Какво ще купя отново - 4

• 104 704
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Гъбите като се замразят не стават  ли после на подметка?Къде са тия манатарки дето ги берете с кг да дойдем и ние да си наберем малко.

# 526
Гъбите като се замразят не стават  ли после на подметка?Къде са тия манатарки дето ги берете с кг да дойдем и ние да си наберем малко.
На ризото са супер 😉
За яхнии, боб, ползвам повече сушени.
Широка поляна. Но си иска километраж и познаване на района 😊

# 527
На ризото са супер 😉
За яхнии, боб, ползвам повече сушени.
Широка поляна. Но си иска километраж и познаване на района 😊
Е то сухо дупе риба не лови.Wink

# 528
  • В градината...
В Еленския балкан също има много манатарки.

# 529
  • София

Определено доволна.

# 530
Joy , а който види червейче бута ли го настрана или го хапва с гъбката?
То това е въпросът.
И аз ям манатарки. Сушените се вижда как целите са проядени. Ама червеи поне не се виждат.
Няма лошо, в някои култури са деликатес.

# 531
  • В градината...
Аз от черешите не вадя червеите. Понякога черешата ни здрав плод няма.

# 532
Аз от черешите не вадя червеите. Понякога черешата ни здрав плод няма.
Айде обяснявай,че като има червеи са еко био черешите ма червея си е червей.Колко много са изядени с череши не е истина.И ние не пръскаме нашата като се накиснат в вода с сол и те сами излизат после ядене на воля :Simple Smile))

# 533
  • Г. О.
Много съм доволна от препарата против мухъл на Церезит. Използвах го в баня и падна всичко, което се чудех как да махна. Напръсква се и се изчаква 5 минути, после се измива. Ако се наложи се изтърква с четка преди водата. Препоръчвам.

# 534
Два дни вече го ,заглеждам точно него. Май и аз ще го взема.

# 535
  • Г. О.
Peacock, малко по-скъпичък е, но според мен си струва. Банята лъсна. Имай предвид, че малко смъди на очите докато си в помещението и чистиш.

# 536
Има ли белина в съдържанието му ?
Защото само и единственно белината като взема и напръскам след 2 мин всичко е изчезнало...но смрадтта...седи с часове!

# 537
  • Пловдив
И това съм ползвала и белина - ефектът е един и същ, само дето този Стоп мирише в пъти по-ужасно от чистата белина.

# 538
Здравейте, смърди ли като Savo? От него имаше ефект, но направо се натравям от миризмата.

# 539
  • Г. О.
Да, има белина и мирише, но до сега с такава лекота не се бях справяла. И е много удобен заради спрея. Ето състава:

Общи условия

Активация на акаунт