в сайтовете на училищата, но в нашето няма такова нещо.

mmm, Браво на детето! Ще се справи и БЕЛ, ще видиш 🤗

# 254
  • София
Десита, при нас е .pdf, форма с логото на училището .
Ето от тук може да свалиш и да редактираш
https://105sou.eu/%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%b7%d1%86%d0%b8-%d0 … 0%bd%d1%82%d0%b8/

Общи условия

Активация на акаунт