Седмокласници 2020/2021 - Тема 14

• 34 169
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Извинете ме, но за какви торбички говорите?
Защо трябва ученикът да носи торбички на НВО?

# 451
Защото има такова изискване в  инструктажа.

# 452
  • София
За раждането не можете да ме биете. Отидох без паспорт (тогава нямаше лични карти) и без нощница.

Служебна бележка нямаме още, предполагам ще я дадат в последния момент.

На моят му предстои изходно по БЕЛ, точно между класното и НВО. Недоумявам за какво е, вече има 7 оценки.
По математика е оформен вече, един дерт по-малко.

# 453
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
днес има 6 по биология, заподозряла съм хербария. Simple Smile

# 454
  • Варна
Не бях чела последните страници от предната тема и първите 28 от тази.
Velrina_v, светла й памет на баба ти,
beb4o_fb, бързо зарастване на раната на малкия,
elpet, поздравления за първолака, който е влязъл, където иска - сега дано и набора да успее да влезе след 7-ми клас, където най-много иска;
mmm, страхотно е това, което е постигнал синът ти - БРАВО!
момичета, поздравления за постиженията на децата ви, да са ви живи и здрави и те, и домашните любимци. Стахотни, но най-много ми хареса папагала, който поздравява: кокошка.
Magi_sveta, бързо оздравяване и приятно изкарване край морето.
Ела и до Варна!
ПИ на Вектор е бил по-скоро от лесните. Точките според мен са малко по-ларж давани. Надявам се да не се главозамае нашичкият, че видиш ли от 634 деца е втори и дано да не се сгромоляса на НВО-то. Според мен от МГ не са се явявали седмокласници на този ПИ щом синковецът е втори. Зная за една девойка, че се е явила. Има едни 100 точки и може и да са нейните. Ако във Варна на НВО-то по МАТ сме сред първите 100 деца ще ударя д-то си в тавана от кеф.

# 455
За раждането не можете да ме биете. Отидох без паспорт (тогава нямаше лични карти) и без нощница.
Мога, мога
"Изгониха" ме от едната болница в 1 през нощта, още малко на пътя щях да родя Laughing

# 456
При нас днес взеха По жицата.... Да се смея ли, да плача ли.

# 457
  • вкъщи
При нас отдавна всичко са взели, но преговорът нещо не върви добре. Ударили са го на уволнение и грам притеснения няма, поне в нашия клас. Като ви чета вас, съвсем се шашкам. Моят синковец голямо спокойствие го е обзело.

# 458
  • В центъра на моретата
Като прочетох какви скандални нарушения са ставали при НВО-то в 4 кл., още веднъж се увеждавам каква пародия е нашето образование... Не знам да се смееш ли, да плачеш ли... Отстрани изглежда смешно, но ако на нас ни се случи ....

# 459
На този етап е по-добре децата да са спокойни, отколкото панирани. Според мен за тази седмица,  която остава,  няма как да се очаква да научат кой знае колко. Аз също съм започнала да отпускам "каиша"на сина. Утре последен ден на училище. После по тестче на ден или някоя задача и почивка повече.Може да си прочете някое произведение да припомни и толкова.

# 460
  • София
При нас днес взеха По жицата.... Да се смея ли, да плача ли.
Те не знаят, че ние сме на "По ръба" на нервната криза Joy
Аз набора леко го преносих. В деня преди да се появи, ММ има рожден ден. Влизам аз в сладкарницата за торта - яка мацка, над 110 кирограмов четирикрилен гардероб. Сервитьорката напевно ме попита кога ми е термина, като разбра, че е бил преди около седмица - само дето не ме избутаха от вратата барабар с тортата. Май ги беше страх да не родя там Joy

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 16:56 от beb4o_fb

# 461
  • България, София
Момичета, поздравления за космическите резултати на децата.
Аз не смея да мечтая за такива. На преразказ и 30 т. не сме достигали.
Да има здраве!

ysap, благодаря!

По повод пропуснати часове по МАТ и БЕЛ - мин.седмица в петък наборката изпусна по 2 часа от тези предмети.
Защо? Така и не стана ясно. Ядосвах се много, но на нея не го показах. Не искам да я стресирам допълнително.

Като пишете за раждане - и двете госпожици ги преносих. Каката с 4 дни, наборката - с една седмица.
С нея 11 дни преди термина бях на заседание във Върховния административен съд. Ако знаеха колко съм бременна, нямаше да ме пуснат да вляза Joy

# 462
  • Ланкър, планините Овнерог
Чак сега четох за гафовете при 4кл. Още една драма в главата ми. А, за още една вчера пропуснах да си кажа - сега се моля на матурите да няма и бури с гръмотевици. Вчера на пробната  щерка ми е била до прозореца, било е баш по време на бурята, а моята изпитва панически страх. Не се лигосва, ужасява се.
П.П. При 4кл имало ли е видеонаблюдение?

# 463
Чак сега четох за гафовете при 4кл. Още една драма в главата ми. А, за още една вчера пропуснах да си кажа - сега се моля на матурите да няма и бури с гръмотевици. Вчера на пробната  щерка ми е била до прозореца, било е баш по време на бурята, а моята изпитва панически страх. Не се лигосва, ужасява се.
П.П. При 4кл имало ли е видеонаблюдение?
Сутрините обикновено е слънчево Simple Smile

# 464
При нас почнаха срочни и годишни оценки. Повечето учители са казали, че при 6 първи срок и 5 втори , годишна 6.

Общи условия

Активация на акаунт