Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 63 328
  • 938
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Вчера гледах такава бежова рокля в Манго.
Имам въпрос - ако някой вече си е купил, носил и прал от тези дългите рокли от твърд памук, как са след това?
Лесно ли се гладят? Запазва ли се формата?

# 151
Имах преди, намачкваше се лесно, гладенето не беше проблем, ама седнеш ли някъде като станеш после има неприятни гънки.

# 152
  • София
Аз нямам лични впечатления от тази марка. Никога не съм купувала нейни обувки. Гледах сандалите, че ми се сториха удобни подметките им.
Ти от кой магазин купува обувките? Бързо са се скапали. Синът носи Асикс, обикновено носи само един чифт по 1-2 години и не иска друго да обуе. Хвърляме ги, защото са станали малки. Нищо не му се е късало до сега. За да се повредят за две седмици - това е много ниско качество, наистина.
И двата са от техния магазин в the mall.

# 153
Най-здрави кецове, които съм имала са едни Найкове. Носех ги интензивно, всекидневно 2 години, после още 3 години много често. В момента са пенсионирани и ги слагам за разходки из планините. И доста планински преходи и еко пътеки са обиколили. Като нови са! Нямат одраскано, разшито, захабено. От вътре са съвсем здрави и стелката и около петата, няма протрито. Само бялата подметка започна да жълтее. И са морално остаряли.

# 154
Абсолютно на късмет е с кецовете, имам само едни "безсмъртни" кецове и това са изненада- Булдозер. Взех си ги в гимназията през скейтърските ми години, още стоят в шкафа.
Иначе любимия ми избор си остава Найк, карат ме по 1 година, но са ми безкрайно удобни, като прегръдка за крака ми.
Сега ще започвам работа в склад и ми дават ваучер за обувки там и се чудя какво да си взема. Маратонки ще е със сигурност, но има много избор и съм изгубена.

# 155
Днес се сетих и аз за Булдозер, и аз имах едни скейтърски, уникално удобни и готино седят.

# 156
И са морално остаряли.

Air Jordan 1 ли да са морално остаряли? Синът ми тийнейджър и повечето 20-годишни, които крачат по улицата, не мислят така. Особено зимата бяха "задължителни", макар че синът ми още напира да ги носи и сега в топлото. Абсолютен хит са тези маратонки с всичките им разцветки. Аз съм само в ролята на купуващия според последния писък на прищевките. Laughing

# 157
Мда, точно и аз за Джордънките се зачудих. Те са вечна топ тенденция, особено този тип.
Може би са се износили.

# 158
Момичета, колко ще издържи една обувка не зависи само от обувката. Всеки крак, всяка походка са различни, отделно, че някой може да върти два чифта, а друг 22. Аз почти нямам скъсани обувки през живота ми, трябва да са крайно боклучави, за да се скъсат, имам маратонки на по 10+ години, които са  носени много и още са здрави. Няма да забравя една моя приятелка, с която като ученички си купувахме еднакви обувки. Нейните за две седници бяха тотал щета, моите ги носех по две години почти всеки ден, че тогава нямах 30 чифта да въртя. При мен кецове от 30 лева държат години, а естествените кожи реално са ми вечни, то няма късане и захабяване просто. Накрая ми писват да ги гледам и ги прехвърлям към майка ми, или към приятелки, които нямат проблем да вземат носени обувки.

# 159
Абсолютно съгласна с Калина, че не зависи само от обувката!

Моите най-любими, най-вечни кецове са вече на 8 години и продължавам да ги нося от време на време, само бялата подметка вече жълтее и ме дразни, но са абсолютният комфорт и качество в моите очи!

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 20:57 от Agent Provocateur

# 160
Понеже обувките са ми слабост, ми е интересно вие с колко чифта разполагате? Говоря за тотал - от чехли до ботуши. Държите ли на марки, цени, естествена кожа, или каквото ви грабне окото? Обмисляте ли дълго преди да купите някой чифт дали имате с какво да ги носите, дали ще са удобни, дали имате вече подобни?

# 161
Понеже обувките са ми слабост, ми е интересно вие с колко чифта разполагате? Говоря за тотал - от чехли до ботуши. Държите ли на марки, цени, естествена кожа, или каквото ви грабне окото? Обмисляте ли дълго преди да купите някой чифт дали имате с какво да ги носите, дали ще са удобни, дали имате вече подобни?
Напоследък и аз ставам луда на тема обувки. Сега ще сметна грубо колко имам.
- 3 чифта ботуши
- 4 чифт боти
- 4 обувки на ток
- 4 обувки на равна подметка
- 2 сандали на ток
- 3 сандали на равна подметка
- 1 джапанки
- 2 кецове конвърс
- 4 маратонки за спорт
Общо колко станаха... 27 ли?! 😀 Тук има дами с по над 100.
Относно цветове. Тук съм голяма скука. Почти всичко е черно и синьо. Изключение правят сандалите, където се намират розови, нюд и жълти. Имам и червени боти.
Относно кожата - имам и естествена, и изкуствена. Ако купувам една обувка с идеята да я нося по-често, то гледам да е естествена кожа. Но ако харесам обувка, която знам, че ще я слагам 1 седмично в най-добрия случай, то повече от 60-70лв не давам и няма как да очаквам да е естествена кожа.
А за обмислянето ... обмислям най-вече с какво ще ги съчетавам като цветове. Затова и нямам различни цветове обувки... докато измисля комбинации. Накрая да не се окаже, че ще купя ботуши за 200лв за една рокля. 😀😀😀

# 162
  • София
Шшш, тихо. Не знам колко са. Не са на едно място, така че зимните въобще не са ми пред погледа. Също горе има разни с токчета - стилето, сандали, боти.
В момента имам 12 чифта кецове, маратонки, обувки. В шкафа под ръка са ми и 12 чифта сандали.
2 ч джапанки.
Реално въртя 2 чифта кожени кецове - черни и нюд.

# 163
Бройката и през ум не ми минава да сметна, ако трябва да смятам, ще трябва да си водя стриктни записки, което пък няма да е лоша идея, тъкмо ще отсея това което вече не ми става, че увелих размера с половинка след една трявма, но строго държа на естествената кожа. Няма шанс изкуствена кожа да попадне вкъщи, дори и да ми е подарък.

# 164
На ток -1
Сандали -3
Боти-6
Сникърси,кецове ,маратонки-11
Едпадрили и джапанки по един
Бяло,оранжево,жълто,лилаво,черно бяло каре,зелено,черно много малко .
Държа на марки по принцип ,но тавана ми е 200 лв ,вече над тая цена си прескачам психологическата граница.
Само от НМ имам един кец и един еспадрил,удобни са много.

Общи условия

Активация на акаунт