Какво ще купя отново - 4

• 104 589
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • оттам, откъдето започва България
В една от брошурите на магазини Едеа намерих сиренето Yörem в метална кутия 800 г, но на промоция е 12,29 лв., нормална цена - 15,29 лв. Със сигурност ще го пробвам.

# 691
В Пловдив има един магазин Одрин, на кръстовището преди Общината в Тракия, ако се идва от Мебелна къща, точно до една аптека, преди дългата сграда на Гербера.
Иначе е най-добре зареден Халал в Долни Воден, ако потърсите в Гугъл мапс, ще ви излезе резултата. По-малко от 10 километра са от центъра на Пловдив. Има всичко. И киселото мляко е много добро, но му скочи драстично цената и на него. Марка Дестан.

# 692
  • до най-прекрасния мъж
И ние пазаруваме от HALAL MESO, имат страничка във Фейсбук. Адресът е кв. Долно воден, ул. Камара 5. Добре зареден е и има всичко без памперси. Месото също е хубаво, вземала съм джолан, кайма, салам, наденица, всичко е телешко и адски вкусно и прясно. Продават и агнешко понякога.
Памперси взимам от един друг магазин отново в Долно воден. Ако някой се интересува, ще потърся точен адрес.

# 693
Другия е на ул. Вежен 9, пак в Долни Воден, в мапса се води Магазин за препарати.

# 694
Благодаря на дамата споделила за тази смес!Опитах я и аз и останах много доволна.За хора ,които нямат време е супер.Има също и за бухти и палачинки.

# 695
На пазара на Младост 1 има магазин за турски стоки + мн вкусна баклава.
Оттам е кускусът, който похвалих по-напред в темата. Имат и сайт, правят доставки, доколкото видях. Баклавата им наистина е много хубава.
Може ли сайтът ? Simple Smile

# 696
# 697
Софиянки не поръчваха ли онлайн от сливенския Ориент?
Може ли инфо благодаря.

# 698
Препоръчвам и това турско кисело мляко.

От магазина на Халал месо е и то.Няма да спра да хваля и препоръчвам този магазин.Едни от вносителите на Дестан и Йорем са,и цените им са най-добри.Огромно разнообразие на млечни продукти, всички,които съм опитала до момента (много са),са много добри.
Голям фен съм на млечната салата.В последно време обичам сама да си цедя млякото.Пробвала съм доста хвалени български марки,но точно тогава си проличава,че масово са пълни с неща, които не са прясно мляко.С това мляко няма грешка никога,а и вкусът му е точно такъв, какъвто би трябвало да е киселото мляко!
За сирената споменаха,но и аз да покажа моите любими.

Тракия пейнир има вкуса на едно времешното сирене.

# 699
Тези дни ще отида да разгледам Берекет маркет в Студентски град да видя какво има и ще ви кажа дали е интересен. Иначе ориент като гледам 1 кило масло за 15,50 та то излиза по-евтино с долу горе вече 2 лева, от колкото е на промоция в големите верига магазини.

# 700
Каква е цената на това кисело мляко?
Търся си хубаво мляко, защото напоследък нищо не ми харесва....

# 701
В Халала киселото мляко Дестан е 3,09.Със съфорумка го обсъждахме наскоро,и разбрах от нея,че другаде е доста по-скъпо.
Имат там и друго мляко.

И то не е лошо,но му е малък % масленост,и не е толкова кисело за моят вкус.Два килограмовата кофичка струваше малко над 6 лв.

# 702
  • в сърцата на децата <3
Тези дни ще отида да разгледам Берекет маркет в Студентски град да видя какво има и ще ви кажа дали е интересен. Иначе ориент като гледам 1 кило масло за 15,50 та то излиза по-евтино с долу горе вече 2 лева, от колкото е на промоция в големите верига магазини.
Как 2? Най-евтиното приемливо (за мен) миналия ден го гледах 20 е вече... Все пак не знам дали това, което е 15.50 ще се хареса вкъщи, но ако е добро ще е супер.

# 703
Гледах как да стигна до ул. Атанас Иширков и вече съвсем се обърках. Излиза, че има три улици с това име, на никому неизвестен професор. Едната е доста близо до нас, но май не е там този Берекет маркет.

# 704
Благодаря на съфорумката за адреса на магазина в Долни Воден. Днес ходих дотам и наистина има много хубава стока.
Киселото мляко не е по мой вкус по-скоро е йогурт. Сирене взех, препарати. На много добра цена е маслото 4,20лв

Общи условия

Активация на акаунт