Какво ще купя отново - 4

• 104 672
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
За какво го ползвате? Аз няколко пъти купувам, забравям го по месеци и като му мине срока, го изхвърлям. Слагала съм в картофено пюре и е вкусно, но в момента не ям такива неща.

# 571
Аз тепърва ще го ползвам, за сандвичи, салати, супи, ако не го изям просто така на хрупкав чипс. Blush
Пп Как ще го хвърля. Анатема. Обаче и диетата отива в канала. Ще си ходя дебела и щастлива. Joy

# 572
  • В градината...
Аз го ръся на салата, но преди ядене, за да остане хрупкав. Слагам по малко, като подправка.

# 573
Аз като си правя бърз обяд си запържвам месо и накрая слагам рози лук ама само ей така да цвръкне и махам от котлона иначе загаря. Става чуден вкус. Тъкмо ми свърши кутията , а не знам тази седмица дали го имаше в Лидл . Голямото ми дете го хрупа директно от кутията ама той си е фен на лука под всякаква форма

# 574
Така го ползвам...

# 575
Значи в моя телевизор е имало грешка. Не успях да ги вградя в нищо предния път и хвърлих цял пакет. Може и да дам втори шанс.

# 576
Аз също го ръся накрая на салатата плюс семки, свежо хрупаково и със специфичен туист се получава. Слагам и в бургери домашни като правя/веднъж на високосна Simple Smile
Но открих че лидълски е по лют!
Купувам от икейския,ммм

# 577
  • В градината...
Последно купих пържен лук от Метро, много голям пакет, Метро шеф. Много по-изгоден е.

# 578
  • София

Много вкусна леща и става за нула време.

# 579
Като цяло храните на DM са много хубави.

# 580
  • При децата ми
Аз си взех и тигана за палачинки. Предоволна. + Комплект прибори Tavira. Марката има и аутлет. Вероятно не са най-, най-добрите, но вършат много добра работа.

От къде са купите и другите прибори?
Кашкавал "Жълтуша" купувам и аз, когато няма от него "Родопея".

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 10:22 от Hrispa76

# 581
  • София
Аз си взех и тигана за палачинки. Предоволна. + Комплект прибори Tavira. Марката има и аутлет. Вероятно не са най-, най-добрите, но вършат много добра работа.

Скрит текст:

От къде са купите и другите прибори?
Скрит текст:
Кашкавал "Жълтуша" купувам и аз, когато няма от него "Родопея".
От магазина им в Outlet Center Sofia.

# 582
Аз си поръчах доста неща от тях онлайн. Пишеше, че изпълняват поръчки за 10 дена, пристигнаха ми за ден-два нещата.

# 583
  • София
А може ли линк към сайта?

# 584
В момента не мога да кача линк, но с търсачката излиза на wmf.bg. Ако не можеш да го намериш, по-късно ще кача линк. Редакторът веднага го редактира, поправих го.

Общи условия

Активация на акаунт