Бързи въпроси и отговори деца -1

• 33 510
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
Малко като варицела парк във Франция,отива болното и водят здрави да се заразяват и да изкарат варицела.Ми да я пусна и моята да рови в кошове,тоалетни и да гради имунитет .
Между другото в момента бил пикът на вирус на мръсните ръце-цялото тяло ставало в нещо като пъпки и рани,даже тип екзема по-точно .
Ще гради имунитет детето ми,досега един път е било с висока темп и червено гърло и един ниска и сопол.И двата пъти по две -три нощи не сме спали,а тя колко се измъчи отделно .Мерси съм аз за контакти с болни.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 13:49 от Bobchita

# 196
Подготвяте ли децата предварително за ходене на море? С имуностимулатор или пробиотик?

# 197
По съвет на нашата педиатърка, давахме пробиотик. Почнахме десетина дни преди и продължихме по време на почивката. Не е имал проблеми малкия а яде пясък, пи вода и всички придружаващи действия за един малък изследовател 🙄😃 но не казвам и на 100% че се дължи задължително на пробиотиците.

# 198
Подготвяте ли децата предварително за ходене на море? С имуностимулатор или пробиотик?

Не.
По морето невинаги има вируси.
Миналата година изобщо нямаше.
Тази година дочувам, че се среща.

Зависи и от мястото - живея по северното Черноморие. При нас е публична тайна, че на Кранево има завишена зараза лятото от стомашночревни вируси. Затова не ходим там на плаж.

# 199
Нищо не давам превантивно.Водихме я няколко пъти на море + целогодишно водене на места с басейни.Вируси не е хващала.
За сметка на това хвана вирус с разстройство от съседските деца без да сме я водили никъде.

# 200
Моите са кекави Wink почнах ги с Биозин кидс и пробиотик

# 201
  • София
Така е Пийк,като не ги събираш със сополивите да градят.

# 202
Няколко дена дадох Био Гая защото имах останал флакон. Те бяха добре, но мен ме хвана чревен вирус добре че ми всетна бързо пих пробиотик и аз та ми мина за ден . Иначе щях да изкарам почивката в тоалетната. Head Band

Така е Пийк,като не ги събираш със сополивите да градят.
🤣🤣🤣 разсмя ме. Моите си намират сами суполивите и болните по улицата.
В момента малкото се суполи повече от две седмици, вече не мисля че е заразна по скоро вади кучешки зъби.

# 203
Как, бе? Събирам ги Wink ама и моите стават със сопол после. После и аз. После и баба им Wink

# 204
  • София
Семеен имунитет ,разбрах те
Кик,ти с твоите с тая малка разлика,направо си герой.

# 205
Био Гая имам и аз още от времето на коликите. Да има я дам май, а? Да я изцъркам и нея

# 206
Да има и го този момент суполясваме всички баба дядо включително.
Семеен имунитет ,разбрах те
Кик,ти с твоите с тая малка разлика,направо си герой.
Аз не се смятам за герой има толкова много мами с породени деца даже и с по-малка разлика. Лошата страна е че каката носи и вируси от градината, добре че малкото ги изкарва по леко. Надявам се докато почне и тя на ясла да е изградила някакъв имунитет Stuck Out Tongue Winking Eye

# 207
Кик, на колко са твоите деца?

# 208
Голямата на 3 г и 5 м малката на 1 г 8 м.
Разликата им е 1 г и 9 м.

# 209
Като гледам, темата за градинския, пък и площадковия сопол е станала актуална още преди настъпването на есенния сезон. По неволя и аз се включвам в нея 😅. Само да поясня, че нашата бактерия мораксела, която е типична за градините, я хванахме, докато бяхме десетина дни време на село, тотално изолирани и общуващи само с баба и дядо. В частната ясла, където по принцип ходим са само две деца цяло лято, но пак си боледуваха от време на време, включително от болести, които няма другото детенце и не ги прихваща. Така че, кой от къде се е заразил, никой не може да каже. Според мен споровете за градинския сопол са безсмислени.

Общи условия

Активация на акаунт