Какво ще купя отново - 4

• 104 704
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Тази е хубава.
Елда (гречка) 500 гр Д-р Кескин

Фантастико и Била мисля, че я предлагат, ако не бъркам и Тмаркет.
И други кафяви съм пробвала.

# 511
  • Countryside
Майчета, търся одеялце за бебе/детенце, за целогодишно ползване, от естествена тъкан само!! Препоръки??? Ще споделя после към какво съм се насочила!!!

За бебе, вижте сайта на Гуш . Мериносова пелена е добра идея, само за лятото не става. Имат и памучни одеалца.

За дете, сайта на Звънче. Имам одеала на родопска тъкан и въпреки че са фини (сравнявам с едновремешните родопски одеала) според мен са груби за бебе. За дете и възрастен обаче са ок.

# 512
  • В градината...
От Родопска тъкан взехме памучни одеяла. Много са мекички. Завиваме с тях децата.

# 513
blaiv.com
Памучни и родопски одеала.
Супер цени

# 514
Няма нищо на този сайт! Да не е старо инфо?

# 515
# 516
  • в сърцата на децата <3
Идвам да похваля магазин Метро. Декември купих едни замразени диви гъби. Вчера им дойде реда... Задушавам ги аз, казаха само с масло и черен пипер били най-хубави. Сервирам в чинийката иииии

Мезенце! Ядосана им писах във фб контакта и днес се свързаха с мен. Реагираха бързо и адекватно. Извиниха се многократно, казаха, че изтеглят партидата и пращат за анализ няколко пакета. Поканиха ме в магазина, където отново неколкократно се извиниха и въпреки, че не желаех, настояха да приема компенсация.

Като цяло - неприятна случка, но пък бърз и адекватен подход към клиента.

# 517
Гъби и червеи всъщност е като сол и пипер. Няма начин да няма. Просто като са млади червейчетата още не са пораснали, но и двете растат с часове, тъй че хич не е събитие. Особено пък ако ползваш сушени или сушиш, ще ти се изясни.

# 518
Те тия червейчета са си чист протеин. Отделно, че самите те са с изключително чист "състав". Един вид бонус идват. Grinning Wink

# 519
Принципно сте прави, ама сега ако кажете, че вие щяхте да сервирате на семейството и да изядете показаните гъбки с мезе ще ви призная!

# 520
Моето беше опит да погледна на ситуацията с усмивка и намигване.
И аз не искам червейчета в храната. Hands V
Нищо, че са чистички.

# 521
  • в сърцата на децата <3
Гъби и червеи всъщност е като сол и пипер. Няма начин да няма. Просто като са млади червейчетата още не са пораснали, но и двете растат с часове, тъй че хич не е събитие. Особено пък ако ползваш сушени или сушиш, ще ти се изясни.
- Но скъпи, защо за теб е такъв проблем мъничкият пенис?
- Защото, скъпа, бих предпочел да нямаше никакъв...

# 522
  • München, Deutschland
Цедено кисело мляко на Олимпус, Много ни хареса, 2 пъти купуваме в България.

# 523
Е да, гнуслива съм, въпреки че знам, че червеите са чисти колкото гъбите. Но веднъж се пробвах да си донеса вкъщи манатарки от Родопите и да си ги изсуша на терасата... Та тогава ми се изясни защо се търсят пресни гъби.

# 524
Принципно сте прави, ама сега ако кажете, че вие щяхте да сервирате на семейството и да изядете показаните гъбки с мезе ще ви призная!
Берем от 15 години манатарки, с килограми, винаги са с такива червейчета. Там живеят. Дори най-малките пак имат. Никой не им обръща внимание вкъщи... Току-що набрани панирани са най-хубави. Но и нося вкъщи много да замразява или суша.
Когато ги суша в сушилника, падат на дъното и се мумифицират 😁
Няма кой да ги изпощи от гъбите... Просто ти е излязъл късмета да го видиш в близък план 😁

Общи условия

Активация на акаунт