Какво ще купя отново - 4

• 104 589
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • Далечният изток
Това купувам аз. Много обичам сирене, това е като от детството ми.

# 676
Моето е тип това:

Мързи ме да отскоча до хладилника. Утре мога да покажа това което купувам.

# 677
На Yörem не съм купувала нещо лошо.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 07:07 от 💙 Clo 💙

# 678
  • София
Та пишете къде в София има турски магазини за сиренето, маслото, кашкавала. Моля!

# 679
  • Варна
Джасте, къде е този магазин?

# 680
  • Пловдив
Турско кисело мляко за съжаление също няма нищо общо с българското. Язък, че ние сме създателите...

# 681
Софиянки не поръчваха ли онлайн от сливенския Ориент?

# 682
От кашквала на първата снимка с черният етикет и аз взимам.Е, разкошен е!
Не купувам български.Ами те от зор да ги продават не чакат да узреят.То се лепи на ножа като се реже.След Коледа на шега решихме да отидем до Одрин.От един дядо пред хотела си купих кашкавал и масло.Е ,няма такова масло в България,кашкавалът беше узрял с дебела кора.Фантастичен.Бяха се наредили българи на опашка,добре че ги попитах какво продава човека та да взема хубави и качествени неща

# 683
Вив, до Метро. Посока автокъщите. Точно след прегледите за автомобили. Малко е забутано. Не е на показ, леко вътрешно идва. Веднага след прегледите, вдясно, има малък чакълест паркинг. Пише, че е за перилни препарати. Но продава и хранителни стоки. Не всички са изложени. Трябва да питаш. Но всичко и е супер. Прясно и страхотно. То има и други турски магазини. Единия е в циганската махала. Максуда. Но там не го знам точно къде е.

# 684
Вив, до Метро. Посока автокъщите. Точно след прегледите за автомобили. Малко е забутано. Не е на показ, леко вътрешно идва. Веднага след прегледите, вдясно, има малък чакълест паркинг. Пише, че е за перилни препарати. Но продава и хранителни стоки. Не всички са изложени. Трябва да питаш. Но всичко и е супер. Прясно и страхотно. То има и други турски магазини. Единия е в циганската махала. Максуда. Но там не го знам точно къде е.
Аз да попитам кое Метро ?(ако става въпрос за София )

# 685
  • София
На пазара на Младост 1 има магазин за турски стоки + мн вкусна баклава.
Знам че и на Женския пазар има ама точно къде не мога да кажа. За този в Младост 1 си знам и пазарувам често.

# 686
  • София
Аз да попитам кое Метро ?(ако става въпрос за София )
Метро във Варна.

# 687
На пазара на Младост 1 има магазин за турски стоки + мн вкусна баклава.
Оттам е кускусът, който похвалих по-напред в темата. Имат и сайт, правят доставки, доколкото видях. Баклавата им наистина е много хубава.

# 688
  • в сърцата на децата <3
А в Пловдив къде има такива магазини? (За да идем на пазар до Турция ни трябват паспорти, нали?)

# 689
Да, извинявам се, че не съм уточнила - за Метро-Варна става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт