Бързи въпроси и отговори деца -1

• 33 434
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Аз й ги обувам и я пускам да върви.Ако не са й удобни си личи.Започва да стъпва странно, да си криви крачетата и да нервничи.Кара ме да я събувам.Ако са й удобни иска да остава с тях 😀

# 76
  • Германия
Аз поне за първите обувчици ходя с децата в магазин за детски обувки и правя консултация, човекът страшно си разбира от работата, показва кои модели са подходящи и кои не. А ако детето още не ходи стабилно и само даже не ти продава обувки 😂

След това вече карам наизуст, придържам се към определени модели, най-често маратонки и просто взимам следващия номер като умалее актуалния.

# 77
Нямам опит,едни обувки има,от два месеца върви сама .Ама сега си мисля,как да вържа маратонките с рокли,ето тези поръчах,долните хич не ги виждам с рокля .

# 78
Bobchita, първите мисля, че няма да са й удобни заради самата подметка.Поне нашата девойка се спъва с маратонки с такива плоски подметки 😀Купувам й модели с подметка като на вторите.С рокля ходят само, ако е дънкова.Иначе за рокли слагам сандали или обувки.
Кой номер носи твоята госпожица, че виждам 23 номер си поръчала, което е доста голямо според мен.

# 79
Деси,в момента е 19 на Биомеханикс,който още малко и ще умалее.На адидас гледах таблица на моделите в обувкибг,аз не съм имала техни маратонки,но мисля че са умалени сравнявайки с други марки.Крачето й е 12,5 в момента .Затова поръчах и още два чифта ,че да избирам.

# 80
Деси,в момента е 19 на Биомеханикс,който още малко и ще умалее.На адидас гледах таблица на моделите в обувкибг,аз не съм имала техни маратонки,но мисля че са умалени сравнявайки с други марки.Крачето й е 12,5 в момента .Затова поръчах и още два чифта ,че да избирам.
Не отговарят см, които са написани на етикета и за това те попитах.Реалната стелка на 20 номер е 12.5см.На 21 номер е 13.5см.На 22 номер е 14.5см.
Ние едва сега купихме 22 номер, а крачето й е 14см и даже малко са й големи, но пък 21 вече са малки.

# 81
Ясно,ще се връщат значи 😁,ама долните са 21,те би трябвало да са ок.

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 00:52 от Bobchita

# 82
Моето наскоро разтегна сухожилие на крачето защото ходеше босо на двора събува се постоянно. Специалистът забрани категорично ходенето босо , обувката единствено трябва да е със стабилна упора отзад и широко отпред.
Най-добре стъпва със Geox ,Biomehanics ,Obaibi, Nike, Adidas. Също и с обикновени маратонки купени от Алиекспрес.

# 83
  • София
А като цяло, как разбирате дали обувката е подходяща или не?
Повечето, които гледам сега, всички изглеждат да са с хубава подметка, стабилни и в ценовия диапазон 40-60лв.
Освен това като сме мерили по магазините, всичко уж му пасва добре на крачето.
Какво друго се гледа?
Да пасне,да му е добре като ходи,да не се спъва ... някои неща не може да прецени човек на пръв поглед в магазина,стават и грешки,но пък общо взето научаваш какъв тип му пасват и такива търсиш.Моят син е с тънко и дълго краче и определено имам фаворити сред маратонки и сандалки и само такова търся.

# 84
Много благодаря!Отидохме в Адидас и пробва три модела,с едните вървя като в паница,взех тези и супер добре си ходи с тях.
Деси,точно 20 й заспа,благодаря за размерите .

# 85
Bobchita, това е един от любимите ни модели. Вече няколко пъти й купувам в различни цветове.
Радвам се, че помогнах с номерата 😊

# 86
Бобчи, може ли да кажеш, кой е моделът?
И ние майче сме се насочили към него, но аз го намерих в синьо-жълти-зелени цветове за момченце. Simple Smile
За жалост майче при нас няма къде да се пробва, та ще трябва да поръчвам и да гадая.
Или ще търся някъде да пробвам сходен модел поне да видим кой номер е и след това ще поръчвам.
Като цяло от нашите обувки на Adidas сън забелязала, че номерата на различните модели си отговарят. Аз навсякъде сън 36 2/3. Simple Smile

# 87
Рокет, отговарят си нонерата.Ако ви пасне 20 номер, то който и модел да вземете ще е 20.
Нашата девойка винаги има поне по 3-4 модела и са все един и същи номер.

# 88
Рокет,ще ти снимам после кутията.Отговарят си и според мен номерата на тяхната марка.Аз харесах три модела и на трите пробва 20,всичко й ставаше.
Деси,много ми хареса модела,защото има хубава извивка и на свода и на пръстчетата,за жалост нямаше други цветове,но това е аутлет магазин на Адидас.Бях поръчала от АЮ същият сиво и розово,но 21 и беше голям.
Рокет ,поръчай и като го обуеш,то веднага си личи ще ходи ли с тях или не.После ще връщаш,поне е безплатно връщането на повечето онлайн магазини.Ако искаш ,измери крачето и ще отида да ти взема едни и ще ти пратя ,магазина ми е на 15 мин от вкъщи.

# 89
Мони имаше едни адидаски бели с мини маус,мислех че няма да са й удобни но изкара доста време че и юни нали валеше,нямаше проблем🥰,да цапат се но се чистят лесно само с м.кърпа вероятно пак за есента ще търсим Адидас,тези бяха подарък от чичи🤗😄

Като сме започнали темата с обувките ...да попитам и за боти,ботуши.Миналота зима проходи- декември така й не купихме,седя в количката основно,малко на люлка,навън вървя  Януари с едни буйки на Колев 🤣

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 15:01 от Mimi9999

Общи условия

Активация на акаунт