Седмокласници 2020/2021 - Тема 14

• 34 168
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • София-Младост
Вземете си го спокойно. Принципно 6 месеца  е валидността на медицинското.

# 436
Здравейте, от известно време следя темата. Имам въпрос относно медицинското за професионални гимназии - има ли валидност? Утре имам записан час при личната по друг повод и мисля да го взема, за да не ми се налага да ходя втори път. Не видях никъде информация относно срока му и леко се притесних дали въобще да го взимам от сега. Благодаря на озовалите се! Hug

Аз съм го взела още преди  10 дена .До колкото ми е известно е валидно 6 месеца като другите.

# 437
  • Варна
Благодаря за бързата реакция! ♥️

# 438
  • София
Еее, Bonanza, голям кеф.😃 Само това му е в главата, изпитите и оставащото училище са досадно препятствие, което го разделя от турнирите. 😃

За какво са ви торбичките с цип, прозрачна торба с дръжки трябва. Как ще я закачи иначе на стола или някъде на стената?  Такава
Скрит текст:

# 439
И на мен ми е странно, че мислите чак да купувате пликове. Обикновена торбичка, дори и да не е чак съвсем безцветно прозрачна, ще свърши работа. Миналата година от училище им ги бяха осигурили и нашия я донесе в къщи - жълтеникава беше, прозираща все пак, съвсем обикновена с дръжки. Плика за телефон се дава от училището и е джоб А4, прозрачен с името на детето.

# 440
  • Варна
Моли, май си търсим за какво да се притесняваме Simple Smile Навремето преди раждането помня, че бяхме в много кофти ситуация - предстоеше ни местене в друг град, отглеждане на бебе, избор на жилище, а си спомням, че бях седнала да рева от притеснение за цвета на количката Simple Smile Тогава е било от хормони да кажем, ама сега не знам от какво ми е такова, че само напрягам обстановката в къщи...

# 441
Аз мисля да изнамеря някакви торби от вкъщи.

# 442
  • София
Аз ще ида до Лидл и ще си скъсам найлонка за зеленчуци.
В това топло време моят няма да си носи суичър, а само лична карта и телефон. Химикалките ще са в джоба, по спомени от големия му брат.

# 443
Като казахте раждане, си спомням как изобщо не се притеснявах тогава , защото го мислех като нещо което ще ми се размине Laughing
Опитах се и сега да мисля по този начин, но изобщо не ми се получава

# 444
За мен темата е "светяване на часовника", затова и питам Simple Smile

# 445
Няма да ни се размине, даже наближи съвсем Simple Smile
Браво на децата с космически резултати. Направо ме убихте с това: справил се е прилично, с деветдесет и нещо 😆 аз самата не знам дали ще изкарам толкова по бел, при положение че един от изпитите за влизането ми в университета беше български и там се справих доста добре. По математика пък, ако вържа 30 точки, ще съм много горда. Умни са ни децата, а изпитите, които ще държат, не са лесни
Това с вътрешните квестори ме потресе. Спретнах едно писмо набързо с искане за официален отговор. Ако се окаже вярно, ще си пренасоча енергията в тази посока. Безобразно ще е

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 15:09 от Amelin

# 446
  • В центъра на моретата
Аз ще ида до Лидл и ще си скъсам найлонка за зеленчуци.
В това топло време моят няма да си носи суичър, а само лична карта и телефон. Химикалките ще са в джоба, по спомени от големия му брат.
Грета Ей, да не забравите и служебната бележка Simple Smile

Пък като се отвори приказка за раждането, аз 3 дни преди да родя, ревах за това с каква нощница трябва да бъда в болницата и се изпокарах зверски с майка ми. Е, влязох да раждам без нощница, та мъжа ми хвърчеше да купува каквото намери. Тогава хормона здраво се беше намесил.

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 14:32 от zaek

# 447
Да минават и да заминават НВО-тата, че нямам вече нерви за притеснение, а  и виното за утешаване привършва...
Каквото можах, направих, че се и престарах на моменти.
Дано да ѝ е ден на госпожицата и да се представи добре. За онова "прилично" дето го споменавате, нямам претенции.
Ох, сега прочетох за  изпълнения на квестори на четвъртокласници и в София и в страната... Е нямам думи. Кого лъжат в крайна сметка?

# 448
  • Ланкър, планините Овнерог
Тези пък в четвърти клас даже не ги помня, супер безсмислено за децата ми се струва. За учителите може и да има смисъл.

# 449
Ако НВО е с вътрешни квестори, към края на месеца можем да четем и за 7 клас подобна новина - https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2921398481472069& … =1557953497816581

Общи условия

Активация на акаунт