Какво ще купя отново - 4

• 104 643
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Sea stars съм ползвала маска за лице, хареса ми. Купих я от едно море в Поморие, не поднових, че не ми се занимаваше с доставки.

# 616
На Sea Stars съм изхабила две опаковки от почистващата маска за лице с морски водорасли и черноморска кал. Много е хубава, но миризмата е ужасна. Разбира се, че се изтърпява, но хора с по-чувствително обоняние трябва да го имат предвид. Ползвах и едни серум (когато още не бяха пощуряли всички по тях) - сълзи от охлюв. На мен ми хареса, изсветли тена ми. От същата серия съм ползвала и дневен крем. Овлажняваше и даваше много приятно охлаждащо усещане при нанасяне. Новите им серии не съм ползвала.

# 617
  • Sofia
Смес за мекици Габрово

За първи път попадам на готова смес, с която мекиците станаха наистина меки. Добавя се само кисело мляко.
Спазвах инструкциите точно и станаха чудни. (може да добавите и щипка сол, ако ги обичате малко по-солени).
Ще пробвам и да добавя сиренце другия път.
(постът ми е само за тези, които обичат готови неща, иначе знам, че в темата е пълно с отлични домакини, които си правят мекиците сами и разбира се няма да дадат нищо готово на децата си).

# 618
  • волно калдъръмче
Тези маркетингови трикове ще ме довършат.

Мекици се правят с брашно, кисело мляко и сода. Може да се добави и яйце. Да, знам, парите са си ваши и решението да купите брашно със сода за хляб, и евентуално, яйчен меланж също.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 14:11 от Вяра

# 619
  • Sofia
Брашното и содата също се купуват, едва ли ги берете от дърветата. Все си е покупка, объркани или не.

# 620
И бухтите на тази фирма са хубави

# 621
  • София
Много добро попадение. Вкусен, не се скашква.

# 622
  • София
Тези маркетингови трикове ще ме довършат.
И мен

# 623
  • München, Deutschland
В нашата къща мекиците баба винаги е правила с тесто с мая, така ги правя и аз. Едно тесто с мая, според брашното и Т в стаята, може да втасва и 3 часа, докато се удвои.

Много обичам да готвя и правя най-различни неща сама в основната ми къща, но когато съм в България, купувам готовото тесто за мекици от Билла, което и препоръчвам тук - нямам възможността да стана в 5:30, да направя тесто до 6, то да втасва до 9, след което да пържа мекици, за да закуся с нашите в 10. И да, за такъв случай купувам готово тесто от Биллата пред входа на нашите. При положение, че живея на почти 2000 км от тях, не ми е приоритет тестото да е непременно домашно, а да се видим и същевременно да хапнем вкусно, когато съм там. Така че намирам критиката за малко неуместна.

За бухтите с тесто с кисело мляко и сода, разбирам, това го забърквам за минутки, не втасва и времето е колкото да сляза, вляза и изляза от Билла. Но за маяно тесто считам, че не сте прави. Отделно, че това на Билла последно нямаше странни съставки и добавки, изтегляше се чудесно и на вкус е баш като улична мекица. Препоръката е най-вече заради последното. Simple Smile

# 624
  • волно калдъръмче
Всеки си знае. За мен е смешно да ти предлагат 200 грама брашно с щипка сода на цената на килограм. Поне с вода да се бъркаше, за да се удивиш от магията в пакетчето.

# 625
Никога не са ме привличали мекиците, така че нямам мнение, но много ми харесва тестото за пица на Лидл, което се продава разточено и замразено, само го режеш, ако искаш. Не че е толкова сложно да замесиш тесто, но е много по-удобно, когато бързаш да го извадиш от фризера и да направиш пица за няколко минути.

# 626
Много добро попадение. Вкусен, не се скашква.
Същият артикул (млечен ориз) на DM също е страхотен. Ще пробвам и този.

# 627
Разбрахме, че има перфектни домакини, които стават преди първи петли и месят, но темата не е за самореклама, а за продукти, от които сме доволни.

# 628
Лидълско то замразен тесто май беше бая сладко. Охладеното е по-добро на вкус, но пък с кофти състав.

# 629
Лидълско то замразен тесто май беше бая сладко. Охладеното е по-добро на вкус, но пък с кофти състав.

Не съм купувала скоро, че ми е силно забранено, но като че ли нямам спомен да е сладко. Може би, защото отгоре са все солени неща, да се е маскирал сладкия вкус

Общи условия

Активация на акаунт