Какво ще купя отново - 4

• 104 704
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Овлажняващи капсулки-концентрат за лице на DM. Кожата ми стана кадифено мека и сочна.Такъв ефект не съм очаквала.
Кои точно си ползвала ? Аз взех за очи едни, мисля
Едни тъмно сини 7бр., опаковката е синя също.Днес си сложих и сутринта една капсулка, не съм слагала крем за лице,кожата все още ми е приятна на пипане, въпреки излагането на студа.
Тъмносините са хидратиращите.

# 556
Много ни се беше дояла пица, ама домашна. Реших да вдигна малко левъла и да взема италианско брашно. Чувала съм, че си има значение. Еми...да!
Страшна стана с това брашно:
БРАШНО CAPUTO CLASSICA 1 КГ

# 557
Откъде е купувано?

# 558
  • София
Много вкусен и плътен шипков мармалад намерих наскоро. Производителят е Балевски от Трявна. Ще купувам и занапред.

# 559
  • софия
Кашкавал "Жълтуша" от кварталното магазинче. От години го купувам .Дано да не го развалят.

# 560
Кашкавал "Жълтуша" от кварталното магазинче. От години го купувам .Дано да не го развалят.
И аз купувам този, когато няма Върбина.
Това вкъщи най се харесва от години - http://www.mandravarbina.eu/portfolio.html
(в Пловдив от Лекси)

# 561
Хахаха, и аз купувах Жълтуша и Върбина от кварталното магазинче, преди да се преместим. Даже все още пращам мъжа ми специално да се разходи до там, за да вземе. Наистина са много хубави и двата.

# 562
Кой квартал?

# 563
Много вкусен и плътен шипков мармалад намерих наскоро. Производителят е Балевски от Трявна. Ще купувам и занапред.
От кой магазин, в кое населено място?

# 564
  • София
От кой магазин, в кое населено място?

Онлайн от техен магазин са купувани, съответно доставят навсякъде. Ние се комбинирахме щото бурканчетата са по 3 в комплект за 20.70 лева, но занапред спокойно ще си поръчам и три.
Има телефон на сайта, попитайте за физически магазини по градовете, не съм се интересувал на този етап.

# 565
  • софия
Кой квартал?
Дружба 2

# 566
  • Пловдив

Една идея са ми по-солени, но ми харесват.

# 567
  • София
Блокчета Roobar,достойни за тук. Любимо ми е това с кокос- все едно е луксозна версия на Републиката,ако въобще може да се сравнява с нея.

# 568

Една идея са ми по-солени, но ми харесват.
Тия имат страхотни опаковани  сандвичи. Като тия по бензиностанциите от по 10лв., но за по 3.60лв., свежи, вкусни, с прясна салата и зеленчуци, майонеза, горчица и мръвка. Не всички видове са им добри, но по скъпите определено са добри, стига да са си в срока на годност. Мека питка, хрупкав зеленчук, вкусни добавки и прилично количество колбас. Един сандвич стига за закуска и обяд. Големи са.
И по темата:
Отново бих купила пържен лук от Лидл. Много вкусен и... не полезен. Съдържа палмова мазнина, калоричен с високо съдържание на мазнини, но за Бога, толкова е вкусен, че... Той ми е откритието за сезона, макар изобщо да не е нов, просто аз сега го открих. Пък и е само добавка, не изяждайте кутията, макар, че аз едва се сдържам. Blush Yum

# 569
  • В градината...
На всяка американска седмица зареждам по 2-3. Поръсваме върху зелени салати преди сервиране. Стават страхотни.

Общи условия

Активация на акаунт